yossi כתב:אם נמשיך לאבד נקודות בליצנות זה באמת יהיה אבוד.
אין סיבה שזה יקרה, הקבוצות בליגה הזו פשוט עלובות ויש לנו מספיק כישרון כדי לעבור את הרצף הקרוב עם 100% הצלחה תוך תהליך ההתייצבות וחיבור חלקי הקבוצה.
גלגלי המומנטום עוד יסתובבו כדרכם, רק צריכים להמשיך להיות קרובים.
שזה לא ישמע כאילו הכל אבוד והאליפות בדרך לקרית שלום, אבל הכישרון לבדו לא בטוח שיספיק כרגע(באשדוד לא הספיק) ובאותה נשימה זה הדבר היחיד שכרגע יכול להשאיר אותנו בתמונה.
היתרון הגדול של מכבי הוא מכת הפציעות שלנו בהגנה וחוסר התיאום בהתקפה.
בדיעבד מכבי קיבלה הגרלה מאוד קלה.
שיחקה נגד קבוצות שעדיין לא מוכנות לעונה והתוצאות בהתאם.
במחזור הבא הם פוגשים עוד קבוצה חצי אפויה לדרבי.
אל תבנו על איבוד נקודות בקרוב. אנחנו חייבים לעשות את העבודה בעצמנו.
simply-red כתב:
שזה לא ישמע כאילו הכל אבוד והאליפות בדרך לקרית שלום, אבל הכישרון לבדו לא בטוח שיספיק כרגע(באשדוד לא הספיק) ובאותה נשימה זה הדבר היחיד שכרגע יכול להשאיר אותנו בתמונה.
היתרון הגדול של מכבי הוא מכת הפציעות שלנו בהגנה וחוסר התיאום בהתקפה.
הכישרון פלוס טרנר.
3 מ4 בטרנר עם פגרת נבחרת באמצע. בא לנו לוז מצוין.
מה שניכר זה הזיכרון ששנה שעברה לקחנו אליפות עם ניצחונות מזעזעים פשוט וכמו כן גם מכבי מסרבת לאבד נקודות במשחקים בינוניים שלה(לפחות בינתיים),זה עוד מוקדם ואי אפשר לראות עוד כלום ותכלס אני בטוח שמכבי תאבד עוד נקודות ,השאלה האמיתית היא עד כמה דברים עוד יתחברו אצלנו ומתי יתחברו.
איזה היסטריים אתם...
לא מסתכל על פער לפני המחזור ה14-15 זה פשוט לא רלוונטי.
חלום שלי שנגיע לתחילת סיבוב שני כשהפער סביר ( עד 6-7 נק') וכל הפרשנים מכתירים אותם כפייבוריטית צהובה (בעעעע)... המערכת שלנו ובראשה ברק מתפקדים הרבה יותר טוב מעמדת האנדרדוג... ומכבי מצד שני נופלת לשחצנות של עצמה בשניה שהיא בטוחה בהיותה פייבוריט.
יש כל כך הרבה דוגמאות שאני יכול לתת מהליגה ההולנדית עם המאבקים של אייאקס נגד פ.ס.וו,הייתה עונה שאייאקס פיגרו כבר ב15 נקודות ובסוף לקחו אליפות על הראש שלהם
drorhalperin כתב:יש כל כך הרבה דוגמאות שאני יכול לתת מהליגה ההולנדית עם המאבקים של אייאקס נגד פ.ס.וו,הייתה עונה שאייאקס פיגרו כבר ב15 נקודות ובסוף לקחו אליפות על הראש שלהם
עוד דוגמא היא האליפות של הפועל בעונת הקיזוז. סגרה פער שהגיע בשיאו לאיזור ה15-17 נקודות (כשהקיזוז עצמו הוריד 3 בלבד)
למרות הדוגמאות המעודדות הן לא רלוונטיות כרגע... כמו ששי אמר, צריכים להתחיל בלהתייצב ולאגור נקודות בקצב גבוה
שכטר הרבה יותר קבוצתי.
אם האיסלנדי היה מרותך לרחבה והשילוב עם עטר פגע בשניהם (בוידאר- כי משמאל לא הוכנסו כדורים. בעטר- כי בכניסות לאמצע הוא די דרך על המקום של וידאר שלא ממש זז ומפנה שטחים לאחר), שכטר יודע לפנות לאחרים ולעבוד בשבילם.
לדעתי היום הוא הכי חשוב במכבי. כל המהלכים שפותחים משחק עוברים לרוב דרכו.
אין לו שם מחליף, נקווה שיוזמן לנבחרת וזה ייזרז לו את ריקון האוויר.
לא זכור לי עונה שרץ במשך כולה. גופנית ספק אם הוא שם.