נבחרת ישראל נושא מתעדכן

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: לא יכול שלא לשאול איך הפכת למומחה כל כך גדול בתחום?
לאור נסיונך הרב בכל מחלקות הילדים והנוער ובנבחרות ישראל השונות, הייתי ממליץ לאלונה לשכור את שירותיך לאלתר.
חסרים לנו אנשים כמוך.
רב פעלים. בכל תחום מאגרונומיה ועד פיזיולוגיה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

קודם כל פיזיות ומנטליות, זה לפני הכל. הפער הכי גדול שלנו מאירופה הוא בתחומים הללו

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

תעשו לי טובה, כל מי שמתמצא טיפה בכדורגל רואה איפה הבעיות של הכדורגל הישראלי, האימונים של הילדים הם ברמה של סאן מרינו בלי שום בסיס וחומר הגלם איכותי, אין בסיס, לא מלמדים חלוץ להיות חלוץ או קשר להיות קשר, פשוט נותנים כדור מציבים מערך ומשחקים...
ככה לא מלמדים כדורגל, כדורגל צריך ללמד מהבסיס, שהבלם יידע עבודה הגנתית פשוטה, שמגנים שומושמיים ידעו מה זה סגירה אלכסונית והגבהות טובות, לא צריך משהו ברמה של דני אלבס אבל משהו בסיסי.
אפילו מאור בוזגלו אמר את ההבדלים בצורה ברורה, באירופה לוקחים את השחקנים הכי טובים וקורעים להם את התחת, פה אומרים לשחקן מוכשר "אתה טוב, אתה מוכשר" אבל בפועל לא נותנים לו שום כלים לפתח את היכולות הללו וככה שחקנים כמו ראובן עובד וכו' הופכים מכשרונות לכשרונות מבוזבזים, אם היו עובדים עם השחקנים הללו, ייתכן שערן זהבי היה באמת בחו"ל, מאור מליקסון לא היה מגיע לכאן מעולם וכו', כי כן יש פה חומר גלם מבורך, טכניקה שאין בהרבה מקומות.
ופורבאברד תזכיר לי מי השחקן האחרון שיצא מהנוער המפואר שלנו לאירופה?
והמצב הזה הוא בכל הקבוצות, לא רק בקבוצה שלנו, אולי במכבי תל אביב מנסים לשפר את זה, אני לא יודע מה קורה שם, אבל אפילו במכבי חיפה אפשר לראות ששובל גוזלן אם היו עובדים איתו על דברים בסיסיים של חלוץ היה הופך לנכס עבור מכבי חיפה, ועוד לא מעט שחקנים שיש להם כישרון אבל בפועל לא מביאים להם את הכלים לנצל את הכישרון הזה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

דר אדום בנשמה כתב:תעשו לי טובה, כל מי שמתמצא טיפה בכדורגל רואה איפה הבעיות של הכדורגל הישראלי, האימונים של הילדים הם ברמה של סאן מרינו בלי שום בסיס וחומר הגלם איכותי, אין בסיס, לא מלמדים חלוץ להיות חלוץ או קשר להיות קשר, פשוט נותנים כדור מציבים מערך ומשחקים...
ככה לא מלמדים כדורגל, כדורגל צריך ללמד מהבסיס, שהבלם יידע עבודה הגנתית פשוטה, שמגנים שומושמיים ידעו מה זה סגירה אלכסונית והגבהות טובות, לא צריך משהו ברמה של דני אלבס אבל משהו בסיסי.
אפילו מאור בוזגלו אמר את ההבדלים בצורה ברורה, באירופה לוקחים את השחקנים הכי טובים וקורעים להם את התחת, פה אומרים לשחקן מוכשר "אתה טוב, אתה מוכשר" אבל בפועל לא נותנים לו שום כלים לפתח את היכולות הללו וככה שחקנים כמו ראובן עובד וכו' הופכים מכשרונות לכשרונות מבוזבזים, אם היו עובדים עם השחקנים הללו, ייתכן שערן זהבי היה באמת בחו"ל, מאור מליקסון לא היה מגיע לכאן מעולם וכו', כי כן יש פה חומר גלם מבורך, טכניקה שאין בהרבה מקומות.
והמצב הזה הוא בכל הקבוצות, לא רק בקבוצה שלנו, אולי במכבי תל אביב מנסים לשפר את זה, אני לא יודע מה קורה שם, אבל אפילו במכבי חיפה אפשר לראות ששובל גוזלן אם היו עובדים איתו על דברים בסיסיים של חלוץ היה הופך לנכס עבור מכבי חיפה, ועוד לא מעט שחקנים שיש להם כישרון אבל בפועל לא מביאים להם את הכלים לנצל את הכישרון הזה...
מסכים איתך

