אשכרה אם אלישע מגיע להפועל נאסר פורשredo כתב:אלישע מגיע להפועל כדי להכניס את נאסר בדקה ה67
עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
- The red one
איזה בישול נדיר של פינטילי.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
גמרת אותי.אדום בלב בנשמהההה כתב:הפנדל של חיפה היה כל כך איטי שהוא הגיע לאוהד כהן עם לחם שום
איזה שכונה בהתקפה שהובילה לחופשי והשיוויון של סכנין.
הפועל ת"א יכולה לזכות בתואר הקבוצה הגרועה ביותר שנבנתה ב-40+ מיליון שקל.
ברור שהמאמן לא מוסיף עם המהלכים ההזויים של אבו-עביד לשמאל, אלגרבלי לאמצע על חשבון גוטליב, אבו אל היג'א כחילוף התקפי וללא חלוץ מה שגורם לכך שהפועל ת"א ללא שער עצמי קשה לה לתת גול, אך עדיין, הביאו המון פוטנציאלים ומעט מאוד מוכחים. וגם המוכחים אלה שחקנים של פליאוף תחתון.
ככה לא בונים קבוצה.
ק"ש עדיין תהיה קבוצה מאורגנת עם כלים התקפיים טובים. בליגה החצי מקצוענית שלנו זה מספיק למקום 3-4. כנ"ל עם מכבי פ"ת שזו קבוצה סופר אפורה עם לא מעט אנטי כדורגל.
הפועל ת"א יכולה לזכות בתואר הקבוצה הגרועה ביותר שנבנתה ב-40+ מיליון שקל.
ברור שהמאמן לא מוסיף עם המהלכים ההזויים של אבו-עביד לשמאל, אלגרבלי לאמצע על חשבון גוטליב, אבו אל היג'א כחילוף התקפי וללא חלוץ מה שגורם לכך שהפועל ת"א ללא שער עצמי קשה לה לתת גול, אך עדיין, הביאו המון פוטנציאלים ומעט מאוד מוכחים. וגם המוכחים אלה שחקנים של פליאוף תחתון.
ככה לא בונים קבוצה.
ק"ש עדיין תהיה קבוצה מאורגנת עם כלים התקפיים טובים. בליגה החצי מקצוענית שלנו זה מספיק למקום 3-4. כנ"ל עם מכבי פ"ת שזו קבוצה סופר אפורה עם לא מעט אנטי כדורגל.
- YallaHapoel
כמה דברים:
-טוויטו עם שער ובישול, אני לא יודע אם מישהו ציין את זה.
- פ"ת שוב מנצחת, רב"ש, רב"ש ורב"ש.
חיפה:
-לדעתי 4-4-2 זה מערך שפשוט לא מתאים לכדורגל המודרני ובטח לא למכבי חיפה, שוב פעם זה לא תירוץ מספר גם ב9 שחקנים הם צריכים לתפור את כפ"ס.
הפועל ת"א:
- לא ברור לי מה עושים שם, ניהול טיפשי שלא יאמן. הפועל ת"א לא הייתה קבוצה כל כך רעה שצריך להביא 21 שחקנים.
אני בחיים לא ראיתי דבר כזה, באמת ציפו שזה יתחבר? בנוסף הביאו מאמן זר כדי להגיד שהביאו מאמן זר הבחור, לא מדבר אנגלית ובקבוצה היחידה שאימן ירד מליגה רביעית לחמישית בספרד...
-טוויטו עם שער ובישול, אני לא יודע אם מישהו ציין את זה.
- פ"ת שוב מנצחת, רב"ש, רב"ש ורב"ש.
חיפה:
-לדעתי 4-4-2 זה מערך שפשוט לא מתאים לכדורגל המודרני ובטח לא למכבי חיפה, שוב פעם זה לא תירוץ מספר גם ב9 שחקנים הם צריכים לתפור את כפ"ס.
הפועל ת"א:
- לא ברור לי מה עושים שם, ניהול טיפשי שלא יאמן. הפועל ת"א לא הייתה קבוצה כל כך רעה שצריך להביא 21 שחקנים.
אני בחיים לא ראיתי דבר כזה, באמת ציפו שזה יתחבר? בנוסף הביאו מאמן זר כדי להגיד שהביאו מאמן זר הבחור, לא מדבר אנגלית ובקבוצה היחידה שאימן ירד מליגה רביעית לחמישית בספרד...
נו, בשני משחקים היו נהדרים פרט ל - 3 דקות...אדום בלב בנשמהההה כתב: למה שמיים וארץ? אל תשכח ששבוע שעבר הם איבדו יתרון 0-2 מדקה 87!!
וגם במשחק היום הם לא נראו משהו בכלל..

קלינגר באמת חושב שהוא יכול לפרשן, ולהעביר ביקורת מקצועית על מישהו אחרי שמטאטא כביש היה נכשל בצורה פחות מוחצת ממנו לאורך תקופה כזו ארוכה?
לראות את התנהגות של חלק מהקהל של מכבי חיפה ולהבין שכל אוהדי הספורט בארץ אותו דבר. כשמצליחים הם הכי טובים כשנכנסים לתקופה רעה גם יעקב שחר, האיש שהפך את מכבי חיפה למה שהיא, יכול להשלח הבייתה ע"י הקהל שלו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- YallaHapoel
ד"א פרימו מעביר ביקורת על התקשורת ומשווה את מה שמכבי עשתה לפאבלו למה שקרה עם אוסטין בינואר.
אני מקווה שהמסר הובהר,
לא כל מי שמדבר ספרדית בהכרח גאון כדורגל.
אני זוכר את דר (ועוד כמוהו) מתלהב בתחילת העונה מההחתמות של הפועל על הקווים, עוד מוקדם לקבוע חד משמעית שהוא פלופ, אבל זה לא נראה טוב
אני זוכר את דר (ועוד כמוהו) מתלהב בתחילת העונה מההחתמות של הפועל על הקווים, עוד מוקדם לקבוע חד משמעית שהוא פלופ, אבל זה לא נראה טוב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ברגע שראיתי שהוא לא מדבר אנגלית הבנתי שזה לא הולך להיגמר טוב. מה הם מעשנים שם בהפועל ת״א?
לא נעים לי להגיד אבל מי שהתלהב ממאמן שבא מליגה רביעית בספרד אולי עדיף לו שיעבור לצפות בספורט אחר.Totti כתב:אני מקווה שהמסר הובהר,
מההתחלה היה ברור שזה נועד לכישלון, גם הרכש המאסיבי בהגזמה וגם העלק מאמן הזה.
לא רק מאתמול,
גידי קניוק זה ילד שצריך לשים עליו עין...מרחם עליו שהוא שבוי אצל הלוזונים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לשם שינוי מסכים איתך.Totti כתב:לא רק מאתמול,
גידי קניוק זה שחקן נהדר שהייתי מביא שנה הבאה או עוד שנתיים.
פוטנציאל בהחלט מעניין.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כמה פעמים כתבת לשם שינוי מסכים איתך הבנו שאתם לא אותה דעהדר אדום בנשמה כתב: לשם שינוי מסכים איתך.
גידי קניוק זה שחקן נהדר שהייתי מביא שנה הבאה או עוד שנתיים.
פוטנציאל בהחלט מעניין.