אלדר כתב: ישחררו בכירים
בעיות פייר פליי
איבדו הכנסות
חייבים להפתר מנכסים יקרים
שוער ליצן
בלם ליצן
חלוץ שצולל בלי סוף ותגיד לו הקריירה בפליאוף כי מכניסים ואר
ואליפות
עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
חוץ מהשחקנים של רוזנבורג כל הליגה הולכת לדוג ב 4 בבוקר להביא פרנסה לבית ,איך אפשר להפסיד להם ?
אתונאס היומאס אוגוסט 2016: "כל השחקנים שם קמים בארבע בבוקר לקחת את הכבשים לאכול קצת עשב. איך הם הפסידו לרועי צאן האלה?"hb7 כתב:חוץ מהשחקנים של רוזנבורג כל הליגה הולכת לדוג ב 4 בבוקר להביא פרנסה לבית ,איך אפשר להפסיד להם ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
למה רק נגדנו זועבי נראה כמו קסיאס?
קריית שמונה מהחלשות בליגה, איזה פספוס שבוע שעבר
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
וואו איזה גול
" ועכשיו כריס גאנם ייכנס, שחקן שגדל בעמק חפר והגיע לרעננה מהוד השרון.. עם אופציה לרכישה..."
ואני שואל את עצמי כמה מזוכיסט צריך להיות הבנאדם בשביל לשבת מבחירה בשבת בצהריים, ולצפות ברעננה-ק"ש באיצטדיון ר"ג עם הפטרוזיליה ביציעים.
בתכלס זה מתיימר להיות משחק כדורגל.. אבל הצעקות של המשפחות/חברים מהמיני יציע, בשילוב פס הקול של שליימה שלא מפסיק להיחנק (עד 120 יא שליימה) וההוא הנודניק מהנוער עם הקול הרדפיוני ברח לי שמו..
ואני שואל את עצמי כמה מזוכיסט צריך להיות הבנאדם בשביל לשבת מבחירה בשבת בצהריים, ולצפות ברעננה-ק"ש באיצטדיון ר"ג עם הפטרוזיליה ביציעים.
בתכלס זה מתיימר להיות משחק כדורגל.. אבל הצעקות של המשפחות/חברים מהמיני יציע, בשילוב פס הקול של שליימה שלא מפסיק להיחנק (עד 120 יא שליימה) וההוא הנודניק מהנוער עם הקול הרדפיוני ברח לי שמו..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עוד הוכחה שנחלשנו.
ק"ש החלשה שנראתה מולנו מעולה מפסידה לרעננה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מנדז'ק יופי של שחקן. חבל שלא הגיע אלינו.
אבל לא יודע למה דיברו עליו כמחליף אפשרי של אוגו. הוא 50:50 לכל דבר. מזכיר קצת את מוחמד
אבל לא יודע למה דיברו עליו כמחליף אפשרי של אוגו. הוא 50:50 לכל דבר. מזכיר קצת את מוחמד
- דר אדום בנשמה
ובמקום להביא אותו הבאנו את סטו..הפועלעולה כתב:מנדז'ק יופי של שחקן. חבל שלא הגיע אלינו.
ובכלל, גם אפועל ניקוסיה עפה וגם זאגרב החלשה..דר אדום בנשמה כתב:עוד הוכחה שנחלשנו.
ממש אלמנה שחורה
לראות את ק"ש מפסידים עושה טוב על הלב.
שיהנו בתחתון.
שיהנו בתחתון.
- דר אדום בנשמה
מה הקשר בין זאגרב לניקוסיה לק"ש ולחולשה שלנו מתחילת העונה?RedBend כתב: ובכלל, גם אפועל ניקוסיה עפה וגם זאגרב החלשה..
ממש אלמנה שחורה
ומכבי חיפה ניצחה אותנו כשאנחנו ניצחנו את אינטר שניצחה את יובנטוס שניצחה את ברצלונה שניצחה את ריאל, לכן חיפה טובים מריאלדר אדום בנשמה כתב:עוד הוכחה שנחלשנו.
- דר אדום בנשמה
תמשיכו לחשוב שעם הסגל הזה אנחנו רצים לאליפות.הפועלעולה כתב: ומכבי חיפה ניצחה אותנו כשאנחנו ניצחנו את אינטר שניצחה את יובנטוס שניצחה את ברצלונה שניצחה את ריאל, לכן חיפה טובים מריאל
גג מקום 3 ואני לארג'.