יוסי בניון - היום זה רשמי.
יוסי בניון - היום זה רשמי.
היום ננעץ עוד מסמר בארון קבורת הסמלים,
היום לקח בניון 1000000 $ מהירוקים....
אלק התגעגע לקהל...אולי התגעגע למזומנים,
איפה הימים של הכבוד..של הנאמנות..של בושת הפנים,
אליניב ברדה - אחרון דור הנפילים,
קדם לו אוחנה שחזר לליגה השנייה במהלך מדהים,
ולעולם לא אשכח איך מאיר ברד שעבר לחיפה,
הכניס סעיף לחוזה שהוא לא משחק מול קבוצתו האהובה...
אבל מאז זרם הרבה ביוב במימי הירקון המסריחים,
תומר חליבה נישק את סמל אשדוד ברגע מעורר רחמים...
שחקנים&סמלים זה כבר סיפור ששייך לעבר שלעולם לא יחזור,
אליניב ברדה הוא כנראה האחרון שיכבה את האור.
היום לקח בניון 1000000 $ מהירוקים....
אלק התגעגע לקהל...אולי התגעגע למזומנים,
איפה הימים של הכבוד..של הנאמנות..של בושת הפנים,
אליניב ברדה - אחרון דור הנפילים,
קדם לו אוחנה שחזר לליגה השנייה במהלך מדהים,
ולעולם לא אשכח איך מאיר ברד שעבר לחיפה,
הכניס סעיף לחוזה שהוא לא משחק מול קבוצתו האהובה...
אבל מאז זרם הרבה ביוב במימי הירקון המסריחים,
תומר חליבה נישק את סמל אשדוד ברגע מעורר רחמים...
שחקנים&סמלים זה כבר סיפור ששייך לעבר שלעולם לא יחזור,
אליניב ברדה הוא כנראה האחרון שיכבה את האור.
Re: יוסי בניון - היום זה רשמי.
לא רוצה להיות ה"באז-קילר" של היצירתיות שלך, אבל לא דשנו בזה די והותר כדי להבין שבניון לא היה ולא יהיה סמל של הפועל באר שבע?
מה זה משנה כמה הוא יקבל בחיפה?גם ברדה מרוויח פה סכומי עתק במונחים של הפועל ב"ש.
הוא מרגיש יותר מחובר לחיפה וזאת זכותו. שיהיה לו בהצלחה.
הוא מרגיש יותר מחובר לחיפה וזאת זכותו. שיהיה לו בהצלחה.
לא יודע אם דשנו.....יוסי בניון הוא רק דוגמא, בעיני הוא מסמל את ההדרדרות המוסרית ובעצם את אובדן הזהות שהייתה חלק בלתי נפרד מהכדורגל בשנות השמונים...סניור כתב:לא רוצה להיות ה"באז-קילר" של היצירתיות שלך, אבל לא דשנו בזה די והותר כדי להבין שבניון לא היה ולא יהיה סמל של הפועל באר שבע?
לא היה סמל ?
למה לא ? בגלל שזינו רצה כסף ?
ואם הוא היה עולה מהנוער בתקופה של אלונה ? אז הוא כן היה סמל כי היא לא הייתה משחררת אותו תוך עונה ?
לא מסכים.
מי שגדל במחלקות הנוער ועלה לבוגרים, שיחק והוביל במשך עונה שלמה גם אם בסופה ירדנו ליגה יכול להכלל בקטגורית הסמלים.
ועוד דבר, אני הייתי רוצה לשמוע שריקות בוז מחרישות אזניים בוסרמיל כל פעם שהוא יגע בכדור...
סתם כדי להעביר לו מסר ברור מה רובנו חושבים על הבחירה שלו, שהרי לטעון שהוא צריך את הכסף כי אלו שתי העונות האחרונות בקרירה שלו הוא לא יכול לטעון כי את הסכום שהוא משתכר הציעה גם אלונה.
מה שמרגיז זה שאני בתחושה שהוא השתמש בהצעה של אלונה כדי להעלות את השכר של חיפה ואי סרובו להגיע לכאן היה רק טקטיקה מול חיפה ולא התלבטות אמיתית.....
סתם כדי להעביר לו מסר ברור מה רובנו חושבים על הבחירה שלו, שהרי לטעון שהוא צריך את הכסף כי אלו שתי העונות האחרונות בקרירה שלו הוא לא יכול לטעון כי את הסכום שהוא משתכר הציעה גם אלונה.
