קרנף אוליאדום זקן כתב: הם עוד לא הבינו המאמנים המטומטמים האלה,שנגד מכבי שיטת 3 הבלמים משחקת להם לידיים,נותנת להם להחזיק בכדור וזה בדיוק מה שהם רוצים.
אגב Toti,אמרתי לך שבן שמעון זה חמור.
ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אתם קצת מגזימים, עובדה שמול בית"ר הם בקושי הגיעו למצבים וככה גם מול הפועל רעננה, הבעיה של הקבוצות זה שהן בקושי תוקפות ולרוב הקבוצות ההגנה חדירה (מכבי פתח תקווה, הפועל פתח תקווה, הפועל חיפה ומכבי נתניה עם הגנות חדירות) קבוצה עם הגנה קשה מכבי תל אביב לרוב מתקשה לפצח ועובדה שמול רעננה הם לא כבשו עד שאמבולה הורחק.
ככה גם מול בית"ר, רק ברגע שבית"ר עברה למערך של 4 שחקני הגנה אחריי השער הוירטואזי של ערן זהבי, מכבי תל אביב פתאום התחילה לשחק ולהיות מסוכנת.
מה שצריך מול מכבי זה ריכוז שיא בהגנה עם משמעת טקטית, ויום שיא בהתקפה, ואז הם יאבדו נקודות.
ככה גם מול בית"ר, רק ברגע שבית"ר עברה למערך של 4 שחקני הגנה אחריי השער הוירטואזי של ערן זהבי, מכבי תל אביב פתאום התחילה לשחק ולהיות מסוכנת.
מה שצריך מול מכבי זה ריכוז שיא בהגנה עם משמעת טקטית, ויום שיא בהתקפה, ואז הם יאבדו נקודות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מעניין אותי לדעת,איזה משחק של ביתר מול מכבי ראית ובאיזה עונה?דר אדום בנשמה כתב:אתם קצת מגזימים, עובדה שמול בית"ר הם בקושי הגיעו למצבים וככה גם מול הפועל רעננה, הבעיה של הקבוצות זה שהן בקושי תוקפות ולרוב הקבוצות ההגנה חדירה (מכבי פתח תקווה, הפועל פתח תקווה, הפועל חיפה ומכבי נתניה עם הגנות חדירות) קבוצה עם הגנה קשה מכבי תל אביב לרוב מתקשה לפצח ועובדה שמול רעננה הם לא כבשו עד שאמבולה הורחק.
אם לא הקורות והמשקופים,ביתר יורדת עם 3 במחצית,יחד עם 3 הבלמים ו6 הקשרים שלה.
רק ברגע,שנכנס אצילי,יצא בלם והם עברו ל442,כובד המשחק עבר לצד של מכבי.
מול מכבי אתה חייב להעיז,אם אתה לא מעיז,אתה מקבל בראש.
עכשיו תענה לי בכנות מה עדיף,לקבל 3 ולשחק בונקר,או לקבל 3 ולצאת בתחושה שנתת פייט?
בינינו זה אותו נדבר,אבל ההרגשה של הקהל והשחקנים הם אחרים לגמרי.
- ForeverRed
זה המפתח.אדום זקן כתב: מול מכבי אתה חייב להעיז,אם אתה לא מעיז,אתה מקבל בראש.
אי אפשר לתת למכבי לשכב עליך 90 דקות, בסוף אחד הכדורים יכנס והאוויר ייצא מהריאות של השחקנים.
מה לעזאזל
קוראץ' סגר בהפועל חיפה. הזוי.
הוא לא טוב לביתר. הם מחפשים שחקן שיקבל את הכדור מקליימן ב-16 שלו, ירוץ כמו רוזנטל את כל הדרך לשער היריבה, יקפיץ לעצמו פעמיים ייעשה מספרת לחיבור.הפועלעולה כתב:מה לעזאזל
מפנים כסף לעטר
זה לא יעזור להם.CrazyRed7 כתב:מפנים כסף לעטר
למרות שכביכול יש פוטנציאל זו קבוצה מאוד אנמית.
כנראה שבית"ר ילכו על אלירן עטר בכל הכח.
בכל הכוח, 30 %.שמעון א כתב:כנראה שבית"ר ילכו על אלירן עטר בכל הכח.
שיפנימו, הם מועדון ענק, קבוצה קטנה
לי נראה שהם דווקא ילכו על דודו ביטון
זה פשוט. 3 חלוצים בכירים (טוטו, עטר וביטון), שלושה מועמדות לקלוט (אנחנו, חיפה ובית״ר). אנחנו וחיפה ניקח אחד כל אחת והשלישי יישאר בשביל בית״ר (למרות שלא נראה לי שטוטו יחזור, מה שמשאיר את בית״ר עם עוד קצת תומר סוויסה)הפועלעולה כתב:לי נראה שהם דווקא ילכו על דודו ביטון
ועל זה נאמר,שיהיה להם בהצלחה איתו.dor69 כתב: זה פשוט. 3 חלוצים בכירים (טוטו, עטר וביטון), שלושה מועמדות לקלוט (אנחנו, חיפה ובית״ר). אנחנו וחיפה ניקח אחד כל אחת והשלישי יישאר בשביל בית״ר (למרות שלא נראה לי שטוטו יחזור, מה שמשאיר את בית״ר עם עוד קצת תומר סוויסה)
מבלי ששמנו לב,
https://sports.walla.co.il/item/2813952" onclick="window.open(this.href);return false;
אין ספק שמתחזקים שם בגדול. עטר אמרתם?
https://sports.walla.co.il/item/2813952" onclick="window.open(this.href);return false;
אין ספק שמתחזקים שם בגדול. עטר אמרתם?
בית"ר שוב מקבלת גול מ-10 שחקנים.
חבל, רציתי שיוויון. אולי סוויסה יביא אותו.
חבל, רציתי שיוויון. אולי סוויסה יביא אותו.