2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
פאטצי יש לו נגיעות של ניימאר
הולך להיות קשה
הולך להיות קשה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ברק בכר חייב קבוצה חזקה ומאוזנת שלא הוא מרכיב אותה אחרת הוא מתגלה ברוב מערומיוהפועלעולה כתב: ↑25 דצמבר 2024, 22:04מחר על הבוקר תקבלו פוש שחיפה רוצה את ג'וש כהן, סונדגרן, קורנו, בטובנסיקה, אבו פאני, רודריגז... להמשיך?
בכר עם עבודת אימון קטסטרופה. היום דווקא הם שיחקו לא רע אבל ההתפרקות מביכה.
מכבי ת"א לא משחקת כדורגל טוב אבל יש להם המון אופי ושחקנים שיודעים לעצור מומנטום של יריבה עם פרובוקציות על השופט.
בטרנר צריכים לפתוח בלחץ כמו מול בית"ר ולקוות שגם הפעם זה יעבוד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מסכים. לכן יהיה סכנה ממכבי ברגע שנעזוב את המשחק. שנתחיל להתעסק בשטויות, שנאבד ריכוז.הפועלעולה כתב: ↑25 דצמבר 2024, 22:04מחר על הבוקר תקבלו פוש שחיפה רוצה את ג'וש כהן, סונדגרן, קורנו, בטובנסיקה, אבו פאני, רודריגז... להמשיך?
בכר עם עבודת אימון קטסטרופה. היום דווקא הם שיחקו לא רע אבל ההתפרקות מביכה.
מכבי ת"א לא משחקת כדורגל טוב אבל יש להם המון אופי ושחקנים שיודעים לעצור מומנטום של יריבה עם פרובוקציות על השופט.
בטרנר צריכים לפתוח בלחץ כמו מול בית"ר ולקוות שגם הפעם זה יעבוד.
כל עוד נבוא לעבוד, נבוא אגרסיבי, נבוא כמו שאנחנו באמת יודעים לשחק עד הסוף בלי להתעסק בטפל - ההגה יהיה בידיים שלנו וזה תלוי לחלוטין בנו.
אמיתי שהכי מפחיד אותי זה קודם כל השיפוט.
אותנו לא סופרים, אנחנו באים אגרסיבי ועם הקבוצה המביכה שממול הם ישחקו על השופט חזק. כל גול ייבחן אם נגעו בקניקובסקי הצוללן, כל זריקה של פרץ בזכוכית מגדלת.
פי זה דוחה אותי.
רק אחרי זה הגישה שלנו. כי זה באמת מתוך 0 זלזול, אנחנו קבוצה טובה יותר.
עכשיו ינואר.
שחקן-שניים טובים, וחיפה יכולה לעשות שינוי של 180 מעלות.
כרגע, לדעתי, הכי יתאים להם 352.
מבחינת חיזוק, מצד אחד יש שמועות על אלי דסה, שזה יכול להיות חיזוק מצויין לליגה שלנו.
מצד שני שמועות על ספורי... שהעמדה שלו כבר עמוסה בחיפה.
מקווה שהם לא יצליחו להתחזק בינואר.
מכבי לא משחקת טוב, אבל יש לה סגל אדיר לליגה שלנו.
יש להם הכל מהכל, ובשפע.
על בית"ר כבר דיברנו.
אנחנו חייבים בלם.
שחקן התקפה יכול לשדרג אותנו פלאים.
אבל אני לא יודע אם זה חלוץ או כנף.
מבחינת חיזוק, מצד אחד יש שמועות על אלי דסה, שזה יכול להיות חיזוק מצויין לליגה שלנו.
יש להם הכל מהכל, ובשפע.
על בית"ר כבר דיברנו.
אנחנו חייבים בלם.
משחק שני ברציפות שמכבי יורדת בפיגור למחצית והופכת בשניה עם 3 שערים.
חיפה גמורה השנה וזה די היה צפוי שבכר עשה שוב טעות וחזר לקדנציה שנייה.שמעון א כתב: ↑25 דצמבר 2024, 22:57עכשיו ינואר.
יש להם הכל מהכל, ובשפע.
