יורו 2024
Re: יורו 2024
אם לא הVAR אז היינו קמים בבוקר לתמונות נבדל שבגלל גרמניה עפה.
צריך אם כבר לשנות קצת את החוקים שיהיו מודרניים יותר בהתאם לVAR, לא את הטכנולוגיה.
משחק לא גדול של גרמניה, החוליה ההתקפית לא הצליחה לתרגם שליטה אבסולוטית לדברים שמעבר ל-ללכת לאגף ולהרים כדור.
לא מוסיאלה, לא סאנה ולא גונדוגאן הופיעו והבריקו.
אבל בסהכ עשו את העבודה.
המשחק הזה הראה כמה באנגלים אין כלום.
הוילנד חלוץ של 80 מיליון, אולי בעתיד הוא יהיה מחודד יותר אבל טורניר מאוד מפוזר ולא טוב שלו בעיניי. לא יודע איך הוא במנצ'סטר.
אם לאנגליה היה אשכרה מאמן היא הייתה מטיילת לגמר אחרי שספרד/גרמניה/צרפת נלחמות אחת בשנייה ומגיעות לגמר עם פחות אוויר.
במצב הנוכחי שם אני לגמרי עם אוסטריה מהחצי הימני. אחלה כדורגל, אחלה סוס שחור.
שוויץ די הפתיעו, במוקדמות איתנו היה נראה פחות טוב, יש להם אחלה סגל שאני בכלל לא בטוח שנופל משל האיטלקים. סגל חלש לארץ המגף.
צריך אם כבר לשנות קצת את החוקים שיהיו מודרניים יותר בהתאם לVAR, לא את הטכנולוגיה.
משחק לא גדול של גרמניה, החוליה ההתקפית לא הצליחה לתרגם שליטה אבסולוטית לדברים שמעבר ל-ללכת לאגף ולהרים כדור.
לא מוסיאלה, לא סאנה ולא גונדוגאן הופיעו והבריקו.
אבל בסהכ עשו את העבודה.
המשחק הזה הראה כמה באנגלים אין כלום.
הוילנד חלוץ של 80 מיליון, אולי בעתיד הוא יהיה מחודד יותר אבל טורניר מאוד מפוזר ולא טוב שלו בעיניי. לא יודע איך הוא במנצ'סטר.
אם לאנגליה היה אשכרה מאמן היא הייתה מטיילת לגמר אחרי שספרד/גרמניה/צרפת נלחמות אחת בשנייה ומגיעות לגמר עם פחות אוויר.
במצב הנוכחי שם אני לגמרי עם אוסטריה מהחצי הימני. אחלה כדורגל, אחלה סוס שחור.
שוויץ די הפתיעו, במוקדמות איתנו היה נראה פחות טוב, יש להם אחלה סגל שאני בכלל לא בטוח שנופל משל האיטלקים. סגל חלש לארץ המגף.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
כן.
אתה מרגיש שיש פחות טעויות שיפוט? זניח. אם כבר, יש יותר קונספירציות בגלל שאין יותר את התירוץ של "השופט לא ראה".
זה לא שווה את הפגיעה בחווית המשחק. בטלויזיה לא רואים את זה, אבל אנחנו ביציע בהחלט מרגישים את זה. כבר אי אפשר לחגוג גולים היום
קודם כל כן, יש פחות טעויות.
אנחנו לא שמים לזה לב, אבל ה-VAR מתקן המון טעויות שהיו קורות לולא הוא.
והטעויות נמצאות באותם מקומות שהם נתונים לפרשנות. תמיד יהיה מקומות כאלה, אבל לדעתי הגיע הזמן שישבו ויתאימו את החוקים ל-VAR ויצמצמו את השטחים האפורים.
נבדלים למשל זה מושלם. זה שחור או לבן, אין פה אמצע, אין זווית של קוון ואין לחץ כי זה נבחרת\קבוצה גדולה.
אם רוצים לשנות את החוק כך שיהיה יתרון מסוים להתקפה, אפשר לדון בזה. זה החוק היום, וה-VAR פוסק בצורה מושלמת.גם נבדל קטנטן הוא עדיין נבדל.
גם בעניין היד אגב אני שם לב שהיום יש פחות מקום לפרשנות, אולי זה מגיע מאותו מקום של ניסיון להפוך את זה לבינארי. יד = פנדל.
בעיניי אגב פנדל זה עונש חמור מדי לנגיעת יד. אם היה תלוי בי היה הופך לבעיטת עונשין מאותה נקודה. ברוב המוחלט של נגיעות היד העונש הוא לא פרופורציונלי בעליל בין העבירה לבין העונש.
רק נגיעת יד שמונעת מהכדור ללכת למסגרת צריכה לזכות בפנדל. הרוב המוחלט של נגיעות היד הן פשוט סתמיות ולא באמת משנות משהו במשחק.
בכללי היום הקוון הוא מיותר. הוא יכול לעשות רק נזק, תועלת לא.
