המצב הביטחוני

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: המצב הביטחוני

שליחה על ידי yossi »

The red one כתב:פעילות מנע כמותה אני לא זוכר. את כל ההנחיות שבדרך כלל מיישמים אחרי תחילת התקיפות בחרו הפעם לעשות לפניי.

מהשעה 16:00 בערך כל העוטף(עד שדרות) משותק. לא חוגים, לא פעילויות, לא מתנ'ס ואפילו באשקלון ביטלו משחק ליגה לאומית. זה לצד חסימות כבישים, גיוס מילואים, פריסות כיפת ברזל, הקפצת גדודים סדירים וכו'.

השאלה האמתית היא אם באמת תהיה תגובה חריגה בהיקפה מצידנו
או
שהכל זה ליתר ביטחון?

כנראה שבשעות הקרובות נגלה.
התחזיקו אותי הרגיל של ביבי.
הרבה רעש, מעט מאוד ת'אכלס.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

yossi כתב: התחזיקו אותי הרגיל של ביבי.
הרבה רעש, מעט מאוד ת'אכלס.
אתה סתם מזלזל, כבר תקפו עמדות ומפקדות ומקומות סודיים, עד מחר בבוקר יהיו כבר 200 תקיפות ו 0 פצועים או הרוגים עבודה זריזה ונקייה כמו שביבי אוהב

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

מה שבאמת חמור זה שהדרג המדיני מנוון את הצבא הכי טוב במזרח התיכון כבר שנים. כל היעני תגובות האלה להורדת מבנים ריקים ודיונות חול לא מרשימות כבר אף אחד. אנחנו נוקטים בגישה שדם לוחמנו סמיך מדמם של האזרחים כבר שנים וביום הפקודה אנחנו נאכל על זה הרבה קש. גדלים לנו מפקדים ביחידות השדה שלא עברו טבילת אש אמיתית ואיבדנו את החתירה למגע והכרעת האויב. לא רוצה לחשוב איך תראה המערכה הבאה בצפון. וכל זה תחת שלטון ימין בהנהגתו הבחור שעשה את כל הונו הפוליטי במלחמה בטרור.

עצוב
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

אולי אני תמים אבל כאשר נירצה לחתור למגע אנחנו נתקוף בהפתעה,עכשו זה סתם סיבוב פוזה בשכונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Guevara כתב:מה שבאמת חמור זה שהדרג המדיני מנוון את הצבא הכי טוב במזרח התיכון כבר שנים. כל היעני תגובות האלה להורדת מבנים ריקים ודיונות חול לא מרשימות כבר אף אחד. אנחנו נוקטים בגישה שדם לוחמנו סמיך מדמם של האזרחים כבר שנים וביום הפקודה אנחנו נאכל על זה הרבה קש. גדלים לנו מפקדים ביחידות השדה שלא עברו טבילת אש אמיתית ואיבדנו את החתירה למגע והכרעת האויב. לא רוצה לחשוב איך תראה המערכה הבאה בצפון. וכל זה תחת שלטון ימין בהנהגתו הבחור שעשה את כל הונו הפוליטי במלחמה בטרור.

עצוב
אתה מדבר שטויות ואפילו בטונות.
מרוב השנאה לאיש אתה אפילו לא מסוגל להבדיל.
נתחיל בעניין ה"מפקדי שדה שלא עברו טבילת אש".
3 מבצעים ומלחמה ב13 שנה,מה זה אם לא טבילת אש??
נמשיך בזה שמי שמז י ן את הדרג המדיני זה הצבאי.
שיושבים קברניטי הצבא בקבינט ומציעים תכניות ואת ההשלכות שלהם גם אתה לא היית רץ לתקוף בעזה.
עניין ההתקפות על בתים רקים זה מדרג ההתקפות שהצבא מסמן והקבינט מאשר.
זה לא התחיל היום,זה עוד מימי שרון העליזים.
תלמד את החומר ואיך מתקבלים החלטות לפני שאתה זורק דברים באוויר.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Guevara כתב:מה שבאמת חמור זה שהדרג המדיני מנוון את הצבא הכי טוב במזרח התיכון כבר שנים. כל היעני תגובות האלה להורדת מבנים ריקים ודיונות חול לא מרשימות כבר אף אחד. אנחנו נוקטים בגישה שדם לוחמנו סמיך מדמם של האזרחים כבר שנים וביום הפקודה אנחנו נאכל על זה הרבה קש. גדלים לנו מפקדים ביחידות השדה שלא עברו טבילת אש אמיתית ואיבדנו את החתירה למגע והכרעת האויב. לא רוצה לחשוב איך תראה המערכה הבאה בצפון. וכל זה תחת שלטון ימין בהנהגתו הבחור שעשה את כל הונו הפוליטי במלחמה בטרור.