מה שמרגיז זה שאני בתחושה שהוא השתמש בהצעה של אלונה כדי להעלות את השכר של חיפה ואי סרובו להגיע לכאן היה רק טקטיקה מול חיפה ולא התלבטות אמיתית.....
למי אכפת מבניון?
כולם מדברים עליו כאילו בגיל 34 הוא מתפקד כמו ג'רארד , או דרוגבה (36).
שיהנה במכבי, אם הוא היה בא לפה רק צרות הוא היה מביא איתו , ריבים עם ברדה על המנהיגות , לוקח נתח גדול מהתקציב.
זה ברכה שהוא לא הגיע לפה.
כולם מדברים עליו כאילו בגיל 34 הוא מתפקד כמו ג'רארד , או דרוגבה (36).
שיהנה במכבי, אם הוא היה בא לפה רק צרות הוא היה מביא איתו , ריבים עם ברדה על המנהיגות , לוקח נתח גדול מהתקציב.
זה ברכה שהוא לא הגיע לפה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
השחקן הישראלי הגדול בכל הזמנים. לא מכיר שחקנים שנחשבים ומרגישים 'סמלים' אחרי חצי עונה בבוגרים. לא יודע אם אתה מדבר מקנאה ומרמור, אבל קצת מצחיק שבאותה נשימה אתה גם תצפה ממליקסון לחזור לכאן ולא לבית"ר או ליבנה. כמו שציפית בזמנו מאופיר חיים, דרך אגב.
אם יקבל שריקות בוז בוסרמיל זה יהיה ביזיון ותעודת עניות לקהל שלנו ולתרבות הכדורגל בארץ שלא יודעת להעריך ולכבד את גדולי שחקניה.
אם יקבל שריקות בוז בוסרמיל זה יהיה ביזיון ותעודת עניות לקהל שלנו ולתרבות הכדורגל בארץ שלא יודעת להעריך ולכבד את גדולי שחקניה.
הגדול בכל הזמנים ?bs war כתב:השחקן הישראלי הגדול בכל הזמנים. לא מכיר שחקנים שנחשבים ומרגישים 'סמלים' אחרי חצי עונה בבוגרים. לא יודע אם אתה מדבר מקנאה ומרמור, אבל קצת מצחיק שבאותה נשימה אתה גם תצפה ממליקסון לחזור לכאן ולא לבית"ר או ליבנה. כמו שציפית בזמנו מאופיר חיים, דרך אגב.
ממש לא.
אם כבר אז ברקוביץ'.
בנוגע לבוז - שריקות הבוז הם על השימוש הציני בהפועל באר שבע בכלל ובאלונה בפרט כקלף מיקוח מול יעקב שחר.
בקשר לסמליות - אני מצפה שכל שחקן יתן עדיפות לקבוצה שגידלה אותו וזה בתנאי שהקבוצה יכולה לעמוד בעלויות שלו, כלומר אני לא מצפה ששחקן יתאבד כלכלית בשביל לחזור לקבוצת האם.
אז אם אתה חושב שיבנה או אפילו בית"ר יכולים לעמוד בעלויות של מליקסון....
אלונה לא רק שעמדה בעלויות של בניון אלא אף הציעה את הסכום הגבוה ביותר מבין כל קבוצה ישראלית בליגת העל, בניון לא היה הוגן ולא נהג בהגינות ועל זה הכעס.
בניון הגיע למקומות שברקוביץ' יכל לחלום עליהם.גיל שגיב כתב:
הגדול בכל הזמנים ?
ממש לא.
אם כבר אז ברקוביץ'.
בנוגע לבוז - שריקות הבוז הם על השימוש הציני בהפועל באר שבע בכלל ובאלונה בפרט כקלף מיקוח מול יעקב שחר.
בקשר לסמליות - אני מצפה שכל שחקן יתן עדיפות לקבוצה שגידלה אותו וזה בתנאי שהקבוצה יכולה לעמוד בעלויות שלו, כלומר אני לא מצפה ששחקן יתאבד כלכלית בשביל לחזור לקבוצת האם.
אז אם אתה חושב שיבנה או אפילו בית"ר יכולים לעמוד בעלויות של מליקסון....