צריך להמשיך את המגמה הזו ולצמצם גם את השטח של השופט כמה שאפשר מצד אחד, אך מצד שני להגביל את ה-VAR רק לדברים שהם מוחלטים.
הגולים בארץ שפתאום אם זה מכבי בפליאוף מריצים לך מהלכים שלמים אחורה ומחפשים פריים של מגע, זה דוגמא נהדרת לאיך לא משתמשים ב-VAR ואכן הורסים את הכדורגל.
אתמול זה היה מאוד טראגי, אך אני לא רואה בעיה בשום שריקה שהייתה.
והטעויות נמצאות באותם מקומות שהם נתונים לפרשנות. תמיד יהיה מקומות כאלה, אבל לדעתי הגיע הזמן שישבו ויתאימו את החוקים ל-VAR ויצמצמו את השטחים האפורים.
נבדלים למשל זה מושלם. זה שחור או לבן, אין פה אמצע, אין זווית של קוון ואין לחץ כי זה נבחרת\קבוצה גדולה.
אם רוצים לשנות את החוק כך שיהיה יתרון מסוים להתקפה, אפשר לדון בזה. זה החוק היום, וה-VAR פוסק בצורה מושלמת.גם נבדל קטנטן הוא עדיין נבדל.
גם בעניין היד אגב אני שם לב שהיום יש פחות מקום לפרשנות, אולי זה מגיע מאותו מקום של ניסיון להפוך את זה לבינארי. יד = פנדל.
בעיניי אגב פנדל זה עונש חמור מדי לנגיעת יד. אם היה תלוי בי היה הופך לבעיטת עונשין מאותה נקודה. ברוב המוחלט של נגיעות היד העונש הוא לא פרופורציונלי בעליל בין העבירה לבין העונש.
רק נגיעת יד שמונעת מהכדור ללכת למסגרת צריכה לזכות בפנדל. הרוב המוחלט של נגיעות היד הן פשוט סתמיות ולא באמת משנות משהו במשחק.
צריך להמשיך את המגמה הזו ולצמצם גם את השטח של השופט כמה שאפשר מצד אחד, אך מצד שני להגביל את ה-VAR רק לדברים שהם מוחלטים.
הגולים בארץ שפתאום אם זה מכבי בפליאוף מריצים לך מהלכים שלמים אחורה ומחפשים פריים של מגע, זה דוגמא נהדרת לאיך לא משתמשים ב-VAR ואכן הורסים את הכדורגל.
בגדול מסכים עם כל מה שכתבת למעט נקודה או שתיים:yossi כתב: ↑30 יוני 2024, 10:31קודם כל כן, יש פחות טעויות.
- פנדל רק כשהיד ברחבה מונעת מהכדור ללכת למסגרת? ומה אם נגיעת היד מונעת משחקן לעבור את שחקן היריבה ולהגיע למצב בעיטה או מסירה בתוך הרחבה? מסכים שיש היום המון פנדלים שהענישה לא תואמת את חומרת העבירה אבל אני חושב שכדאי לתת לזה מחשבה נוספת לפני החלטה נוסח זו שהצעת.
- הקוונים מיותרים? יש להם עוד תפקידים במגרש חוץ מלקבוע נבדל. לא צריך לפרט ואף פעם לא מזיק עוד 2 זוגות עיניים שיעזרו לשופט (בעיקר בעניינים שאינם בסמכות הוואר לטפל).
1. רוב נגיעות היד הם לא משמעותיות בהפרעה לשער פוטנציאלי, לכן בעיטת עונשין מאותה נקודה יכול להיות עונש הולם יותר. אבל אתה צודק שצריך עוד מחשבה. פשוט רוב הפנדלים על יד שאני רואה, זה על דברים שפנדל זה פשוט חמור יתר על המידה בצורה אפילו קיצונים אפשר לומר.delta7 כתב: ↑30 יוני 2024, 12:25בגדול מסכים עם כל מה שכתבת למעט נקודה או שתיים:
- פנדל רק כשהיד ברחבה מונעת מהכדור ללכת למסגרת? ומה אם נגיעת היד מונעת משחקן לעבור את שחקן היריבה ולהגיע למצב בעיטה או מסירה בתוך הרחבה? מסכים שיש היום המון פנדלים שהענישה לא תואמת את חומרת העבירה אבל אני חושב שכדאי לתת לזה מחשבה נוספת לפני החלטה נוסח זו שהצעת.
- הקוונים מיותרים? יש להם עוד תפקידים במגרש חוץ מלקבוע נבדל. לא צריך לפרט ואף פעם לא מזיק עוד 2 זוגות עיניים שיעזרו לשופט (בעיקר בעניינים שאינם בסמכות הוואר לטפל).
2. בשביל התנהגות לא ספורטיבית יש VAR שרואה הכל. אני לא חושב שיוציאו אותם מחר בבוקר, אבל בואו נגיד את האמת, הם די עציצים.
