ציטוטים 2016/17

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

Re: ציטוטים 2016/17

שליחה על ידי YallaHapoel »

Eelect כתב: https://forum.12p.co.il/index.php?showt ... 98&page=16" onclick="window.open(this.href);return false;
שמרתי צילום מסך למקרה שיערוך את הפוסט.

טוב מאוד.
שלח אליי בפרטי.
מי שיש לו צילומים שישלח.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

סניור כתב:"חחחח מסתבר שהילדים הקטנים מהפורום של ב"ש שמצנזרים שם בערך כל קללה שנייה החליטו לפנות לתקשורת ואף למשטרה על הקללות שהולכות פה נגד ריינשרייבר, נראה לי שהם רוצים להתלונן על חלק מהיוזרים פה על הסתה לרצח.
גמלים יקרים ומלשינים (כיאה לאנשי הפטיש והמגל), אם אתם קוראים את זה אז תדעו שאתם על הז** שלנו."
פשיייייי מי זה הגנגסטר הזה? שלא נפגוש אותו בנתניה בטעות מפחיד להתעסק.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

יש פוסט מוכן, רק צריך את הצילומים, למי שיש שישלח.

סמל אישי של משתמש
Eelect

שליחה על ידי Eelect »

YallaHapoel כתב:יש פוסט מוכן, רק צריך את הצילומים, למי שיש שישלח.
שלחתי לך פרטית, מקווה שעדיין רלוונטי.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

South Boy כתב:
פשיייייי מי זה הגנגסטר הזה? שלא נפגוש אותו בנתניה בטעות מפחיד להתעסק.
איזה נתניה חצי מהם אוהדי כורסא תוך כדי המשחק מתכתבים שם
ילדי נזלת
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

חיים בסרט: ככל שמתרחקים מהמשחק, מתגבר אצלם הלך הרוח שריינשרייבר גזל להם את האליפות

"אנחנו בליגה הישראלית, משחקים נגד קבוצות ישראליות, ובשנים האחרונות עם תקציב של קבוצת צמרת ישראלית כמו בש וחיפה
איך אפשר לקבל את זה שאנחנו מפסידים תארים בגלל שיפוט? "

מעט השפויים שם שמנסים לדבר בהיגיון, מועלים מייד לדרגת טרול
שמישהו יזכיר להם כמה עובדות:
1. בכל המשחקים שריינשרייבר שפט אותם לפני כן, הם ניצחו.
2. היו להם 68 דקות לתקן אחרי הפנדל. הגיעו לכלום ושום דבר.
3. אפילו בדרבי פואד הידוע, הכל התחיל מפנדל שהם קיבלו מריינשרייבר, זהבי הכניס ,
חגג בפיו-פיו מול אוהדי הפועל, והשאר היסטוריה.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אם נדייק, הם ניצחו ב4 מתוך 5 המשחקים שריינשרייבר שפט אותם העונה. לא בכולם.

אהבתי את 3.

סמל אישי של משתמש
Cameo

שליחה על ידי Cameo »

הכי מצחיק אותי שמדי פעם שלא הולך לקבוצה שלהם הם פותחים איזה נושא מוטיבציה הזוי כאילו כל העולם נגדם - "ריינשרייבר, התקשורת, משבץ השופטים, ארבלדזה, הצלילה של מליקסון, אי-שיפוץ בלומפילד"... מדהים.
כאילו זה לא המועדון הכי דורסני (ולא במובן הספורטיבי) ועשיר בליגה ומדובר באיזו סינדרלה שאוהבים להתנכל לה ומחזיקה מעמד למרות "הקשיים".
האוהדים הכי קוקסינלים בליגה בפער.

סמל אישי של משתמש
adomi2

שליחה על ידי adomi2 »

