dardasmiley כתב:סמרטוטיאדה.
מבחינתי אחרי ההודעה הזו של הארגון אני הולך לחשוב טוב טוב לפני שאתרום שוב.
קיפלו אותם כל כך מהר, מילא החה מוציא הודעת התנצלות, מילא היה מודיע שהאבא לא רשאי לעסוק בענייניו יותר או להגיע לטרנר יותר (כמו שהר), כלום ושום דבר.
כשיגיע הרגע שהריאלטי ידשדש ברייטינג והאבא יתחיל לחפש לעשות בלאגן, נהיה פה להזכיר לכם איך התקפלתם כמו סחבות...
מי אמר לך שהוא לא יוציא? מה הארגון פרסם (בעל כורחו כי זה דלף) חוץ מזה שהייתה פגישה והוחלט לשים את הדם הרע מאחורה בלי קשר לאיפה השחקן ישחק.
נראה לך באמת שהשחקן יחתום פה בלי שתהיה התנצלות? בלי שיסוכמו דברים? לא רואה תסריט כזה קורה ובכללי רותמים את העגלה לפני הסוסים כי אני לא מכיר סיפור על סיכום בינו לבין אלונה, זה רחוק משם למיטב ידיעתי.
אם וכאשר יקרה דבר, תהיה בטוח שהארגון יקבל החלטה (לתמוך בהחתמה או להתנגד לה) שתהיה לטובת כלל הקהל, שתמנע פילוג כמה שניתן ובמתווה שיוריד את הלהבות ובאופן מידי.
לא יושבים שם חמורים, יושבים שם אנשים שחיים ונושמים את הקהל של הפועל בש עשרות שנים תן להם את הקרדיט שלא יסללו את דרכו חזרה למועדון בצורה כזו, שוב אני אומר למיטב ידיעתי זה רחוק משם ואני חושב שטובמעשו כל הצדדים גם הארגון וגם הבוזגלוס ששמו את הדם הרע מאחורה ברמה האישית.
בלי קללות ולכלוכים הדדיים ובלי להתעסק במה שלא קשור לכדורגל, קצת קארמה טובה סביב המועדון לא תזיק ולהגיד שאין יותר שנאה בין הארגון לשחקן זה מהלך מבורך לטעמי שאין בו שום דבר מנגד.
לא רואה סנריו שהוא חותם ויקבל את תמיכת הארגון בלי מתווה מדויק וברור מאוד לאיך עושים את זה נכון.