היום בעיקר הם יכולים להרים את הדגל מוקדם מדי ובכך להזיק

נכון שהם גם רואים עבירות מדי פעם, אבל האחריות עליהם היום היא די אפסית. מוטב שלא ירימו את הדגל כלל מאשר ירימו ואז יעשו מדי פעם הרמה מוקדמת מדי כמו שקורה לא פעם.
זה לא משנה מה החוקים ובתנאי שהם שווים לכולם.
פעם אני נהנה מהפסיקה ופעם רוצה לשבור את המסך.
בגלל זה אני מעדיף פסיקות "לפי הספר" מבלי להשאיר מקום לפרשנות של השופטים, כשאנחנו יודעים שבדרך כלל הפרשנות תהיה מוטה, או תתפרש ככזו.
פעם אני נהנה מהפסיקה ופעם רוצה לשבור את המסך.
בגלל זה אני מעדיף פסיקות "לפי הספר" מבלי להשאיר מקום לפרשנות של השופטים, כשאנחנו יודעים שבדרך כלל הפרשנות תהיה מוטה, או תתפרש ככזו.
הקוונים הם שופט 2 ושופט 3 במגרש והם יכולים לסייע לשופט באינספור עניינים בעלי חשיבות שלוואר אסור להתערב, יכול להביא בלי סוף דוגמאות (שאינן רק נבדל או עבירה בדרך לשער) אבל אני בטוח שכולם כאן יכולים לחשוב עליהן בעצמם..., קוונים טובים זה נכס לשופט הראשי, מוקדם מידי לוותר עליהם.yossi כתב: ↑30 יוני 2024, 14:391. רוב נגיעות היד הם לא משמעותיות בהפרעה לשער פוטנציאלי, לכן בעיטת עונשין מאותה נקודה יכול להיות עונש הולם יותר. אבל אתה צודק שצריך עוד מחשבה. פשוט רוב הפנדלים על יד שאני רואה, זה על דברים שפנדל זה פשוט חמור יתר על המידה בצורה אפילו קיצונים אפשר לומר.
2. בשביל התנהגות לא ספורטיבית יש VAR שרואה הכל. אני לא חושב שיוציאו אותם מחר בבוקר, אבל בואו נגיד את האמת, הם די עציצים.
היום בעיקר הם יכולים להרים את הדגל מוקדם מדי ובכך להזיק
נכון שהם גם רואים עבירות מדי פעם, אבל האחריות עליהם היום היא די אפסית. מוטב שלא ירימו את הדגל כלל מאשר ירימו ואז יעשו מדי פעם הרמה מוקדמת מדי כמו שקורה לא פעם.
איזה עמידה הגנתית אשפה יש לאנגליה, מדהים.
אפילו ווקר שהוא חתיכת בטון הגנתי נאנס שם.
איזה מאמן מחריד
אפילו ווקר שהוא חתיכת בטון הגנתי נאנס שם.
איזה מאמן מחריד
נראה זה יורו עם גמר מפתיע
זה פשוט מצחיק לראות כמה לאנגלים אין מושג איך מזיזים כדור.
כאילו נפגשו היום לראשונה על הדשא.
רק ג'וד יכול להחליט שנמאס לו ולעשות משהו.
מדהים גם שהמאמן הזה לא מתייאש מלבזבז את פודן בעמדה שהוא אוויר בה.
פשוט אין לו מושג איך לשנות, מה לעשות.
הלוואי וילכו הביתה, מגיע להם מגה כשלון.
נראים כמו גוש של אשפה כבר משחק רביעי רצוף מול נבחרות בינוניות ומטה.
כאילו נפגשו היום לראשונה על הדשא.
רק ג'וד יכול להחליט שנמאס לו ולעשות משהו.
מדהים גם שהמאמן הזה לא מתייאש מלבזבז את פודן בעמדה שהוא אוויר בה.
פשוט אין לו מושג איך לשנות, מה לעשות.
הלוואי וילכו הביתה, מגיע להם מגה כשלון.
נראים כמו גוש של אשפה כבר משחק רביעי רצוף מול נבחרות בינוניות ומטה.
הזיה.
לבטל את הואר?
העידן לפניו מרגיש פרהיסטורי. משחקים כל כך מכריעים שהוכרעו על טעויות שיפוט שכל מצלמה של טלפון הייתה מתקנת ב10 שניות.
יש מקום לייעל, אולי לחדד את חוקי הנבדל, אבל חוץ מזה? מושלם.
השלב הבא שאני מפלל אליו זה משחק של 60 דקות ששעון נעצר בכל עצירה.
הזוי שספורט הכי פופולרי בעולם עדיין יש אלמנט של בזבוז זמן.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
איזה באסה.
ומי אם לא בלינגהאם.
ומי אם לא בלינגהאם.
אז ככה זה מרגיש כשאתה לא בצד של ג'וד
דיכאון שהוא גזל מאיתנו את ההדחה המשפילה.
זאת הייתה הדרך המושלמת לחתום את הקדנציה של סאות'גייט.

זאת הייתה הדרך המושלמת לחתום את הקדנציה של סאות'גייט.