שלח אליי בפרטי.Eelect כתב: https://forum.12p.co.il/index.php?showt ... 98&page=16" onclick="window.open(this.href);return false;
שמרתי צילום מסך למקרה שיערוך את הפוסט.
טוב מאוד.
מי שיש לו צילומים שישלח.
שלח אליי בפרטי.Eelect כתב: https://forum.12p.co.il/index.php?showt ... 98&page=16" onclick="window.open(this.href);return false;
שמרתי צילום מסך למקרה שיערוך את הפוסט.
טוב מאוד.
פשיייייי מי זה הגנגסטר הזה? שלא נפגוש אותו בנתניה בטעות מפחיד להתעסק.סניור כתב:"חחחח מסתבר שהילדים הקטנים מהפורום של ב"ש שמצנזרים שם בערך כל קללה שנייה החליטו לפנות לתקשורת ואף למשטרה על הקללות שהולכות פה נגד ריינשרייבר, נראה לי שהם רוצים להתלונן על חלק מהיוזרים פה על הסתה לרצח.
גמלים יקרים ומלשינים (כיאה לאנשי הפטיש והמגל), אם אתם קוראים את זה אז תדעו שאתם על הז** שלנו."
שלחתי לך פרטית, מקווה שעדיין רלוונטי.YallaHapoel כתב:יש פוסט מוכן, רק צריך את הצילומים, למי שיש שישלח.
איזה נתניה חצי מהם אוהדי כורסא תוך כדי המשחק מתכתבים שםSouth Boy כתב:
פשיייייי מי זה הגנגסטר הזה? שלא נפגוש אותו בנתניה בטעות מפחיד להתעסק.
צריך הרבה הודעות מוטיבציה אם אחרי מיליונים של יורו על שחקנים צוות מקצועי דיבור עם שחקני יריבה מאחורי הגב קמפיינים תקשורתיים(מעניין שאת זה שהתקשורת זורמת איתם הם שכחו ועדיין הם אויבי התקשורת) כמו שעשו על אוגו ועל זיו אדלר ועל ריינשרייבר ועל הפנדלים שלנו ועל ברדה ועל מיליון ואחד דברים וכמו להמציא פציעה של דסה להתחמק ממשחק אימון או לבכות על הזימונים של אלישע ועדיין להישאר מתוסכל עם אפשרות לאפס תארים אז..Cameo כתב:הכי מצחיק אותי שמדי פעם שלא הולך לקבוצה שלהם הם פותחים איזה נושא מוטיבציה הזוי כאילו כל העולם נגדם - "ריינשרייבר, התקשורת, משבץ השופטים, ארבלדזה, הצלילה של מליקסון, אי-שיפוץ בלומפילד"... מדהים.
כאילו זה לא המועדון הכי דורסני (ולא במובן הספורטיבי) ועשיר בליגה ומדובר באיזו סינדרלה שאוהבים להתנכל לה ומחזיקה מעמד למרות "הקשיים".
האוהדים הכי קוקסינלים בליגה בפער.
כמות הרחמים שאני מרגיש על האנשים האלה היא חסרת גבולות, באיזה זכות אתם פותחים את הפה שלכם אחרי ששני שחקנים שהשאלתם לקבוצות אחרות נתנו לכם ניצחון במו רגליהם וידיהם בשנתיים האחרונות? איך אתם בכלל מעיזים לרמוז על מכירה או טובות ששחקנים אחרים עושים לבאר שבע אחרי הגול של דור פרץ וההשמטה של ברק לוי (שהן טעויות נורמליות של שני שחקנים בינוניים ואני לא חושב שנעשו בכוונה)? כמה אידיוטים מעוררי רחמים אתם יכולים להיות? מי יגאל אותנו מהטמטום שלכם?"מוזר שאני יכול לפגוע לבש בסיכוי לאליפות" דור אלו על המשחק נגד בש.
אתם מבינים עם מה אנחנו מתמודדים???
גאל מרגוליס מצפצף על חוק המושאלים, רוני לוי נפגש עם ג׳ורדי בבית קפה, גילי ורמוט מסכם יום לפני דרבי... קצרה היריעה מלהכיל.South Boy כתב:משהו שצד את עיניי:
כמות הרחמים שאני מרגיש על האנשים האלה היא חסרת גבולות, באיזה זכות אתם פותחים את הפה שלכם אחרי ששני שחקנים שהשאלתם לקבוצות אחרות נתנו לכם ניצחון במו רגליהם וידיהם בשנתיים האחרונות? איך אתם בכלל מעיזים לרמוז על מכירה או טובות ששחקנים אחרים עושים לבאר שבע אחרי הגול של דור פרץ וההשמטה של ברק לוי (שהן טעויות נורמליות של שני שחקנים בינוניים ואני לא חושב שנעשו בכוונה)? כמה אידיוטים מעוררי רחמים אתם יכולים להיות? מי יגאל אותנו מהטמטום שלכם?
אלוהים ישמור.
זה מדהים כמה טיפשים אנשים יכולים להיות.South Boy כתב:משהו שצד את עיניי:
כמות הרחמים שאני מרגיש על האנשים האלה היא חסרת גבולות, באיזה זכות אתם פותחים את הפה שלכם אחרי ששני שחקנים שהשאלתם לקבוצות אחרות נתנו לכם ניצחון במו רגליהם וידיהם בשנתיים האחרונות? איך אתם בכלל מעיזים לרמוז על מכירה או טובות ששחקנים אחרים עושים לבאר שבע אחרי הגול של דור פרץ וההשמטה של ברק לוי (שהן טעויות נורמליות של שני שחקנים בינוניים ואני לא חושב שנעשו בכוונה)? כמה אידיוטים מעוררי רחמים אתם יכולים להיות? מי יגאל אותנו מהטמטום שלכם?
אלוהים ישמור.