Cameo כתב:הכי מצחיק אותי שמדי פעם שלא הולך לקבוצה שלהם הם פותחים איזה נושא מוטיבציה הזוי כאילו כל העולם נגדם - "ריינשרייבר, התקשורת, משבץ השופטים, ארבלדזה, הצלילה של מליקסון, אי-שיפוץ בלומפילד"... מדהים.
כאילו זה לא המועדון הכי דורסני (ולא במובן הספורטיבי) ועשיר בליגה ומדובר באיזו סינדרלה שאוהבים להתנכל לה ומחזיקה מעמד למרות "הקשיים".
האוהדים הכי קוקסינלים בליגה בפער.
צריך הרבה הודעות מוטיבציה אם אחרי מיליונים של יורו על שחקנים צוות מקצועי דיבור עם שחקני יריבה מאחורי הגב קמפיינים תקשורתיים(מעניין שאת זה שהתקשורת זורמת איתם הם שכחו ועדיין הם אויבי התקשורת) כמו שעשו על אוגו ועל זיו אדלר ועל ריינשרייבר ועל הפנדלים שלנו ועל ברדה ועל מיליון ואחד דברים וכמו להמציא פציעה של דסה להתחמק ממשחק אימון או לבכות על הזימונים של אלישע ועדיין להישאר מתוסכל עם אפשרות לאפס תארים אז..

אחרי הכל כולם אשמים חוץ מהם עצמם

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

משהו שצד את עיניי:
"מוזר שאני יכול לפגוע לבש בסיכוי לאליפות" דור אלו על המשחק נגד בש.
אתם מבינים עם מה אנחנו מתמודדים???
כמות הרחמים שאני מרגיש על האנשים האלה היא חסרת גבולות, באיזה זכות אתם פותחים את הפה שלכם אחרי ששני שחקנים שהשאלתם לקבוצות אחרות נתנו לכם ניצחון במו רגליהם וידיהם בשנתיים האחרונות? איך אתם בכלל מעיזים לרמוז על מכירה או טובות ששחקנים אחרים עושים לבאר שבע אחרי הגול של דור פרץ וההשמטה של ברק לוי (שהן טעויות נורמליות של שני שחקנים בינוניים ואני לא חושב שנעשו בכוונה)? כמה אידיוטים מעוררי רחמים אתם יכולים להיות? מי יגאל אותנו מהטמטום שלכם?
אלוהים ישמור.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

South Boy כתב:משהו שצד את עיניי:

כמות הרחמים שאני מרגיש על האנשים האלה היא חסרת גבולות, באיזה זכות אתם פותחים את הפה שלכם אחרי ששני שחקנים שהשאלתם לקבוצות אחרות נתנו לכם ניצחון במו רגליהם וידיהם בשנתיים האחרונות? איך אתם בכלל מעיזים לרמוז על מכירה או טובות ששחקנים אחרים עושים לבאר שבע אחרי הגול של דור פרץ וההשמטה של ברק לוי (שהן טעויות נורמליות של שני שחקנים בינוניים ואני לא חושב שנעשו בכוונה)? כמה אידיוטים מעוררי רחמים אתם יכולים להיות? מי יגאל אותנו מהטמטום שלכם?
אלוהים ישמור.
גאל מרגוליס מצפצף על חוק המושאלים, רוני לוי נפגש עם ג׳ורדי בבית קפה, גילי ורמוט מסכם יום לפני דרבי... קצרה היריעה מלהכיל.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

שתשארו חיים ובריאים כדי לראות אותנו צוחקים עליכם ולסבול, גינגים מסריחים.

עם 200 מילארד דולר תקציב כל מה שיש לכם להתעסק זה במגן ימני שגם ביום רגיל ובלי חוזה גרף 5 גולים מהרשת.

תשתחווו יבני שרמוטות, תשתחווו...אלללה דור אלו, לפתוח רגליים...לתת להם להמשיך ולכאוב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ילדי נזלת זה לא יאומן

סמל אישי של משתמש
adomi2

שליחה על ידי adomi2 »

South Boy כתב:משהו שצד את עיניי:

אלוהים ישמור.
זה מדהים כמה טיפשים אנשים יכולים להיות.
בחייאת מישהו חושב שבאמת זה מה שיש לאלו להגיד לפני המשחק מולנו? ועוד שחבר יגיד בשמו לאתר ספורט וימשוך אש?
אתר וואן: כל העיניים יופנו לדור אלו בלה בלה

הרי זה ברור שכל מה שנעשה פה זה לחץ מצד התקשורת על אלו שייתן את משחק חייו ויקיז דם נגדנו והדבר הכי מטומטם פה זה שאוהדי מכבי אשכרה לא מבינים את זה וחושבים שהוא באמת אמר את זה לחברים שלו

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הרי ברור שאם שני מושאלים משלנו היו עושים נגדנו טעויות כמו ברק לוי ודור פרץ, הבחור שכתב את ההודעה לא היה אומר ״טעויות של שחקנים בינוניים״

שלח תגובה