בטח לא הייתי קופץ מאושר שמפלגה עם 3 רמט"כלים הייתה מנהיגה אותהאורי אדום בנשמה כתב:
אם היית אוייב מדינת ישראל, מי היית רוצה שינהיג אותה - שועל ערבות ותיק, או שמא טירון פוליטי חסר ניסיון מדיני?
בחירות 2019
- The red one
Re: בחירות 2019
חד משמעית אישר בעצם אחרי לחץ של איילה חסון, אפילו קצת בהיסטריה, שהיה מידע רגיש (לא זוכר את המינוח המדויק) אבל לא מידע בטחוני.
כחול לבן בלחץ. שואלים אותם שאלות, עונים ביבי מושחת, מה עם הטלפון, ביבי מושחת, וכו וכו.
מפחדים מחשיפה, שאם קיימת, ישחררו אותה בשבוע הבחירות, או במנות...
כחול לבן בלחץ. שואלים אותם שאלות, עונים ביבי מושחת, מה עם הטלפון, ביבי מושחת, וכו וכו.
מפחדים מחשיפה, שאם קיימת, ישחררו אותה בשבוע הבחירות, או במנות...
גם ברק ורבין היו רמטכלים. לא מבטיח במיוחד.The red one כתב: בטח לא הייתי קופץ מאושר שמפלגה עם 3 רמט"כלים הייתה מנהיגה אותה
- The red one
בסדר, ועדיין לא הייתי קופץ מאושרCrazyRed7 כתב: גם ברק ורבין היו רמטכלים. לא מבטיח במיוחד.
קמפיין פשוט מביך של הליכוד. מעליב אותי בתור פקוד ומצביע פוטנציאלי שלהם שזו הדרך שבה הם מנסים לשכנע אותנו, פשוט זלזול באינטליגנציה.
אתה מתכוון לטלפון? אם כן, איך אתה יודע שזה הליכוד??? אפילו התקשורת השמאלנית לא מאשימה אותם.
https://www.facebook.com/268108602075/p ... 743192076/" onclick="window.open(this.href);return false;MikiRed כתב:אתה מתכוון לטלפון? אם כן, איך אתה יודע שזה הליכוד??? אפילו התקשורת השמאלנית לא מאשימה אותם.
תתעורר גבר,זה בחירות.bs war כתב:קמפיין פשוט מביך של הליכוד. מעליב אותי בתור פקוד ומצביע פוטנציאלי שלהם שזו הדרך שבה הם מנסים לשכנע אותנו, פשוט זלזול באינטליגנציה.
כל האמצעים כשרים לשני הצדדים.
לא צריך להתרגש יותר מדי.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שמע, אתה ה-מגדלור של הפורוםדר אדום בנשמה כתב:אם היה בג"צ בתקופה של היטלר בגרמניה הנאצית דברים היו נראים אחרת שם.

וואו, אני בהלם שזה בא ממך!אדום זקן כתב: אח שלי,דיברתי על בג"צ כמקום היחיד שנשאר במוסדות המשפט כמקום שאני רוצה להאמין שחף מאינטרסים.
צדק אין בבית משפט ואתה צודק לחלוטין,לא רוצה להגיד לך מה אני באמת חושב על בתי המשפט.
אבל בגץ בעיניי זה המוסד הנקי האחרון כאן,גם אם יש דברים שאנחנו לא מסכימים שהוא פוסק.
שקד בסהכ מנסה למנות שם שופטים שיקדמו את האג'נדה שלה וגם זה סוג של התערבות גסה שתדרוש ממי שיכנס בזכותה גם להיות מחוייב לה.
בוא.. איילת שקד לא באמץ מעניין אותה מה קורה כאן,חוץ מהתעסקות בהתנחלויות עדיין לא שמעתי את קולה בדברים אחרים.
האשה היא יחצ מהלך,שוב בגלל הסיבות הבאות:כריזמטית,יודעת לדבר,עיניים כחולות ואשכנזייה חמודה.