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב:תעשו לי טובה, כל מי שמתמצא טיפה בכדורגל רואה איפה הבעיות של הכדורגל הישראלי, האימונים של הילדים הם ברמה של סאן מרינו בלי שום בסיס וחומר הגלם איכותי, אין בסיס, לא מלמדים חלוץ להיות חלוץ או קשר להיות קשר, פשוט נותנים כדור מציבים מערך ומשחקים...
במאקרו אתה כמובן צודק.
במיקרו לעומת זאת אין לך מושג.

זורק פה גילאים ומונחים כמו טקטיקה וסגירות אלכסוניות.
מתי היית בפעם האחרונה באימון של ילדים?

לא צריך להיות דוקטור בכל תחום.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

צנציפר מפרסם ששחקני נבחרת נגד שחקני מכבי בטענה שהם מזלזלים בכל הנעשה בנבחרת.
יש לי תחושה, לאור צורת המשחק של זהבי ובן חיים, שזו לא המצאה של צנציפר.

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

לא מצליח להבין את האנשים שרוצים את ברקוביץ' כמאמן נבחרת, הבן אדם נכשל בכל המקומות שהיה בהם כמנג'ר, ואף פעם לא היה מאמן כך שלא יכל להיכשל גם באימון.
הוא קונה אנשים בדיבורים שלו על לשחק התקפי .
יודעים מה מצידי שיהיה המאמן לשלושה משחקי ידידות ,נקבל כמה חמישיות ואז שהוא והביצ'ית שלו יסתמו את הפה כבר

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מי רוצה את הליצן הזה? סתם אופירע מנסה להתחיל קמפיין בשביל ה-BFF שלה. תמיד יש את אלו שיושפעו אבל זה לא יקרה בחיים וטוב שכך

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

הלוואי שיקבל את הנבחרת. מת לראות אותו נכשל

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אייל ברקוביץ׳ לא יכול לאמן את הנבחרת כמדומני מכיוון שהוא הבעלים כיום של ראשל״צ

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

bs war כתב:הלוואי שיקבל את הנבחרת. מת לראות אותו נכשל
לא מדד, הנבחרת תמיד נכשלת ולא רק בגלל מאמן

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שיש כתב:
לא מדד, הנבחרת תמיד נכשלת ולא רק בגלל מאמן
כן אבל הוא כל כך בטוח שהוא המשיח ושהפתרון לכל תחלואי הכדורגל הישראלי הוא לשחק בנבחרת עם 4 חלוצים, בא לי שזה יתפוצץ לו בפנים וככה אולי לא נשמע ממנו לפחות לכמה חודשים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

bs war כתב:
כן אבל הוא כל כך בטוח שהוא המשיח ושהפתרון לכל תחלואי הכדורגל הישראלי הוא לשחק בנבחרת עם 4 חלוצים, בא לי שזה יתפוצץ לו בפנים וככה אולי לא נשמע ממנו לפחות לכמה חודשים.
חחחחח אם הוא יאמן את הנבחרת ויהיה גרוע מגוטמן ונסיים במקום 6 אז כולם ישמחו שברקוביץ' הפה הגדול הזה נכשל...
אם הוא יצליח יותר מגוטמן אנשים עוד ירצו שהוא ימשיך לעוד קדנציות ככה שעדיף שלא יתנו לו את התפקיד מלכחתחילה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מעניין אותי מה יגידו בתקשורת אם בדרך פלא ננצח את בלגיה היום.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב:מעניין אותי מה יגידו בתקשורת אם בדרך פלא ננצח את בלגיה היום.
יתהפכו כמו חביתות בדיוק כפי שקרה עם יוקאנוביץ'.

שלח תגובה