אדום בלב בנשמהההה כתב:
מעניין = מושך רייטינג. ק"ש נגד אשדוד, ויסלחו לי אוהדי ק"ש ואשדוד, לא יותר מושך רייטינג ואפילו לא מתקרב לרמת העניין של מכבי נתניה-הפועל ת"א וסכנין-מכבי חיפה שישודרו במקביל.
אתה מצד אחד טענת שהם משדרים את ליגת החלזונות האנגלית על פני ליגת העל, אבל הנה שהייתה להם הזדמנות לשדר משחק ב15:00 והוא היה נתניה-אשדוד גם היו תלונות ..
אף פעם אף צד לא יהיה מרוצה. וכדי להבהיר - המשחק של נתניה-אשדוד שודר אך ורק בגלל שהוא הועבר (בלי קשר לזכיינית הטלוויזיה) לשעה 15:00 (בגלל שהפועל ת"א שיחקה מאוחר יותר בנתניה) והייתה להם הזדמנות לשדר אותו, אז הם שידרו, כדי שאחר כך לא יתלוננו שהם משדרים את ליגת החלזונות האנגלית במקום ליגת העל.
נקודת המוצא שלך שגויה.
את ק"ש-אשדוד לא רואים רק אוהדי ק"ש ואשדוד אלא גם אלפים רבים שלנו ושל אוהדי מכבי.
הפועל ת"א לדוגמא שלא רלוונטית לכלום מעניינת אך ורק את האוהדים שלה.
אם הייתי צריך לשים כסף איפה יש יותר צופים, הייתי הולך על ק"ש.
yossi כתב:
נקודת המוצא שלך שגויה.
את ק"ש-אשדוד לא רואים רק אוהדי ק"ש ואשדוד אלא גם אלפים רבים שלנו ושל אוהדי מכבי.
הפועל ת"א לדוגמא שלא רלוונטית לכלום מעניינת אך ורק את האוהדים שלה.
אם הייתי צריך לשים כסף איפה יש יותר צופים, הייתי הולך על ק"ש.
סלח לי אחי, אתה (כנראה) טועה. לא יושבים שם אנשים סתומים בראש צ'רלטון. הם יודעים כמה צופים יש להם במשחקים ויודעים למה אנשים קונים את הערוצים שלהם.
יהיו הרבה יותר צופים במשחק של הפועל ת"א-נתניה (אל תשכח שמדובר גם בנתניה שגם לה יש לא מעט אוהדים שלא כולם יגיעו לבומפליד) מאשר במשחק של ק"ש-אשדוד במצב הזה של העונה. אם היה מדובר במשחק פלייאוף עליון 2 מחזורים לסיום שכל תוצאה קובעת ומנגד ת"א-נתניה משחק פלייאוף עליון של מקום 5 נגד 6 שכבר לא משפיע על כלום, מסכים איתך.
אבל בנקודת זמן הנוכחית - יהיו (הרבה!) יותר צופים למשחקם של הפועל ת"א ונתניה מאשר לק"ש ואשדוד.
לא מאמין שצריך להישאר בבית כשהקבוצה שלך משחקת, אבל ממש לא ברור לי למה אין מעבר למשחקים שמשודרים בצ'רלטון שירותי PPW בעוד שני ערוצים נניח שבהם אתה פשוט מזמין את המשחק של הקבוצה שלך. גם ככה יש צילום, גם ככה יש שידור...תשלום של 10-15 שקלים למשחק ונגמר הסיפור.
RedRock כתב:לא מאמין שצריך להישאר בבית כשהקבוצה שלך משחקת, אבל ממש לא ברור לי למה אין מעבר למשחקים שמשודרים בצ'רלטון שירותי PPW בעוד שני ערוצים נניח שבהם אתה פשוט מזמין את המשחק של הקבוצה שלך. גם ככה יש צילום, גם ככה יש שידור...תשלום של 10-15 שקלים למשחק ונגמר הסיפור.
RedRock כתב:לא מאמין שצריך להישאר בבית כשהקבוצה שלך משחקת, אבל ממש לא ברור לי למה אין מעבר למשחקים שמשודרים בצ'רלטון שירותי PPW בעוד שני ערוצים נניח שבהם אתה פשוט מזמין את המשחק של הקבוצה שלך. גם ככה יש צילום, גם ככה יש שידור...תשלום של 10-15 שקלים למשחק ונגמר הסיפור.
הפועל חיפה מוכיחה למספידייה שיש קבוצה אדומה בחיפה, מנצחת בבית 0-1 את הפועל עכו אחרי שהייתה בעשרה שחקנים כבר אחרי 8 דקות בגלל עבירה שטותית ללא כדור של קובי דג'אני.