על בית"ר כבר דיברנו.
אנחנו חייבים בלם.
עכשיו כהרגלו יעמיס ויעמיס,התקשורת המקומית תחסל אותם ועושה גם רושם שהחבורה שם אלה שחקנים בלי אופי.
מתכון בטוח לכישלון.
מסכים.yossi כתב: ↑25 דצמבר 2024, 22:46מסכים. לכן יהיה סכנה ממכבי ברגע שנעזוב את המשחק. שנתחיל להתעסק בשטויות, שנאבד ריכוז.
כל עוד נבוא לעבוד, נבוא אגרסיבי, נבוא כמו שאנחנו באמת יודעים לשחק עד הסוף בלי להתעסק בטפל - ההגה יהיה בידיים שלנו וזה תלוי לחלוטין בנו.
אמיתי שהכי מפחיד אותי זה קודם כל השיפוט.
אותנו לא סופרים, אנחנו באים אגרסיבי ועם הקבוצה המביכה שממול הם ישחקו על השופט חזק. כל גול ייבחן אם נגעו בקניקובסקי הצוללן, כל זריקה של פרץ בזכוכית מגדלת.
פי זה דוחה אותי.
רק אחרי זה הגישה שלנו. כי זה באמת מתוך 0 זלזול, אנחנו קבוצה טובה יותר.
ולכן במשחק ברביעי לקהל תהיה חשיבות עליונה בלחץ שיפעיל על השופט.
אנחנו יודעים מצויין מה זה בלומפילד מלא במשחקים האלה ואיך הקהל שם עושה טרור לשופטים,ככה צריך להתנהל איתם.
חיפה כבר סגרה עם החלוץ הזר שיהיה השישי בסגל, אם זה החיזוק שאמור לשנות אותם ב-180 מעלות דיינו.
גם למכבי אין מקום לזרים כרגע.
מבחינת השוק הישראלי אחרי אצילי אני לא רואה אף אחד שמסוגל להטות את הכף משמעותית כלפי קבוצה מסוימת, (אלא אם פתאום נראה פה איזה משהו בלתי צפוי סטייל מעבר של עדי יונה או חזרה של נטע לביא).
אם נפגע בבלם זר איכותי ונביא עוד איזה חיזוק לחלק הקדמי נעשה צעד מאוד משמעותי קדימה.
גם למכבי אין מקום לזרים כרגע.
מבחינת השוק הישראלי אחרי אצילי אני לא רואה אף אחד שמסוגל להטות את הכף משמעותית כלפי קבוצה מסוימת, (אלא אם פתאום נראה פה איזה משהו בלתי צפוי סטייל מעבר של עדי יונה או חזרה של נטע לביא).
אם נפגע בבלם זר איכותי ונביא עוד איזה חיזוק לחלק הקדמי נעשה צעד מאוד משמעותי קדימה.
- ForeverRed
למכבי ובעיקר לחיפה יש זרים/ישראלים שעוד לא נכנסו לעניינים. שם טמון פוטנציאל השיפור.
פטאצי התחיל רע והיום הוא די סוחב את מכבי על הגב.
כמובן שהארנק יפתח בינואר ויהיו שינויים.
להחזיר את קורנו למשל, זה כן משמעותי.
פטאצי התחיל רע והיום הוא די סוחב את מכבי על הגב.
כמובן שהארנק יפתח בינואר ויהיו שינויים.
להחזיר את קורנו למשל, זה כן משמעותי.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 25 דצמבר 2024, 23:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
מאוד יפתיע אותי אם חלון ינואר לא יהיה חיזוק להתקפה.
כמו שאנחנו מכירים את אלונה זה יקרה בדקה ה99 עם עסקה סיבובית ששולחת את ספר לאשדוד או טבריה כזאת.
כמו שאנחנו מכירים את אלונה זה יקרה בדקה ה99 עם עסקה סיבובית ששולחת את ספר לאשדוד או טבריה כזאת.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
חיפה יכולה לרצות את קורנו.
