אני מתadomi2 כתב:https://twitter.com/YTugati/status/856943638303170560
קרדיט לפורום השדים

אני מתadomi2 כתב:https://twitter.com/YTugati/status/856943638303170560
קרדיט לפורום השדים
שמע אני יגיד לך משהו.Totti כתב:שקט עכשיו, כל אחד עסוק בעניניו
השקט שאחרי הסערה.Totti כתב:שקט עכשיו, כל אחד עסוק בעניניו
ממש ככהizguy83 כתב: השקט שאחרי הסערה.
נכנס לשירותים עם ציפייה גדולה ואין כלום!
דווקא התחיל יפה.. נשמע אינטיליגנט עד ששוב כל העולם נגדם והשיט הרגילזה שי ! כתב:מצאתי משהו חחחח
שורה תחתונה בויכוח שלכם
הפערים בין מכבי וב"ש לשאר הליגה בלתי רגילים..
לא יודע איך אלונה הצליחה לבנות קבוצה מתחת לאף שלנו, מאמין שההגמוניה הזאת תסתיים בשנה הבאה כדאי שניקח אותה ברצינות ונבין שלא מדובר פה בפלופ.......מה שכן הם יהיו חייבים להתחיל להכניס כסף, לא רק לרכוש אלא להתנהל כמו מכבי, שיודעת למכור ולהתחזק.
הפערים הם פערים ברור, אבל בגלל שב"ש לא במשחק הזה ולא קבוצה שמייצגת משהו אז אין לה יריבות פוליטיות ולכן חיפה לא תתאמץ מולה, סכנין חברה שלה, בית"ר והם הכל טוב, לוזון וברקת חברים..להמשיך?
אצלנו, לוזון ומאירי בית משפט, חיפה שונאת אותנו כמו שברצלונה שונאת את מדריד, בית"ר העפנו אותה מהגביע רצתה לנקום, סכנין זה יריבות לאומנית ויוסי אבוקסיס, להמשיך?
למה החוסר ספורטיביות הזו
זה שי !
יום אחד הם קבוצה יותר טובה מאיתנו ואנחנו סתם קבוצה בלוף שמנצחת בעזרת שופטים ועם שחקנים מלוכלכים שלאף אחד מהם אין מקום במכבי, ויום אחר הם רוצים חצי קבוצה.כתבת נהדר. פשוט נהדר. קצת ארוך אבל שונא את אווירת האמלק שנמצאת בכל מקום. אפשר קצת להתעמק, לצמוד על היסטוריה של תהליכים.
אכן, זה מה שאני מנסה לומר כבר המון זמן כאן בפורום, יש לנו את האמצעים, חייבים להוריד את הכפפות ולהיות שימון.
אם אתה טוב - אתה שלנו. רק ככה.
לא הייתי עוצר בבוזגלו. הייתי נותן הצעות יפות על נוואקמה, אוגו ושחקנים נוספים בב"ש. צריך לרסק אותם ספורטיבית. לפתוח מלחמת רכש חזיתית בלי לפחד.
צודקים.Eelect כתב:שמעתם את הטענה החדשה שם?
משהו בסגנון הזה "הפלייאוף העליון הוא הזייה אחת גדולה, במתכונת של ליגה רגילה באר שבע היתה צריכה להתמודד מול קבוצות כמו הפועל
אשקלון וכפר סבא ואז היה לה הרבה יותר קשה כי הן נלחמות נגד הירידה".
מדהים לאיזה מקומות של אי היגיון אוהד מסוגל לדרדר את עצמו כדי להרגיש טוב עם עצמו.