עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
מדהים.
אחד השחקנים המרגשים שדרך על מגרש הכדורגל.
בופון הוא בערך הנפיל האחרון. כ"כ מגיע לו צ'מפיונס, כאוהד ריאל כמובן שלא ארצה שהוא יזכה, אבל אם כבר להפסיד גביע, אז שזה יהיה לו.
אחד השחקנים המרגשים שדרך על מגרש הכדורגל.
בופון הוא בערך הנפיל האחרון. כ"כ מגיע לו צ'מפיונס, כאוהד ריאל כמובן שלא ארצה שהוא יזכה, אבל אם כבר להפסיד גביע, אז שזה יהיה לו.
הפועל רמת גן עם החתמה מעניינת
ברוך הבא זיאן פררה דה אנדרדה מברזיל .
החתמה ראשונה במועדון לעונת 2017/18 קשר אחורי/בלם ברזילאי יליד 1998 שחתם ל 3 שנים.
זיאן גדל בפלמנגו מברזיל ועבר בגיל צעיר לבוטאפוגו שם שיחק במשך 5 שנים בכל הקבוצות הצעירות ואף הגיע עם קבוצת הנוער לגמר הגביע הברזילאי כקפטן הקבוצה. החל מגיל 15 כבר נטל חלק פעיל בקבוצת ה u-17 .
בשנה האחרונה היה חלק מהסגל של הקבוצה הבוגרת של בוטאפוגו.
זיאן נבחן בסוף העונה הקודמת במשך כחודש והרשים מאד את כל הצוות.
Boa sorte Zyan ferreira de Andrade
החתמה ראשונה במועדון לעונת 2017/18 קשר אחורי/בלם ברזילאי יליד 1998 שחתם ל 3 שנים.
זיאן גדל בפלמנגו מברזיל ועבר בגיל צעיר לבוטאפוגו שם שיחק במשך 5 שנים בכל הקבוצות הצעירות ואף הגיע עם קבוצת הנוער לגמר הגביע הברזילאי כקפטן הקבוצה. החל מגיל 15 כבר נטל חלק פעיל בקבוצת ה u-17 .
אז מדוע הגיע לליגה השניה בישראל? מה הקץ'?אלדר כתב:הפועל רמת גן עם החתמה מעניינת
לא יודע. רק נשמע מענייןdelta7 כתב: אז מדוע הגיע לליגה השניה בישראל? מה הקץ'?
אם הוא שחקן טוב או לא? אין לי מושג
- The red one
קודם כל, מה בהודעה הזו הרשים אותך בדיוק? ש"נטל חלק" בקבוצת הU17 של בוטאפגו? ש"היה חלק מהסגל של הקבוצה הבוגרת"?delta7 כתב: אז מדוע הגיע לליגה השניה בישראל? מה הקץ'?
שנית כל, תנסה לחפש על הבחור מידע באינטרנט. בכל האתרים של הסגלים (שאני מכיר בכל אופן) הוא לא מופיע. לא הצלחתי למצוא פרופיל מסודר שלו. ככה שסביר להניח שהוא גם לא שיחק באמת בבוטפגו הברזליאית..אולי שחקן סגל רחב וגם זה בקושי..
ילד בן 18 שכבר בסוף עונה קודמת(!) הרשים בהפועל רמת גן, אבל אז חזר לברזיל ונכלל בסגל של בוטפגו? נראה לך הגיוני? סביר להניח שההודעה לא מדוייקת בעליל
אז, זה הקאץ'.
יכול להיות.The red one כתב: קודם כל, מה בהודעה הזו הרשים אותך בדיוק? ש"נטל חלק" בקבוצת הU17 של בוטאפגו? ש"היה חלק מהסגל של הקבוצה הבוגרת"?
שנית כל, תנסה לחפש על הבחור מידע באינטרנט. בכל האתרים של הסגלים (שאני מכיר בכל אופן) הוא לא מופיע. לא הצלחתי למצוא פרופיל מסודר שלו. ככה שסביר להניח שהוא גם לא שיחק באמת בבוטפגו הברזליאית..אולי שחקן סגל רחב וגם זה בקושי..
