בחירות 2019

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: בחירות 2019

שליחה על ידי The red one »

אורי אדום בנשמה כתב:
אם היית אוייב מדינת ישראל, מי היית רוצה שינהיג אותה - שועל ערבות ותיק, או שמא טירון פוליטי חסר ניסיון מדיני?
בטח לא הייתי קופץ מאושר שמפלגה עם 3 רמט"כלים הייתה מנהיגה אותה

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

חד משמעית אישר בעצם אחרי לחץ של איילה חסון, אפילו קצת בהיסטריה, שהיה מידע רגיש (לא זוכר את המינוח המדויק) אבל לא מידע בטחוני.
כחול לבן בלחץ. שואלים אותם שאלות, עונים ביבי מושחת, מה עם הטלפון, ביבי מושחת, וכו וכו.
מפחדים מחשיפה, שאם קיימת, ישחררו אותה בשבוע הבחירות, או במנות...

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

The red one כתב: בטח לא הייתי קופץ מאושר שמפלגה עם 3 רמט"כלים הייתה מנהיגה אותה
גם ברק ורבין היו רמטכלים. לא מבטיח במיוחד.

סמל אישי של משתמש
The red one

CrazyRed7 כתב: גם ברק ורבין היו רמטכלים. לא מבטיח במיוחד.
בסדר, ועדיין לא הייתי קופץ מאושר

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

קמפיין פשוט מביך של הליכוד. מעליב אותי בתור פקוד ומצביע פוטנציאלי שלהם שזו הדרך שבה הם מנסים לשכנע אותנו, פשוט זלזול באינטליגנציה.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

אתה מתכוון לטלפון? אם כן, איך אתה יודע שזה הליכוד??? אפילו התקשורת השמאלנית לא מאשימה אותם.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

MikiRed כתב:אתה מתכוון לטלפון? אם כן, איך אתה יודע שזה הליכוד??? אפילו התקשורת השמאלנית לא מאשימה אותם.
https://www.facebook.com/268108602075/p ... 743192076/" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:קמפיין פשוט מביך של הליכוד. מעליב אותי בתור פקוד ומצביע פוטנציאלי שלהם שזו הדרך שבה הם מנסים לשכנע אותנו, פשוט זלזול באינטליגנציה.
תתעורר גבר,זה בחירות.
כל האמצעים כשרים לשני הצדדים.
לא צריך להתרגש יותר מדי.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

דר אדום בנשמה כתב:אם היה בג"צ בתקופה של היטלר בגרמניה הנאצית דברים היו נראים אחרת שם.
שמע, אתה ה-מגדלור של הפורום :צופה בטלוזיה:
אדום זקן כתב: אח שלי,דיברתי על בג"צ כמקום היחיד שנשאר במוסדות המשפט כמקום שאני רוצה להאמין שחף מאינטרסים.
צדק אין בבית משפט ואתה צודק לחלוטין,לא רוצה להגיד לך מה אני באמת חושב על בתי המשפט.
אבל בגץ בעיניי זה המוסד הנקי האחרון כאן,גם אם יש דברים שאנחנו לא מסכימים שהוא פוסק.
שקד בסהכ מנסה למנות שם שופטים שיקדמו את האג'נדה שלה וגם זה סוג של התערבות גסה שתדרוש ממי שיכנס בזכותה גם להיות מחוייב לה.
בוא.. איילת שקד לא באמץ מעניין אותה מה קורה כאן,חוץ מהתעסקות בהתנחלויות עדיין לא שמעתי את קולה בדברים אחרים.
האשה היא יחצ מהלך,שוב בגלל הסיבות הבאות:כריזמטית,יודעת לדבר,עיניים כחולות ואשכנזייה חמודה.
וואו, אני בהלם שזה בא ממך! :בהלם:
The red one כתב: בטח לא הייתי קופץ מאושר שמפלגה עם 3 רמט"כלים הייתה מנהיגה אותה
בזירה המדינית הבינלאומית ההילה הבטחונית שלהם לא שווה יותר מדי... בנתונים שכן קובעים בזירה הזו, ביבי נותן נוקאאוט לשלושתם.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
The red one