עצוב
זה שפעם היו שולחים פה חיילים להישחט בשדה האויב בהינד עפעף לא אומר שכך צריך לפעול גם היום.
המציאות השתנתה, כבר אין צורך להקריב חיילים, והאמת שגם העם כבר פחות מוכן לסבול את זה ובצדק.
בכלל כל המומחיות הצבאית שכל אחד פתאום מפתח לעצמו בתקופות כאלה מצחיקה אותי.
כאילו אם אין הרוגים בצד השני אז לא עשו כלום, כאילו צה"ל יכול בלחיצת כפתור להוריד את כל ראשי החמאס ובוחר שלא.

לאף אחד אין פתרון קסם לרצועת עזה.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

אדום זקן כתב: אתה מדבר שטויות ואפילו בטונות.
מרוב השנאה לאיש אתה אפילו לא מסוגל להבדיל.
נתחיל בעניין ה"מפקדי שדה שלא עברו טבילת אש".
3 מבצעים ומלחמה ב13 שנה,מה זה אם לא טבילת אש??
נמשיך בזה שמי שמז י ן את הדרג המדיני זה הצבאי.
שיושבים קברניטי הצבא בקבינט ומציעים תכניות ואת ההשלכות שלהם גם אתה לא היית רץ לתקוף בעזה.
עניין ההתקפות על בתים רקים זה מדרג ההתקפות שהצבא מסמן והקבינט מאשר.
זה לא התחיל היום,זה עוד מימי שרון העליזים.
תלמד את החומר ואיך מתקבלים החלטות לפני שאתה זורק דברים באוויר.
כבר קבעת שאני מדבר משנאה לאיש אה? אין לך שמץ מה דעותיי וההיסטוריה שלי וכבר קבעת שאני מדבר משנאה לאיש. אתה לא שווה אפילו תגובה רצינית.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

לדבר לא עולה כסף.
גם בני גנץ דיבר, עלה לראיון עם יונית לוי והתחיל להיחנק מרוב סיסמאות וקלישאות.
כפי שאמרו, אין פתרונות קסם.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

לא יודע מה יונית עישנה. גנץ עלה לשידור בערוץ הביתי שלו, מול המראיינת החביבה עליו, והיא פתאום נזכרה שהיא עיתונאית ושאלה שאלות טובות... הוא נישנק, לא הבין מה נפל עליו, לא היה מוכן.
אני רואה אותו אחרי חודשיים בפוליטיקה, והוא לא מוכן, אין לו את הקילריות המפחידה של אשכנזי.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

בנתיים הרסנו את הלישכה של הנייה ועוד בניין שהיה בו מטה סודי של חמאס....אשכרה מאמינים שחמאס פועל מעל לפני השטח?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שיש כתב:בנתיים הרסנו את הלישכה של הנייה ועוד בניין שהיה בו מטה סודי של חמאס....אשכרה מאמינים שחמאס פועל מעל לפני השטח?
מה אתה מציע? רעידת אדמה?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Guevara כתב:
כבר קבעת שאני מדבר משנאה לאיש אה? אין לך שמץ מה דעותיי וההיסטוריה שלי וכבר קבעת שאני מדבר משנאה לאיש. אתה לא שווה אפילו תגובה רצינית.
מעניין לי תביצה מה הדעות שלך.
אתה כותב שטויות כאילו אי פעם בחיים שלך ישבת באיזה דיון בטחוני ואחרי זה נעלב כמו ילד בן 3.
בסדר,התרגלנו כבר לנעלבים כאן.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

לא רואה טעם להכניס כוחות רגליים, בטח לא לתקיפות ידי חובה האלה שמבצעים.
פעם כשחמאס היה מותח את החבל יותר מדי הוא היה מקבל אגרוף לפנים.
במציאות של 2018-2019 הוא משגר למרכז, מגדיל טווחים, מבצע טרור יומיומי, מחמם את בתי הכלא, יורה קורנט על אוטובוס של חיילים ומטחים של מאות פצמ"רים אם רוצה, ומשלם בנדל"ן בלבד. השתדלות מטורפת שלא יהיה חלילה איזה מחבל בפנים.
רפיסות שלא הייתה כמוה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

פשוט עצוב שרק כשנחרב בית בשרון נזכרים לעמוד על הרגליים האחוריות. פשוט עצוב.
בתים בשדרות חוטפים פגיעות באהלן אהלן וזה בקושי נכנס למהדורת החדשות, פתאום בית אחד בכפר סבא נפגע וכל המדינה באוויר.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

כל המדינה באוויר כל ההכנה והנה התחילו ב-17:00 הורידו להנייה משרד ואיזה בניין נחמד והופ 22:00 (כנראה) הפסקת אש.
בשביל זה כל הטררם?

שלח תגובה