בפעם האחרונה זה היה במחזור האחרון של עונה שעברה במשחק חסר חשיבות. לפני כן, ב2013 מול בני יהודה.bs war כתב:כמה זמן מכבי לא הפסידה בבלומפילד בליגה?
עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
- The red one
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
זה לא יאמן שזה הנצחון הראשון של רעננה על מכבי. הם נצחו אותנו מלא , את קש , את חיפה. רק את מכבי לא
- ForeverRed
שני סימנים מעודדים:
1. זהבי מותש. ההתעקשות לשחק בכל משחק מתחילה לגבות ממנו מחיר וראו את זה מהרגע הראשון.
2. אחרי שהתהפכו היוצרות במשחק העונה הראשון שבדרך כלל מסתיים עם ידינו על העליונה, התחלפנו גם במנחוס רעננה.
אם זה יימשך ככה עוד נחגוג אליפות
1. זהבי מותש. ההתעקשות לשחק בכל משחק מתחילה לגבות ממנו מחיר וראו את זה מהרגע הראשון.
2. אחרי שהתהפכו היוצרות במשחק העונה הראשון שבדרך כלל מסתיים עם ידינו על העליונה, התחלפנו גם במנחוס רעננה.

וכנראה שלא סתם. הקבוצה הכי קשה בליגה אחרי מכבי,נראה לי גם יותר מפ"ת . גם הגנה טובה וגם התקפה עוקצנית.zahipan כתב:האמת גם אנחנו כמעט אכלנו אותה עם רעננה, אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא היינו מכניסים את השער השלישי נגדם.
קגאווה הזה לא רע בכלל!! מאיפה הם מביאים את הזרים האלה כל הזמן
קנגאווה היה ברעננה גם בעונה שעברה. כשחקן ספסל.adomi כתב:
וכנראה שלא סתם. הקבוצה הכי קשה בליגה אחרי מכבי,נראה לי גם יותר מפ"ת . גם הגנה טובה וגם התקפה עוקצנית.
קגאווה הזה לא רע בכלל!! מאיפה הם מביאים את הזרים האלה כל הזמן
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ForeverRed כתב:שני סימנים מעודדים:
אז טוב לנו או לא מכבי בצמפיונס?...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חייבים לנצח מחר, הלחץ עולה
לא יודע איך אני שורד מאבק אליפות אמיתי ולא בכאילו. כזה שבאמת מרגיש שיש לי משהו בידיים.
מחזור רביעי ונשבע שנגד נתניה ובית"ר במשחקים ההם לא הרגשתי ככה.
מחזור רביעי ונשבע שנגד נתניה ובית"ר במשחקים ההם לא הרגשתי ככה.
- ForeverRed
חד משמעית לא טוב, אבל נשפוט בסוף.אורי אדום בנשמה כתב:
אז טוב לנו או לא מכבי בצמפיונס?...
אגב, מה שיפה בבונקר של רעננה זה שמכבי לא יכולה לבוא בטענות (מה שלא מונע ממנה לעשות זאת).
הרי הם עשו בדיוק את אותו הדבר במספר מקרים שונים לאחרונה.
מה שהכי מפתיע ברעננה זה כושר המשחק שלהם. הם פשוט מצליחים לסגור קבוצות כמעט בכל מקום במגרש, ומצד שני לצאת למתפרצות מאוד מהירות ומתואמות.
הבעיה שלהם שזה טוב רק מול הגדולותzivmay כתב:מה שהכי מפתיע ברעננה זה כושר המשחק שלהם. הם פשוט מצליחים לסגור קבוצות כמעט בכל מקום במגרש, ומצד שני לצאת למתפרצות מאוד מהירות ומתואמות.
מול שאר הליגה הם אוכלים כאפות
כיאה למוקש קלאסיns75 כתב:
הבעיה שלהם שזה טוב רק מול הגדולות
מול שאר הליגה הם אוכלים כאפות
האוהדים של מכבי הכי מביכים בארץ בפער, הן בוכים שוב על השיפוט (כמו תמיד אחרי הפסד/תיקו) אבל זה שטל בן חיים היה צריך לקבל אדום ישיר(לפחות פעמיים) אין אפילו ציוץ.
מצווה גדולהזה שי ! כתב:דפקו לי זכייה של 800 בעעע ,זה שי !
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]