עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות

שליחה על ידי oranu »

yossi כתב:שכטר הרבה יותר קבוצתי.
אם האיסלנדי היה מרותך לרחבה והשילוב עם עטר פגע בשניהם (בוידאר- כי משמאל לא הוכנסו כדורים. בעטר- כי בכניסות לאמצע הוא די דרך על המקום של וידאר שלא ממש זז ומפנה שטחים לאחר), שכטר יודע לפנות לאחרים ולעבוד בשבילם.
לדעתי היום הוא הכי חשוב במכבי. כל המהלכים שפותחים משחק עוברים לרוב דרכו.
אין לו שם מחליף, נקווה שיוזמן לנבחרת וזה ייזרז לו את ריקון האוויר.
לא זכור לי עונה שרץ במשך כולה. גופנית ספק אם הוא שם.
כרגע הסגל הקצר שלנו פוגע בנו בעיקר בהגנה כשאין לנו חמישייה קבועה לרוץ איתה שתקבל ביטחון והתיאום יעלה ככל שעובר הזמן.
הם לעומת זאת מנצחים משחקים מנסיונות למסור רוחב והמומנטום לגמרי איתם וכך גם המזל.
צריך להפוך את הכיוון אחרת יהיה קשה עד בלתי אפשרי לצמצם פער גדול יותר, השבתה של שכטר/מיכה לכמה חודשים לא תזיק לנו.
גם לחזרה של קורהוט לכושר משחק והתייצבות על 2 בלמים קבועים לא הייתי מתנגד, חייבים לנצח מחר ומשם להתקדם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הפער הוא פער מחיק, אבל הוא יוסיף עוד משקולת של לחץ על רגלי השחקנים וזה ישחק בצורה מושלמת לידיים של אבוקסיס.

אסור לנו לאבד יותר נקודות אחרת ניכנס לבור שיהיה קשה לצאת ממנו.
אחת הסיבות שהכל הולך למכבי היא המצב שלנו בטבלה. כשנהיה טובים יותר, הם יתחילו להתקשות.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ככל שנסתכל פחות על מכבי תל אביב ככה נצליח לצבור ביטחון.

צריך לנצח את בני יהודה ולהחזיר את האמון והביטחון.
משם להתאמץ ולהשתפר.

תהיה עונה מטורפת. הכל תלוי בנו.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

oranu כתב: כרגע הסגל הקצר שלנו פוגע בנו בעיקר בהגנה כשאין לנו חמישייה קבועה לרוץ איתה שתקבל ביטחון והתיאום יעלה ככל שעובר הזמן.
הם לעומת זאת מנצחים משחקים מנסיונות למסור רוחב והמומנטום לגמרי איתם וכך גם המזל.
צריך להפוך את הכיוון אחרת יהיה קשה עד בלתי אפשרי לצמצם פער גדול יותר, השבתה של שכטר/מיכה לכמה חודשים לא תזיק לנו.
גם לחזרה של קורהוט לכושר משחק והתייצבות על 2 בלמים קבועים לא הייתי מתנגד, חייבים לנצח מחר ומשם להתקדם.
מסכים, שכטר בלי קשר כבר בבית"ר היה נהדר והוא ממשיך להיות כזה.

הסגל של מכבי גם קצר, פיבן חלש מאוד וזה חבל שהיריבות שלהם כרגע לא מגובשות ולכן גם לא מנצלות את זה.
מחליף לשכטר אין, ועם כל הכבוד לעטר ואצילי הם גם לא מיכה שממנו אגב אני פחות דואג, אתמול שוב נעלם ולא היה פאקטור.
זה לא שחקן שסוחב לתואר. שכטר כן.
אם הייתי יכול להשבית מישהו משם לחודש, זה לגמרי הוא.

כבר מחר אמורים לראות רביעיית הגנה של ביטון-אלחמיד-צדק-קורהוט. צריך לשמור על הבסיס הזה ולהוסיף את טאהא בקרוב.
אין סיבה שלא נחזור להיות שוב ההגנה הכי טובה בליגה.
הספיגה בכל משחק זה נתון שחייב להשתנות.

סה"כ מחזור רביעי, המומנטום והתקופה בה הכל הולך עוד יחליפו ידיים מספר פעמים.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

yossi כתב: מסכים, שכטר בלי קשר כבר בבית"ר היה נהדר והוא ממשיך להיות כזה.

הסגל של מכבי גם קצר, פיבן חלש מאוד וזה חבל שהיריבות שלהם כרגע לא מגובשות ולכן גם לא מנצלות את זה.
מחליף לשכטר אין, ועם כל הכבוד לעטר ואצילי הם גם לא מיכה שממנו אגב אני פחות דואג, אתמול שוב נעלם ולא היה פאקטור.
זה לא שחקן שסוחב לתואר. שכטר כן.
אם הייתי יכול להשבית מישהו משם לחודש, זה לגמרי הוא.

כבר מחר אמורים לראות רביעיית הגנה של ביטון-אלחמיד-צדק-קורהוט. צריך לשמור על הבסיס הזה ולהוסיף את טאהא בקרוב.
אין סיבה שלא נחזור להיות שוב ההגנה הכי טובה בליגה.
הספיגה בכל משחק זה נתון שחייב להשתנות.

