ממש ככה.Noam98 כתב:שפל מגיעים לבאר שבע ואתם מדברים איתי על מוגילבסקי?
תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
בחיי שאני רואה יציע העיתונות ולא מבין איך ה4 אינטרסנטים האלה להוציא את בנין שהוא חסר מושג מפרשנים משחק שלנו.
שליימה מפרגן לקשטן ברור גם למה.
אבי נימני מספר לנו כמה בוזגלו חשוב.
צנציפר מספר לנו שבמכבי לא קורה מצב ששחקן שמושעה חוזר להרכב שבוע אחרי.
וטל בנין לא מבין למה שורקים לבוזגלו בוז(שייפתח פייסבוק).
הזיה.
אהה וכולם באים בטענות למה בוזכלו לא פתח שאין מקצוען אחד שיגיד להם שהוא היה פצוע כל השבוע.
הזיה.
אהה וכולם באים בטענות למה בוזכלו לא פתח שאין מקצוען אחד שיגיד להם שהוא היה פצוע כל השבוע.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
לפני חודש בכר גאוןאדום זקן כתב:בחיי שאני רואה יציע העיתונות ולא מבין איך ה4 אינטרסנטים האלה להוציא את בנין שהוא חסר מושג מפרשנים משחק שלנו.
הזיה.
עכשיו אחרי 3 ניצחונות ב4 משחקים
יהיר ,לך תבין תבני זונות.
מביךאדום זקן כתב:בחיי שאני רואה יציע העיתונות ולא מבין איך ה4 אינטרסנטים האלה להוציא את בנין שהוא חסר מושג מפרשנים משחק שלנו.
הזיה.
שער השבת- אמנם לא ראיתי את המשחק אבל זה היה נראה בתקציר כמו עוד משחק שיא של זובאס.
הם בחרו להתמקד בדני עמוס שהביא הצלה אחת גדולה בזמן שזובאס הביא 3-4 כאלה בצד השני, ועוד בחרו לעקוץ אותו על הגול השני(שלגמרי באשמתו אבל כידוע קורה לכולם)
לא עניין של אינטרסים כמובן, אבל תמוהה.
הם בחרו להתמקד בדני עמוס שהביא הצלה אחת גדולה בזמן שזובאס הביא 3-4 כאלה בצד השני, ועוד בחרו לעקוץ אותו על הגול השני(שלגמרי באשמתו אבל כידוע קורה לכולם)
לא עניין של אינטרסים כמובן, אבל תמוהה.
ועוד תוסיפו שמביאים את אשר אלון האגדי והבעלים של הקבוצה הכי לא מעניינת בליגה לאייטם בלעדי.
את מי הוא פאקן מעניין???
למה?כי כל הגדולות שמות עליכם ז**? כי אשר אלון שכן של שלמה?
איזה שכונה אלוהים.
גם לזבלה יש גבול.
את מי הוא פאקן מעניין???
למה?כי כל הגדולות שמות עליכם ז**? כי אשר אלון שכן של שלמה?
איזה שכונה אלוהים.
גם לזבלה יש גבול.
- The red one
חכו יש עוד אייטם עלינו
אבל אתה יודע מה הכי מצחיק?The red one כתב:חכו יש עוד אייטם עלינו
שטל בנין,אבי נימני ושלמה שרף מדברים על בעיות אגו וניהול סגל של כוכבים.
שמישהו יזכיר לשלושתם למה מכבי תא התרסקה לפני עשור וקצת.
רמז קל,משותף לשלושתם.
רק עכשיו ראיתי תיציע.
הרבה יותר גרוע ממה שחשבתי, חבורה של אינטרסנטיים חובבניים.
הרבה יותר גרוע ממה שחשבתי, חבורה של אינטרסנטיים חובבניים.
אבל צפיתם מבחירה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
קשה עד בלתי אפשרי לשמוע את איינשטין.
תנוח מאיר, לך לנוח
תנוח מאיר, לך לנוח
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא מבין את זה..קשה למאיר, קשה למאזינים..למה להמשיך?Totti כתב:קשה עד בלתי אפשרי לשמוע את איינשטין.
תנוח מאיר, לך לנוח
- The red one
כשעשיתי מילואים לפני שנה ומשהו, היה איתי טען מבוגר מאוד יחסית (40~). יצא לי לדבר איתו בלילה ושאלתי אותו בדוגרי למה הוא עושה את זה. הוא לא צריך כבר, והתפקיד הזה קשה פיזית וכבר לא מתאים לרוב בני ה40+CrazyRed7 כתב: לא מבין את זה..קשה למאיר, קשה למאזינים..למה להמשיך?
"אני יודע שכשאני אפסיק לעשות את זה, מבחינתי זו תהיה החותמת על זה שהזדקנתי ועברתי שלב בחיים"
אז אני מניח שקו המחשבה של מאיר דומה, רק שכשהוא יפסיק לעשות את זה, הוא סביר להניח כבר יראה את הסוף ולא רק "יעבור שלב בחיים"
הוא נאחז בכל פיסה קטנה מהחיים שהיו לו לפני המחלה, הוא עומד בפני כניסה לעולם שלא הכיר, עולם שבו הוא אפילו לא יכול לנשום בכוחות עצמו, קשה להאשים אותו על זה שהוא רוצה למצות את החיים שלפני המחלה הארורה והקשה הזאת עד תום.
אני מקווה שכל עוד יהיה לו כוח הוא ישדר, לא כי אני מת עליו אלא כי מאוד כואב לי על אישיות ותיקה מאוד בספורט הישראלי שביום אחד חרב עליה עולמה.
אני מקווה שכל עוד יהיה לו כוח הוא ישדר, לא כי אני מת עליו אלא כי מאוד כואב לי על אישיות ותיקה מאוד בספורט הישראלי שביום אחד חרב עליה עולמה.