אלונה לא רק שעמדה בעלויות של בניון אלא אף הציעה את הסכום הגבוה ביותר מבין כל קבוצה ישראלית בליגת העל, בניון לא היה הוגן ולא נהג בהגינות ועל זה הכעס.
לא מבין על סמך מה אתם אומרים שעשה בנו שימוש ציני. הוא לא אמר אפילו פעם אחת שהפועל באר-שבע עומדת על הפרק מבחינתו. כל הסיפור היה בעיקר של התקשורת, אני לרגע לא האמנתי שיגיע לכאן.
בניון לא מרגיש מחובר לכאן ואני לא יכול להאשים אותו. מקרים כאלה קורים ואנחנו הראשונים שצריכים להבין זאת אחרי כל כך הרבה 'סמלים' מבחינתנו שלא גדלו כאן, כמו מליקסון, אופיר חיים ואפילו לופא.
אני אישית מאוד רציתי אותו פה. לא כסמל אלא כעוד כלי שיעזור למועדון למתג את עצמו כגדול באמת. לגבי הויכוח כאן למעלה, בניון לא סמל, לא היה סמל ולא יהיה סמל. בחיפה הוא היה יותר זמן, חיפה נתנה לו יותר וחיפה קיבלה ממנו יותר, לא מצפה ממנו בכלל לשמור לנו ״בלעדיות״ רק בגלל שהוא התחיל פה כמו שאני מצפה ממליקסון לחזור רק לפה או כמו שאני ציפיתי בזמנו מאופיר חיים. לגבי מי יותר גדול ברקו או בניון- בניון היה חלק לגיטימי משלושה מהמועדונים הגדולים בתבל (בעיקר בליברפול) והבקיע שערים גם בשלבים המאוחרים בצ׳מפיונס אז עם כל הכבוד לברקו בניון מס׳ 1
לשרוק בוז לבניון, באמת.. פלא אחרי זה ששחקנים לא רוצים לשחק בליגה הזו?!
חוץ מלמתג את הקהל שלנו כקהל קטן של קבוצה קטנה זה לא יעזור בכלום.
ביון צריך לקבל מחיאות כפיים מהקהל בכול מקום שבו ישחק העונה, ככה כאמירת תודה על השירות הנפלא שנתן לכדורגל הישראלי בעשור האחרון שבו הסתובב בפסגות הגבוהות ביותר של הכדורגל.
מספיק עם הפרובינציאליות הזאת, מספיק עם הלקחו לי ושתו לי. בוא נהיה קצת מעל זה .
ואני שמח לראות, שלפחות ברמת הדיון הזה, הרוב הגדול תומך בעמדה שלי ולא בעמדה הקטנונית של שריקות בוז כי הוא בחר לשחק במקום אליו הוא מרגיש מחובר יותר.
ביון צריך לקבל מחיאות כפיים מהקהל בכול מקום שבו ישחק העונה, ככה כאמירת תודה על השירות הנפלא שנתן לכדורגל הישראלי בעשור האחרון שבו הסתובב בפסגות הגבוהות ביותר של הכדורגל.
ואני שמח לראות, שלפחות ברמת הדיון הזה, הרוב הגדול תומך בעמדה שלי ולא בעמדה הקטנונית של שריקות בוז כי הוא בחר לשחק במקום אליו הוא מרגיש מחובר יותר.
לא קטנוני וגם לא שונא אף אחד ובטח לא את בניון.סניור כתב:לשרוק בוז לבניון, באמת.. פלא אחרי זה ששחקנים לא רוצים לשחק בליגה הזו?!
יחד עם זה, אני לא יכול להתעלם מהטקטיקה הבזויה בה נהג כלפי הקבוצה שלנו.
הבוז הוא על כך.
bs war כתב:
לא מבין על סמך מה אתם אומרים שעשה בנו שימוש ציני. הוא לא אמר אפילו פעם אחת שהפועל באר-שבע עומדת על הפרק מבחינתו.
אתה רציני ???
https://www.google.ca/url?url=https://w ... aXJeGUndZQ" onclick="window.open(this.href);return false;
נו? איפה הוא אומר שבאר-שבע היא אופציה?גיל שגיב כתב:
אתה רציני ???
https://www.google.ca/url?url=https://w ... aXJeGUndZQ" onclick="window.open(this.href);return false;
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אויש, תנוח.