סה"כ מחזור רביעי, המומנטום והתקופה בה הכל הולך עוד יחליפו ידיים מספר פעמים.
מסכים עם הכל, פשוט מעצבן אותי שהם לא נפגעים מהסגל הקצר וחוסר החיבור (מבחינת צבירת נקודות).
בטוח שהתקופות שלהם יגיעו ויהיו פציעות שישפיעו עליהם, אנחנו חייבים להתעסק בעצמנו כמו שאמרו פה ובעיקר לאזן את ההגנה.
זאת הנקודה הכי קריטית שהעלית ואני לגמרי מסכים, חייבים לחזור למשחק הגנתי טוב.
ב90 אחוז מהזמן האלופה היא הקבוצה עם ההגנה הכי טובה בליגה ומשם צריכים להתחיל.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אגב מה שהכי מדהים עם חיימוב זה שפתאום המשחק רגל שלו נהיה שייקי. יותר ויותר כדורים ללא כתובת ויש רחש בקהל של חיפה בכל פעם שהוא מחזיק בכדור יותר מ-4 שניות, כמו שהיה בטרנר כשהכדור היה מגיע לגורש.
כמובן ששבוע הבא הוא נותן את משחק חייו ולוקח פנדל בצורה לא חוקית בעליל.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אגב זרים של מכבי. זה נראה שרק ראייקוביץ באמת נספר שם. בנתיים הניגרי, המגן השמאלי והבלם לא מרשימים ולא נראים כאמת משדרגים. זה, שוב נראה עד כמה קשה להביא זרים משמעותיים לליגה שלנו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

גדי כתב:אגב זרים של מכבי. זה נראה שרק ראייקוביץ באמת נספר שם. בנתיים הניגרי, המגן השמאלי והבלם לא מרשימים ולא נראים כאמת משדרגים. זה, שוב נראה עד כמה קשה להביא זרים משמעותיים לליגה שלנו.
רייקוביץ' והבלם נראים סולידים לליגה. סבוריט נראה פושר ביותר ואופאדו נראה מלא פוטנציאל ובלי הרבה שכל, סוג של עזרא בגרסה שחורה. הכי חשוב שהזר הכי טוב שלהם כבר לא שלהם

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גדי כתב:אגב זרים של מכבי. זה נראה שרק ראייקוביץ באמת נספר שם. בנתיים הניגרי, המגן השמאלי והבלם לא מרשימים ולא נראים כאמת משדרגים. זה, שוב נראה עד כמה קשה להביא זרים משמעותיים לליגה שלנו.
המגן השמאלי היה פצוע...הוא חוזר להרכב מיד כשיתאושש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הזרים של מכבי צריכים עוד זמן.
מראש ידענו שהם לא יהיו מבריקים, להוציא את אופאדו שהרף שלו כן גבוה.
אני דווקא הייתי מעדיף שהמלחיה ישאר. הוא לא התאים לסגנון כמו שכטר והמרמור ניכר עליו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב: המגן השמאלי היה פצוע...הוא חוזר להרכב מיד כשיתאושש.
בין השורות היו כבר ביקורות כלפיו על ההופעות בקיץ. גם ההחתמה של דוידזאדה תאמה את זאת.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אף פעם לא התלהבתי כ"כ מקיארטנסון.
חלוץ טוב כמובן, אבל לא מהגדולים ששיחקו בארץ.

נ.ב.
אין מה להתבאס ששכטר לא הגיע אלינו בסוף.
הבן אדם לא רוצה לבוא לב"ש, אין מה לעשות. ניסו להביא אותו בכל הכח עוד מינואר. הוא היה האופציה הראשונה של בכר והצוות.
אם לא עונש הפייר פליי של מכבי, הם גם לא היו מציעים לו בכלל. הם היו ממשיכים בקו של זרים במיליונים.

סמל אישי של משתמש
ג'סי פינקמן

שליחה על ידי ג'סי פינקמן »

וואלה חשמל הפורום

סמל אישי של משתמש
oshri26

שליחה על ידי oshri26 »

מכבי תל אביב מאד מזכירה לי את ביתר ירושלים של עונה שעברה,שדהרה בתחילת הסיבוב הראשון יחד עם הפועל חיפה,בסופו של דבר קבוצות למדו אותה.
מאד התקפית עם הגנה נרפית.
קבוצות עם מאמנים יותר מתוחכמים מדראפיץ ידעו להוציא מהם נקודות,מה שצריך לעשות מולם זה להסתגר ולצאת למתפרצות.
נתניה קבוצה מאד נאיבית שעם הסגל הנוכחי שלה היא תרד ליגה,שיחקה בצורה טיפשית מול מכבי.במקום להסתפק בתיקו הם רצו ניצחון ועלו למעלה עם הגנה דלה בראשון הזר הכושל שלהם הוייבך.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

oshri26 כתב:מכבי תל אביב מאד מזכירה לי את ביתר ירושלים של עונה שעברה,שדהרה בתחילת הסיבוב הראשון יחד עם הפועל חיפה,בסופו של דבר קבוצות למדו אותה.
מאד התקפית עם הגנה נרפית.
קבוצות עם מאמנים יותר מתוחכמים מדראפיץ ידעו להוציא מהם נקודות,מה שצריך לעשות מולם זה להסתגר ולצאת למתפרצות.
נתניה קבוצה מאד נאיבית שעם הסגל הנוכחי שלה היא תרד ליגה,שיחקה בצורה טיפשית מול מכבי.במקום להסתפק בתיקו הם רצו ניצחון ועלו למעלה עם הגנה דלה בראשון הזר הכושל שלהם הוייבך.
כמה מאמנים בליגה יותר מתוחכמים מדראפיץ'?

נעול