עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
אם זה יקרה יצלבו את כבירי.
האיש שהכי מזוהה עם בית שאן ביחד עם טייב מגיע להפועל.
האיש שהכי מזוהה עם בית שאן ביחד עם טייב מגיע להפועל.
רסמי מתאים להם כמו כפפה ליד.Totti כתב:"אחד המאמנים הבכירים בישראל בדרך להפועל תל אביב?"
עכשיו הם ייראו כמו קבוצה ולא אסופה של כלום.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה שמדהים אותי שאם זה יקרה נסאר יצא טמבל גמור, אומנם אצלנו לא היה לו סיכוים לראות דקות משחק, אבל לעבור מקבוצת צמרת לקבוצת אמצע טבלה - תחתית בשביל שוב להיות שחקן תחת אלישע לוי ששוב לא ייתן לו דקות משחק רבות.
גדול, ענק!
גדול, ענק!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דווקא שם הוא ישחק, אין בוזגלואים ומליקסוניםדר אדום בנשמה כתב:מה שמדהים אותי שאם זה יקרה נסאר יצא טמבל גמור, אומנם אצלנו לא היה לו סיכוים לראות דקות משחק, אבל לעבור מקבוצת צמרת לקבוצת אמצע טבלה - תחתית בשביל שוב להיות שחקן תחת אלישע לוי ששוב לא ייתן לו דקות משחק רבות.
גדול, ענק!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
קודם שיחתום.דר אדום בנשמה כתב:מה שמדהים אותי שאם זה יקרה נסאר יצא טמבל גמור, אומנם אצלנו לא היה לו סיכוים לראות דקות משחק, אבל לעבור מקבוצת צמרת לקבוצת אמצע טבלה - תחתית בשביל שוב להיות שחקן תחת אלישע לוי ששוב לא ייתן לו דקות משחק רבות.
גדול, ענק!
אני עוד לא הצלחתי לקלוט אם מנדיונדו הוא או שחצן או חסר מושג.
כאילו בא ללמד אותנו כדורגל,בלם בתפקיד מגן,קשר בתפקיד חלוץ ובן אגרבלי אחד.
יא אללה הזוי לגמרי.
יא אללה הזוי לגמרי.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני זוכר שקראתי ריאיון איתו בידיעות אחרונות שהוא אומר שהכדורגל פה לא מספיק טקטי, מה לו ולטקטיקה בדיוק?אדום זקן כתב:אני עוד לא הצלחתי לקלוט אם מנדיונדו הוא או שחצן או חסר מושג.
יא אללה הזוי לגמרי.
אני מודה שטעיתי לגביו, חשבתי הגיע לפה מישהו שמבין עניין, בפועל מדובר בשרלטן יותר ממאמן חיפה לשעבר סטאנויביץ'.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אל תשים אותו באותו משפט עם סטנוייביץ.דר אדום בנשמה כתב: אני זוכר שקראתי ריאיון איתו בידיעות אחרונות שהוא אומר שהכדורגל פה לא מספיק טקטי, מה לו ולטקטיקה בדיוק?
אני מודה שטעיתי לגביו, חשבתי הגיע לפה מישהו שמבין עניין, בפועל מדובר בשרלטן יותר ממאמן חיפה לשעבר סטאנויביץ'.
סטוייניביץ לא הצליח וזה קורה,בעברו כבר לקח אליפויות.
השני כאילו נחת משום מקום,לא אימן קבוצה מעולם,לא דובר את השפה,לא בחר את השחקנים,איך יצליח?
עם שחקנים כאלה אני מקווה בשבילו שלא בחר אותם. חוץ מבומבה (נחשב לכישרון ברומניה) ופינטלי (בא עם קבלות) הרכש עלובאדום זקן כתב: אל תשים אותו באותו משפט עם סטנוייביץ.
סטוייניביץ לא הצליח וזה קורה,בעברו כבר לקח אליפויות.
השני כאילו נחת משום מקום,לא אימן קבוצה מעולם,לא דובר את השפה,לא בחר את השחקנים,איך יצליח?
- red and white
- Title: Almog
מנדיונדו פוטר מהפועל תל אביב ויקבל פיצוי של 660 אלף שקל, אחרי שני מחזורים בלבד.
אבל למרות הפיצוי הם עשו מהלך נכון כי אחרי הראיונות היה נראה שהוא עב״ם ובתקופתו הקבוצה שיחקה גרוע וגם לא הביאה ניצחונות, בקיצור מאמן בושה ואחד המאמנים הזרים הכי גרועים שנחתו בישראל.
אבל למרות הפיצוי הם עשו מהלך נכון כי אחרי הראיונות היה נראה שהוא עב״ם ובתקופתו הקבוצה שיחקה גרוע וגם לא הביאה ניצחונות, בקיצור מאמן בושה ואחד המאמנים הזרים הכי גרועים שנחתו בישראל.
ליד זה סיפור סונארה נראה סיפור לילדים.red and white כתב:מנדיונדו פוטר מהפועל תל אביב ויקבל פיצוי של 660 אלף שקל, אחרי שני מחזורים בלבד.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 03 ספטמבר 2015, 18:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
פשוט שכונה הבן אדם לא יודע מי נגד מי וכבר פוטר כאילו יש שם קבוצה 30 שחקנים חדשים אם זה היה מאמן ישראלי לא היו מפטרים אותו כול כך מהר אבל זר ישר קח אליפות או שתילך הביתה
- red and white
- Title: Almog
לא בטוח, גם רפי כהן פוטר אחרי המחזור השלישי לפני שנתיים מרמת השרון אבל בכל זאת למנדיונדו יש שחקנים טובים והקבוצה שלו לא שיחקה כדורגל, אז עם כל הכבוד ציפו ממנו לראות התחלה של דרך, ולא ראו כלום (חוץ מראיונות הזויים).hb7 כתב:פשוט שכונה הבן אדם לא יודע מי נגד מי וכבר פוטר כאילו יש שם קבוצה 30 שחקנים חדשים אם זה היה מאמן ישראלי לא היו מפטרים אותו כול כך מהר אבל זר ישר קח אליפות או שתילך הביתה
- ForeverRed
הפיטורים לא קשורים לכדורגל ולתוצאות אלא לנושאים הרבה יותר בסיסיים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
delta7 כתב: ליד זה סיפור סונארה נראה סיפור לילדים.
כן, ישר חשבתי על זה.
נ.ב
זוכר את הטריו הבולגרי ב-98?

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר