אז נגיד וובה בראון או אחשלו שהם עולים חדשים, וזה בדיוק כמו בריירו, לא יכולים לשחק יותר משניים בקבוצה?
זה לא יעבוד בחיים.
אולי יקבעו קריטריונים של אזרוח , נניח מתאזרחים כמו ויטור או מוחמד אפשר יהיה לרשום רק אחד כזה ואם יש לך שניים בקבוצה אז אחד ייאלץ להירשם כזר.
יהודים רק שניים נניח( כמה כאלה כבר מוצאים)
אולי יקבעו קריטריונים של אזרוח , נניח מתאזרחים כמו ויטור או מוחמד אפשר יהיה לרשום רק אחד כזה ואם יש לך שניים בקבוצה אז אחד ייאלץ להירשם כזר.
יהודים רק שניים נניח( כמה כאלה כבר מוצאים)
מה ההבדל בין מי שבא כיהודי כמו בריירו לעולה חדש שעלה בגיל 16? אי אפשר לפעול נגד החוק, הוא גם בתכלס היחיד שקיבל אזרחות קבועה על מלא ולא מעמד ביניים של תושב ארעי
מה ההבדל בין מי שבא כיהודי כמו בריירו לעולה חדש שעלה בגיל 16? אי אפשר לפעול נגד החוק, הוא גם בתכלס היחיד שקיבל אזרחות קבועה על מלא ולא מעמד ביניים של תושב ארעי
אז יהודים אי אפשר להגביל בסדר
אז אני מניח שמכת המתאזרחים ( ויטור, מוחמד, אנסה, סבוריט) זה הבעיה אז יגבילו שם( כל הקומבינות שהצחילו בגלל שקד)
בכדורסל יש חוק רק לגבי זרים בו זמנית על המגרש לא? תקנו אותי אם אני טועה
תאמין לי אני כבר לא עוקב. כל עונה יש שינוי.
לפי מה שאני יודע כרגע יש חוק של 5 זרים בטופס(מותר להחליף בין משחק למשחק את הזרים, עד 8 או 9 זרים שמשותפים בעונה) המשחק עם חובה של ישראלי אחד על הפרקט.
לגבי מתאזרחים מותר מתאזרח אחד ללא קנס ועד 3 מתאזרחים שעליהם משלמים קנס כספי.
תאמין לי אני כבר לא עוקב. כל עונה יש שינוי.
לפי מה שאני יודע כרגע יש חוק של 5 זרים בטופס(מותר להחליף בין משחק למשחק את הזרים, עד 8 או 9 זרים שמשותפים בעונה) המשחק עם חובה של ישראלי אחד על הפרקט.
לגבי מתאזרחים מותר מתאזרח אחד ללא קנס ועד 3 מתאזרחים שעליהם משלמים קנס כספי.
אז למעשה מותר לך 10-12 זרים בסגל הרחב בקבוצת ספורט שמשתפת חמישה על המגרש ומתוכם חובה לישראלי אחד (כשהחילופים ללא הגבלה).
חותם על עיוור שייתנו לי חופש פעולה כזה