ילד בן 18 שכבר בסוף עונה קודמת(!) הרשים בהפועל רמת גן, אבל אז חזר לברזיל ונכלל בסגל של בוטפגו? נראה לך הגיוני? סביר להניח שההודעה לא מדוייקת בעליל
אז, זה הקאץ'.
אבל אני מכיר אותם אישית. הכי רחוק מחרטטנים שתכיר
מציינים שהיה גם קפטן.
ראיתי סרטון שלו מקודם. האמת לא משהו יוצא דופן
יהיה מעניין לראות על הדשא.. אעדכן אם יהיה שווה משהו
רועי זריהן יהפוך למנהל הקבוצה של בני יהודה 

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני לא בטוח שזה המקום הנכון, ואני לא בטוח עד כמה הידיעה הזאת נכונה, כי גידי ליפקין אחראי עליה, אבל על פי אתר ONE המנהלת רוקמת תוכנית לשכר מינימום לשחקנים ושכר מקסימום, שכר המינימום יעמוד על 6.5 או 7 מיליון שקל ופי 7 בשכר המקסימום, כלומר או 45.5 מיליון או 49 מיליון תקציב שכר שחקנים.
כמובן שזה לא כולל תקציבים של שחקני נוער ושל צוות מקצועי וכל המסביב, אבל אם זה נכון זה הרס הכדורגל שלנו, מילא יש הגבלת זרים, מילא לא חושבים על פיתוח כללי של השחקן הישראלי, עכשיו גם רוצים להגביל את הקבוצות לתקציבים.
במצב שכזה עם הגבלת שכר שחקנים אנחנו לא נצליח להתקדם יותר מדיי בכדורגל האירופאי.
כמובן שזה לא כולל תקציבים של שחקני נוער ושל צוות מקצועי וכל המסביב, אבל אם זה נכון זה הרס הכדורגל שלנו, מילא יש הגבלת זרים, מילא לא חושבים על פיתוח כללי של השחקן הישראלי, עכשיו גם רוצים להגביל את הקבוצות לתקציבים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גם את חוקי הפייר פליי ועצם הרעיון שלו הייתי מוציא החוצה.
חוק שמנציח מעמדות ומונע השקעה בחלש.
חוק שמנציח מעמדות ומונע השקעה בחלש.
אוי ואבוידר אדום בנשמה כתב:אני לא בטוח שזה המקום הנכון, ואני לא בטוח עד כמה הידיעה הזאת נכונה, כי גידי ליפקין אחראי עליה, אבל על פי אתר ONE המנהלת רוקמת תוכנית לשכר מינימום לשחקנים ושכר מקסימום, שכר המינימום יעמוד על 6.5 או 7 מיליון שקל ופי 7 בשכר המקסימום, כלומר או 45.5 מיליון או 49 מיליון תקציב שכר שחקנים.
מה תקציב השחקנים אצלנו?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
על פי גלובס תקציב השחקנים שלנו הגיע בעונת 15-16 ל26 מיליון.שיש כתב:מה תקציב השחקנים אצלנו?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
משחקים באש אחושרמוטה אש.
מאחל להם שייזהרו מאוד עם מהלכים מהסוג הזה, זה יכול לעבור חלק מצד אחד ואפילו להבטיח שפיות תקציבית לעתיד,
אבל מצד שני, אם יעשו את זה לא נכון, שאני לחלוטין מאמין שזה מה שיקרה, זה יהיה פשוט עוד חוק שימנע מהכדורגל הישראלי להתקדם ויעמיד אותנו במקום, בדיוק כמו חוק הגבלת הזרים הקיקיוני הזה.
מאחל להם שייזהרו מאוד עם מהלכים מהסוג הזה, זה יכול לעבור חלק מצד אחד ואפילו להבטיח שפיות תקציבית לעתיד,
אבל מצד שני, אם יעשו את זה לא נכון, שאני לחלוטין מאמין שזה מה שיקרה, זה יהיה פשוט עוד חוק שימנע מהכדורגל הישראלי להתקדם ויעמיד אותנו במקום, בדיוק כמו חוק הגבלת הזרים הקיקיוני הזה.
קברניטי הכדורגל הישראלי מונעים ממנו להתקדם? זה עוד לא היה לנוnir767676 כתב:משחקים באש אחושרמוטה אש.
שיעשו הגבלת שכר לשחקנים - 400 אלף יורו
game over למכבי
game over למכבי