עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
בומבה שחקן פשוט מעולה.
מסורת.Totti כתב: למה?
מה יש שם שאין לך?
וסגל לא פחות טוב אם יפגעו בזרים.
2 זרים במיליון יורו זה כלום, אלא אם כן הם יהיו חופשיים (וקשה לי להאמין שהם ימצאו מציאות).
לחיפה אין סגל יותר טוב מאיתנו והבעיות חוגגות. לא יודע למה הפורום הזה נותן להם כל כך הרבה קרדיט. הימור שלי כרגע, עד נובמבר הם בים.
לחיפה אין סגל יותר טוב מאיתנו והבעיות חוגגות. לא יודע למה הפורום הזה נותן להם כל כך הרבה קרדיט. הימור שלי כרגע, עד נובמבר הם בים.
2 זרים במיליון יורו זה כלום?גם במכבי, להוציא אולי את איגיבור, אין זרים שמרוויחים את הסכומים האלה.הפועלעולה כתב:2 זרים במיליון יורו זה כלום, אלא אם כן הם יהיו חופשיים (וקשה לי להאמין שהם ימצאו מציאות).
בשלב הזה של חלון העברות נפלטים הרבה שחקנים טובים ועם סקאוטינג טוב וחצי מיליון יורו לשחקן, אפשר להביא זרים מצוינים לליגה.
הבעיות במכבי חיפה עמוקות בהרבה מ-2 , 3 או 4 זרים במיליון יורו.
מכבי חיפה נשאבת למצב של מכבי תל אביב שלפני גולדאהר עם בניון בתפקיד אבי נמני. הם יכולים לזרוק כסף ככל שירצו, אבל המערכת במשבר עמוק מזה, כך שגם אם יהיו הצלחות רגעיות, הן יהיו רגעיות. ברגע שיעשה שם שינוי משמעותי, יעיפו את ההללים מסביבת הקבוצה ויחלטו לנקות את האורוות, הם יוכלו לפרוץ ולממש את הפוטנציאל העצום של המועדון הזה.
מכבי חיפה נשאבת למצב של מכבי תל אביב שלפני גולדאהר עם בניון בתפקיד אבי נמני. הם יכולים לזרוק כסף ככל שירצו, אבל המערכת במשבר עמוק מזה, כך שגם אם יהיו הצלחות רגעיות, הן יהיו רגעיות. ברגע שיעשה שם שינוי משמעותי, יעיפו את ההללים מסביבת הקבוצה ויחלטו לנקות את האורוות, הם יוכלו לפרוץ ולממש את הפוטנציאל העצום של המועדון הזה.
- ForeverRed
זה לא אתה שהרצת את הפועל ת"א לאליפות?הפועלעולה כתב:2 זרים במיליון יורו זה כלום, אלא אם כן הם יהיו חופשיים (וקשה לי להאמין שהם ימצאו מציאות).
לא.ForeverRed כתב: זה לא אתה שהרצת את הפועל ת"א לאליפות?
אמרתי שאם דברים יתחברו להם והשחקנים ימצו את הפוטנציאל, הם יהיו יכולים להיות במאבק. לא אמרתי שכרגע הם קבוצה לאליפות.
- ForeverRed
ואיך זה שונה מחיפה, שם המצב טוב בהרבה?הפועלעולה כתב: לא.
אמרתי שאם דברים יתחברו להם והשחקנים ימצו את הפוטנציאל, הם יהיו יכולים להיות במאבק. לא אמרתי שכרגע הם קבוצה לאליפות.
הקטע הוא שהמצב בחיפה לא יותר טוב. אומנם להם יש מאמן יותר מוכח, אבל סגל אוברייטד ובלאגן.
- The red one
בית"ר עם ניצחון בכורה - 0-1 על כפר סבא.
בנתיים רמת המשחקים בגביע הטוטו על הפנים, אבל באמת על הפנים.
בנתיים רמת המשחקים בגביע הטוטו על הפנים, אבל באמת על הפנים.
ראיתי אתמול לראשונה את אלמוג בוזגלו.
לא יודע מה סטאטוס העברה שלו לבני יהודה והאם הכרטיס שייך לאבא יעקב, אבל הילד יהיה אחת ההפתעות הנעימות בליגה העונה.
כדרור, מהירות...יש לו בהחלט כדורגל.
אני מקווה שהוא לא משועבד לדמאיו לנצח
לא יודע מה סטאטוס העברה שלו לבני יהודה והאם הכרטיס שייך לאבא יעקב, אבל הילד יהיה אחת ההפתעות הנעימות בליגה העונה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- yanivnew91
הגיע לשם רק העונה מהפועל רמת גן.Totti כתב:ראיתי אתמול לראשונה את אלמוג בוזגלו.
תסמוך על אבא בוזגלו שהוא לא פראייר.
- The red one
תקראו את כהתבה ואז את התגובה של הנהלת הפועל ת"א. הרג אותי מצחוק.
https://sports.walla.co.il/item/2880231" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sports.walla.co.il/item/2880231" onclick="window.open(this.href);return false;
- red and white
- Title: Almog
התגובה של הפועל ענקית קרעה אותי מצחוקאדום בלב בנשמהההה כתב:תקראו את כהתבה ואז את התגובה של הנהלת הפועל ת"א. הרג אותי מצחוק.
אני נהנה מכל רגע ממכבי פ״ת, היה צריך להיות כבר 4-0.