א. יש להם 6 זרים
ב. אם ירצו לחתוך את אנסימבה שיהיה להם בהצלחה לשלם לו את החוזה או למצוא קבוצה שתיקח אותו (נזכיר שחתום לעוד עונה וחצי בחוזה של 400k לעונה).
ג. גם קורנו עצמו יעלה להם המון, אם סוכמים את הכל הם יוציאו על כל הסרט הזה למעלה ממיליון יורו קל.
א. יש להם 6 זרים
ב. אם ירצו לחתוך את אנסימבה שיהיה להם בהצלחה לשלם לו את החוזה או למצוא קבוצה שתיקח אותו (נזכיר שחתום לעוד עונה וחצי בחוזה של 400k לעונה).
ג. גם קורנו עצמו יעלה להם המון, אם סוכמים את הכל הם יוציאו על כל הסרט הזה למעלה ממיליון יורו קל.
לא נוטה להתעסק בזהבי, אבל חושב שההתנהגות של לאזטיץ' כלפיו היא גועל נפש צרוף.
משחק גמור, לא תיתן לו דקות ולהניף אחרי 10 דק' על הדשא?
אני לא יודע מה הקטע של המאמן הזה, אבל זו אחת הסיבות שאני מאמין שיש סיכוי שהוא לא יסיים את העונה.
קארמה חוזרת כמו בומרנג, ומספיק משבר אחד נוסף של 3-4 משחקים כדי שהוא יעוף על טיל.
זה לא שהוא עושה שם עבודה טובה, הקהל גם ככה כבר חם עליו ותקרת הזכוכית של קריאות 'תתפטר' המוניות נשברה, ומול השחקנים אני בטוח שעניין זהבי לא מוסיף לו נקודות.
כרגע הוא צולח משבר פוטנציאלי בעיקר בזכות דור פרץ ופטאצ'י שהצילו אותו גם מול פ"ת וגם אתמול.
משחק גמור, לא תיתן לו דקות ולהניף אחרי 10 דק' על הדשא?
אני לא יודע מה הקטע של המאמן הזה, אבל זו אחת הסיבות שאני מאמין שיש סיכוי שהוא לא יסיים את העונה.
קארמה חוזרת כמו בומרנג, ומספיק משבר אחד נוסף של 3-4 משחקים כדי שהוא יעוף על טיל.
זה לא שהוא עושה שם עבודה טובה, הקהל גם ככה כבר חם עליו ותקרת הזכוכית של קריאות 'תתפטר' המוניות נשברה, ומול השחקנים אני בטוח שעניין זהבי לא מוסיף לו נקודות.
כרגע הוא צולח משבר פוטנציאלי בעיקר בזכות דור פרץ ופטאצ'י שהצילו אותו גם מול פ"ת וגם אתמול.
- ForeverRed
מציטוטי הבוקר:
״אחרי שאירופה תסתיים, נדרוס את הליגה״.
״אחרי שאירופה תסתיים, נדרוס את הליגה״.
וזה לא שהציטוט הזה איזו המצאה מופרכת .
אחרי כל משחק באירופה מכבי הייתה חוזרת לליגה ומתקשה מאבדת נקודות או מוציאה איזה ניצחון בשיניים, יש לציין שכל משחק שלה באירופה כולל בית זה טיסות .
שיגמר אירופה ירד מהם העומס הזה.
ולא להספיד עדיין את חיפה ולזלזל בהם , עם כל המשבר עם כל זה שלא הולך להם עם כל זה שהם מתפרקים מהר מדי הם רק 4 נקודות מאיתנו (כן יודע שיש כוכבית אבל כרגע זה 4 נק בלבד) .
אחרי כל משחק באירופה מכבי הייתה חוזרת לליגה ומתקשה מאבדת נקודות או מוציאה איזה ניצחון בשיניים, יש לציין שכל משחק שלה באירופה כולל בית זה טיסות .
שיגמר אירופה ירד מהם העומס הזה.
ולא להספיד עדיין את חיפה ולזלזל בהם , עם כל המשבר עם כל זה שלא הולך להם עם כל זה שהם מתפרקים מהר מדי הם רק 4 נקודות מאיתנו (כן יודע שיש כוכבית אבל כרגע זה 4 נק בלבד) .