בזירה המדינית הבינלאומית ההילה הבטחונית שלהם לא שווה יותר מדי... בנתונים שכן קובעים בזירה הזו, ביבי נותן נוקאאוט לשלושתם.The red one כתב: בטח לא הייתי קופץ מאושר שמפלגה עם 3 רמט"כלים הייתה מנהיגה אותה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
חוסר המודעות הורג אותי.bs war כתב:
https://www.facebook.com/268108602075/p ... 743192076/" onclick="window.open(this.href);return false;
לפני כמה שבועות הוא הוציא סרטון מוצ"ש שמגחך על 4 עיתונאים בכירים (וזה כמובן רק קצה הקרחון..שלא לדבר על כל ההתקפות נגד התקשורת), ופתאום זה שהתקשורת אומרת משהו זה קדוש ונכון ("וגם עיתונאים בכירים אומרים זאת" בפוסט ששמת)
bs war כתב:קמפיין פשוט מביך של הליכוד. מעליב אותי בתור פקוד ומצביע פוטנציאלי שלהם שזו הדרך שבה הם מנסים לשכנע אותנו, פשוט זלזול באינטליגנציה.
בוקר טוב לך
וזה שיש פה ראש ממשלה שבתוך עשר שנים הצליח לקרוע את העם הזה לשניים לא מפריע לך?
זה חמור שבעתיים מכל ההאשמות שהוא נאשם בהן כרגע ( שגם הם לא פשוטות) רק שזה לא פלילי אז אי אפשר להעמיד אותו לדין
וכמובן שעל הדרך הוא גם מקריב את כל מוסדות המדינה,כי אם כבר להרוס אז למה רק חצי עבודה
- ForeverRed
כנראה שפספסתי את קריעת ים סוף המדוברת.
מי שיש לו בעיה עם האמירות של ביבי על גנץ, שילך לבדוק מה גנץ אמר על ביבי, זה הרבה יותר מביך.
אנחנו בעיצומה של מערכת בחירות, בוקר טוב לכם.
מי שיש לו בעיה עם האמירות של ביבי על גנץ, שילך לבדוק מה גנץ אמר על ביבי, זה הרבה יותר מביך.
אנחנו בעיצומה של מערכת בחירות, בוקר טוב לכם.
תקשיב טוב, אתה וכל אלא שמשתמשים פה במילה שמאלני כאילו זה קללהMikiRed כתב:אתה מתכוון לטלפון? אם כן, איך אתה יודע שזה הליכוד??? אפילו התקשורת השמאלנית לא מאשימה אותם.
מיטב האנשים במדינה הזאת, טייסים, לוחמים ביחידות מובחרות, בכירים בתעשייה, סטארטאפיסים ובכלל חלק גדול מהאנשים שמחזיקים את המדינה הזאת על הכתפיים הם ״שמאלניים״
חטאם היחיד הוא שהם חושבים קצת אחרת מראש הממשלה, שבאומנות רבה הצליח לייצר משוואה פשוטה- כל מי שהוא לא אני זה שמאל ושמאל שווה בוגד
אז בוא אני אחדש לך, זה שאתה מצביע ביבי לא הופך אותך ליותר פטריוט או יותר אוהב את המדינה מאלו שלא
מותר לאנשים במדינה דמוקרטית לחשוב קצת אחרת, תפסיקו כבר לקרקר ״שמאל״ ״שמאל״ כמו להקת מעודדות שטופת מוח
קצת צניעות לא תזיק לך, תלמד להבין שכדאי וגם מותר לאנשים להחזיק בדעות קצת שונות משלך
אה זה הוא שקרע?ns75 כתב:
בוקר טוב לך
וזה שיש פה ראש ממשלה שבתוך עשר שנים הצליח לקרוע את העם הזה לשניים לא מפריע לך?
זה חמור שבעתיים מכל ההאשמות שהוא נאשם בהן כרגע ( שגם הם לא פשוטות) רק שזה לא פלילי אז אי אפשר להעמיד אותו לדין
וכמובן שעל הדרך הוא גם מקריב את כל מוסדות המדינה,כי אם כבר להרוס אז למה רק חצי עבודה
באמת התלבטתי מי זה המשסע בין כל נופת הצופים שהיתה פה עד שהגיע
מכיר ראש ממשלה אחר שדיבר על חצי מהעם שלו כאילו הם בוגדים?yedidel כתב:
אה זה הוא שקרע?
באמת התלבטתי מי זה המשסע בין כל נופת הצופים שהיתה פה עד שהגיע