bs war כתב:
https://www.facebook.com/268108602075/p ... 743192076/" onclick="window.open(this.href);return false;
חוסר המודעות הורג אותי.
לפני כמה שבועות הוא הוציא סרטון מוצ"ש שמגחך על 4 עיתונאים בכירים (וזה כמובן רק קצה הקרחון..שלא לדבר על כל ההתקפות נגד התקשורת), ופתאום זה שהתקשורת אומרת משהו זה קדוש ונכון ("וגם עיתונאים בכירים אומרים זאת" בפוסט ששמת)

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

bs war כתב:קמפיין פשוט מביך של הליכוד. מעליב אותי בתור פקוד ומצביע פוטנציאלי שלהם שזו הדרך שבה הם מנסים לשכנע אותנו, פשוט זלזול באינטליגנציה.

בוקר טוב לך

וזה שיש פה ראש ממשלה שבתוך עשר שנים הצליח לקרוע את העם הזה לשניים לא מפריע לך?

זה חמור שבעתיים מכל ההאשמות שהוא נאשם בהן כרגע ( שגם הם לא פשוטות) רק שזה לא פלילי אז אי אפשר להעמיד אותו לדין

וכמובן שעל הדרך הוא גם מקריב את כל מוסדות המדינה,כי אם כבר להרוס אז למה רק חצי עבודה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כנראה שפספסתי את קריעת ים סוף המדוברת.

מי שיש לו בעיה עם האמירות של ביבי על גנץ, שילך לבדוק מה גנץ אמר על ביבי, זה הרבה יותר מביך.
אנחנו בעיצומה של מערכת בחירות, בוקר טוב לכם.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

MikiRed כתב:אתה מתכוון לטלפון? אם כן, איך אתה יודע שזה הליכוד??? אפילו התקשורת השמאלנית לא מאשימה אותם.
תקשיב טוב, אתה וכל אלא שמשתמשים פה במילה שמאלני כאילו זה קללה

מיטב האנשים במדינה הזאת, טייסים, לוחמים ביחידות מובחרות, בכירים בתעשייה, סטארטאפיסים ובכלל חלק גדול מהאנשים שמחזיקים את המדינה הזאת על הכתפיים הם ״שמאלניים״

חטאם היחיד הוא שהם חושבים קצת אחרת מראש הממשלה, שבאומנות רבה הצליח לייצר משוואה פשוטה- כל מי שהוא לא אני זה שמאל ושמאל שווה בוגד

אז בוא אני אחדש לך, זה שאתה מצביע ביבי לא הופך אותך ליותר פטריוט או יותר אוהב את המדינה מאלו שלא

מותר לאנשים במדינה דמוקרטית לחשוב קצת אחרת, תפסיקו כבר לקרקר ״שמאל״ ״שמאל״ כמו להקת מעודדות שטופת מוח

קצת צניעות לא תזיק לך, תלמד להבין שכדאי וגם מותר לאנשים להחזיק בדעות קצת שונות משלך

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ns75 כתב:

בוקר טוב לך

וזה שיש פה ראש ממשלה שבתוך עשר שנים הצליח לקרוע את העם הזה לשניים לא מפריע לך?

זה חמור שבעתיים מכל ההאשמות שהוא נאשם בהן כרגע ( שגם הם לא פשוטות) רק שזה לא פלילי אז אי אפשר להעמיד אותו לדין

וכמובן שעל הדרך הוא גם מקריב את כל מוסדות המדינה,כי אם כבר להרוס אז למה רק חצי עבודה
אה זה הוא שקרע?
באמת התלבטתי מי זה המשסע בין כל נופת הצופים שהיתה פה עד שהגיע

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

yedidel כתב:
אה זה הוא שקרע?
באמת התלבטתי מי זה המשסע בין כל נופת הצופים שהיתה פה עד שהגיע
מכיר ראש ממשלה אחר שדיבר על חצי מהעם שלו כאילו הם בוגדים?

שלח תגובה