ליגה לאומית
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: ליגה לאומית
לא מאמין שאשקלון יארחו בטרנר, ובתכלס זה גם טיפשי מבחינתם. האיצטדיון שלהם לא רע, ובול למידות שלהם.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
אבל לא עומד בתקנים של ליגת העל ועל מנת להכשיר אותו יצטרכו להעביר בו שיפוץ שיעלה כסף. גם כך תוכנן שיפוץ, אבל יצטרכו להשקיע יותר כדי לשחק בו.אורי אדום בנשמה כתב:לא מאמין שאשקלון יארחו בטרנר, ובתכלס זה גם טיפשי מבחינתם. האיצטדיון שלהם לא רע, ובול למידות שלהם.
מצד שני, גם מעבר לטרנר עולה להם כסף שאין .
בקיצור - בלאגן.
מסכים לגבי האימרה שנאמרה כאן על הליגה הלאומית. אני כלל לא אתפלא אם אשדוד או אשקלון (דגש על אשקלון) יהיו נתניה 2.0. הליגה הלאומית השנה הייתה פח *** מבחינת רמה, וזה עוד בשנה שניתן להגיד שהרמה בליגת העל יחסית עלתה.
- OMERREMO33
אני רק לא מבין איך לעזאזל כל יורדת בשנים האחרונות חוזרת תוך שנה (בני יהודה,נתניה,פ"ת,אשדוד) איך אנחנו נתקענו שם?? פעמיים!!! לא עוקב מספיק, מה הרמה שם ***? או שנגדנו היה סקסי להלחם?
- The red one
אין מה להשוות את הרמה של הליגה הלאומית אז לרמה של הליגה הלאומית היום.OMERREMO33 כתב:אני רק לא מבין איך לעזאזל כל יורדת בשנים האחרונות חוזרת תוך שנה (בני יהודה,נתניה,פ"ת,אשדוד) איך אנחנו נתקענו שם?? פעמיים!!! לא עוקב מספיק, מה הרמה שם ***? או שנגדנו היה סקסי להלחם?
לא שעברו כל כך הרבה שנים, כן? אבל היום עם הליגה המוגדלת יש שם קבוצות שאין להן זכות קיום בליגה ב'. ובדרך כלל קבוצה שיורדת מליגת העל (בעיקר אימפריות כמו פתח תקווה, בני יהודה ונתניה) יחזרו בקלי קלות אחרי עונה. אז יש כאלה שנתקעות (פתח תקווה למשל), אבל זה בעיקר תלוי קבוצה.
קבוצה שתרד אבל תנוהל בצורה טובה (נתניה למשל בוענה שלה בלאומית נוהלה בצורה נהדרת, כנ"ל בני יהודה שאף אחד לא הרים שם ידיים) ויבנה סביבה סגל סביר+ תעלה בקלות. כשאנחנו היינו בלאומית, היו מסביבנו עוד לפחות 2 קבוצות כאלה...
רוצה לומר - אם היו 2 קבוצות, רק 2, שהיו נבנות כמו שצריך בלאומית ולא מחליפות מאמנים במהלך העונה (נדמה לי שכל קבוצה בלאומית החליפה מאמן העונה, אולי אשקלון לא, לא זוכר אם הם התחילו עם יובל נעים) והיה שם ניהול יציב - אשדוד לא עולה בכזו קלות. אשדוד ממש לא הייתה מעל הליגה כמו שבני יהודה ונתניה היו, וכן, הטבלה קצת משקרת בעניין הזה.
- אורי אדום בנשמה
OMERREMO33 כתב:אני רק לא מבין איך לעזאזל כל יורדת בשנים האחרונות חוזרת תוך שנה (בני יהודה,נתניה,פ"ת,אשדוד) איך אנחנו נתקענו שם?? פעמיים!!! לא עוקב מספיק, מה הרמה שם ***? או שנגדנו היה סקסי להלחם?
פרשת המכירה ב-2006 עם רעננה, עונה היטב על שאלתך

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה היה בעונה השנייה.אורי אדום בנשמה כתב:
פרשת המכירה ב-2006 עם רעננה, עונה היטב על שאלתך
בעונה הראשונה גם לא עלינו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
דר אדום בנשמה כתב:זה היה בעונה השנייה.
בעונה הראשונה גם לא עלינו...
הכוונה שהפרשה ההיא היתה רק טיפה בים...
אומנם 2 דרומיות בדרך לליגה הבכירה שזה משמח מכמה סיבות(אחת כבר עלתה), אבל 2 אצטדיונים דוחים חוזרים אל הליגה שלנו.
הקופסא 2.1 באשדוד
והמגרש הלא ברור באשקלון. זה איצטדיון? מגרש ביסבול? מה נסגר שם?!
אם ק"ש לא תנשור וכפר סבא לא תחליף מתקן, יהיו בליגה כמעט 1/3 אצטדיוני "***",
כפר סבא, קרית שמונה, אשדוד, אשקלון, סכנין(לא מחשיב כטוב, למרות שנת היווסדו)
מכה.
הקופסא 2.1 באשדוד
מכה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
כפ"ס ואשקלון לא יארחו בביתן.Totti כתב:אומנם 2 דרומיות בדרך לליגה הבכירה שזה משמח מכמה סיבות(אחת כבר עלתה), אבל 2 אצטדיונים דוחים חוזרים אל הליגה שלנו.
הקופסא 2.1 באשדוד
מכה.
- The red one
אי אפשר להיות כל כך בטוחים. אם כפ"ס אירחה העונה בבית שלה, אין שום סיבה שהיא לא תארח שם עונה הבאה. מצד אחד, האוהדים מתלוננים על לויטה. מצד שני, הם יתלוננו אם יוציאו אותם מכפר סבא + עלות השכרת מגרש תהיה גבוהה מאוד לכפ"ס. חוץ מזה, שאיזה אצטדיון יש להם באיזור? נתניה והמושבה מפוצצות בקבוצות בגלל התל אביביות, הרצליה לא מאושר לליגת העל כמדומני...ForeverRed כתב: כפ"ס ואשקלון לא יארחו בביתן.
לגבי אשקלון - יותר הגיוני שלא תשחק באשקלון, ונקווה באמת שתשחק. אם מצב הדשא של טרנר באמת השתפר, אז מצידי שתשחק בטרנר. מה אכפת לנו ללכת לעוד כמה משחקי ליגת העל ועוד בקטע ניטרלי כמה פעמים בעונה ?
- red and white
- Title: Almog
אפרופו הדשא בטרנר, הדף 'איצטדיון טרנר' העלה תמונות של הדשא אחרי שעבדו עליו במשך חודש, ומצבו מאוד התקדם
כן ראיתי את זה, משטח לא פחות מנהדרred and white כתב:אפרופו הדשא בטרנר, הדף 'איצטדיון טרנר' העלה תמונות של הדשא אחרי שעבדו עליו במשך חודש, ומצבו מאוד התקדם
- The red one
האמת שאלה בדיוק התמונות שהועלו לפני משחק הבית האחרון (כבר לא זוכר נגד מי), ובפועל לא היה שינוי כ-זה גדול כמו שנראה בתמונות.
הבנתי שכפר סבא נדחו בנתניה. לאן יש להם ללכת?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הרצליה אחלה של איצטדיון למידות שלהם אבל שיעבדו על המשטח, זוועתיTotti כתב:הבנתי שכפר סבא נדחו בנתניה. לאן יש להם ללכת?