ינואר בשאר הקבוצות בליגה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: ינואר בשאר הקבוצות בליגה
על פי ספורט 1 יהיה טרייד מנגה דלמוני ועוד שחקן תמורת חמזה בארי...
רב סרן שמועתי עובד שעות נוספות...
רב סרן שמועתי עובד שעות נוספות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
העונה 7, עונה שעברה 26, אבל אני לא מבין מה אתה מנסה להוכיח. אז הוא נפצע..קורה..
שאיזי לא טמבל. אם מנגה היו תורם לו בתאכלס הוא בחיים לא היה משוחרר.אדום בלב בנשמהההה כתב:העונה 7, עונה שעברה 26, אבל אני לא מבין מה אתה מנסה להוכיח. אז הוא נפצע..קורה..
אז אוקי, הוא שיחק בשנה שעברה 26 והעונה 7, (שזה מאוד מאוד מוזר כי הוא שיחק 2 לא מלאים בליגה, אבל נזרום איתך), אבל אם איזי מוכן לשחרר את השחקן הכי טוב שלו בסגל, כנראה שהוא יודע יותר טוב למה מאדום בלב ובנשמהההה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
די שי. גם בוזגלו לא שיחק שנתיים לפני שהגיע אלינו והפך לשחקן מספר 2 בליגה אחרי זהבי.Totti כתב:אני מדבר על זו ועל הקודמת, אל תעשה לי בלנדר כאילו נולדתי שלשום. לפני שנתיים הוא שיחק באופן סדיר
אל תיהיה קופמן.
איזי איש עסקים. נגמר למנגה חוזה, אי אפשר לעשות עליו כסף. צריך לשחרר כי יש לו חוזה גדול.Totti כתב: שאיזי לא טמבל. אם מנגה היו תורם לו בתאכלס הוא בחיים לא היה משוחרר.
אז אוקי, הוא שיחק בשנה שעברה 26 והעונה 7, (שזה מאוד מאוד מוזר כי הוא שיחק 2 לא מלאים בליגה, אבל נזרום איתך), אבל אם איזי מוכן לשחרר את השחקן הכי טוב שלו בסגל, כנראה שהוא יודע יותר טוב למה מאדום בלב ובנשמהההה
למה הוא לא מחדש לו חוזה? אולי מנגה לא רוצה להישאר שם.
אבל אמרת ״שדד לך גביע״ כאילו זה המדד ליכולת שלו. עד לפני שנתיים מנגה הוא אחד השחקנים הטובים בליגה בלי קשר. מהעונה שעברה מנגה על תקן סיעודיbs war כתב:
יחי ההבדל.
באותה עונה, כמעט את כל המשחקים מולנו הוא ניצח לבד. הגביע היה רק הדובדבן.
לא אמשיך להתווכח איתך. עובדתית, מנגה לא משחק כדורגל בצורה סדירה מאמצע הסיבוב השני אשתקד. אתה רוצה לקשור את השחרור שלו לחוזה, דהיינו. רוצה לחשוב שנתניה מרוויחה הענק, דהיינו.שמעון א כתב: איזי איש עסקים. נגמר למנגה חוזה, אי אפשר לעשות עליו כסף. צריך לשחרר כי יש לו חוזה גדול.
למה הוא לא מחדש לו חוזה? אולי מנגה לא רוצה להישאר שם.
בשורה התחתונה, כרגע, מנגה לא מספק את הסחורה. אם יחזור להיות תותח, הזמן יגיד, אבל בקטע הזמן הנוכחי כולכם נשענים על ספקולציות כאלו ואחרות והנתונים היבשים מעידים אחרת,
התרומה של מנגה לקרית שמונה בשנת 2015 היא אפסית. נקודה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אם בארי מגיע לקש זה משחרר את בראון אלינו
- ForeverRed
לא על אותה משבצת.אביאל כתב:אם בארי מגיע לקש זה משחרר את בראון אלינו
סבבהTotti כתב: לא אמשיך להתווכח איתך. עובדתית, מנגה לא משחק כדורגל בצורה סדירה מאמצע הסיבוב השני אשתקד. אתה רוצה לקשור את השחרור שלו לחוזה, דהיינו. רוצה לחשוב שנתניה מרוויחה הענק, דהיינו.
בשורה התחתונה, כרגע, מנגה לא מספק את הסחורה. אם יחזור להיות תותח, הזמן יגיד, אבל בקטע הזמן הנוכחי כולכם נשענים על ספקולציות כאלו ואחרות והנתונים היבשים מעידים אחרת,
התרומה של מנגה לקרית שמונה בשנת 2015 היא אפסית. נקודה
- אביאל
- יצירת קשר:
בהחלט על אותה משבצת. הוזז קדימה בחסרונם של חלוצים בצהוב.ForeverRed כתב: לא על אותה משבצת.
תבדוק איפה שיחק נגדנו למשל בגביע הטוטו..משחקו הראשון(אם אני לא טועה) בנתניה
- ForeverRed
ק"ש רוצה אותו כמחליף לרועי קהת. התפקיד שהיה אמור אוסטוינד למלא.אביאל כתב: בהחלט על אותה משבצת. הוזז קדימה בחסרונם של חלומים בצהוב.
בראון משחק בעמדה אחורית יותר.
הלוואי ואתה צודק

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בראון קשר אחורי ובארי קשר אגף קשר התקפי מאחוריי החלוץ.אביאל כתב: בהחלט על אותה משבצת. הוזז קדימה בחסרונם של חלוצים בצהוב.
הם ממש לא משחקים באותה עמדה!
אם כבר הוא בעמדה של מנגה..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
או לחיפה.....אביאל כתב:אם בארי מגיע לקש זה משחרר את בראון אלינו
- אביאל
- יצירת קשר:
בראון יותר 5050 ופחות אחורי..
https://www.transfermarkt.com/vladimir- ... ler/129916" onclick="window.open(this.href);return false;
חמזה גם 5050 ופחות מתחת לחלוץ/אגפים
https://www.transfermarkt.com/hamza-bar ... ler/177960" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.transfermarkt.com/vladimir- ... ler/129916" onclick="window.open(this.href);return false;
חמזה גם 5050 ופחות מתחת לחלוץ/אגפים
https://www.transfermarkt.com/hamza-bar ... ler/177960" onclick="window.open(this.href);return false;