עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
- ForeverRed
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
קרויף: "תדברו עם המאמן, יש לו אנגלית טובה".
חחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחח
די נו! הוא באמת אמר דבר כזה?ForeverRed כתב:קרויף: "תדברו עם המאמן, יש לו אנגלית טובה".
חחחחחחחחחחחחח
איזה שכונה לא יאומן, אפילו אצלנו אחרי הגמר לא היה כאוס כזה, כמות הטינופים שגורמים במכבי הוציאו לתקשורת אחד על השני מזכירה את השכנים שלהם מעבר לכביש.
תענוג, שלא יגמר.
ענקקקקקForeverRed כתב:קרויף: "תדברו עם המאמן, יש לו אנגלית טובה".
חחחחחחחחחחחחח

חחחחח מאיפה זה?!
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 16&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;סניור כתב:חחחחח מאיפה זה?!
כשנשאל לגבי כך שבעבר סיפר כי וידיגל היה המאמן שהוא בחר בקפידה, קרויף הסביר: "תבדקו היטב, מעולם לא אמרתי דבר כזה. אני לא רוצה לדבר יותר כי התפקיד שלי זה לשמור על מכבי וזה רק פוגע". לאחר מכן סינן בספרדית: "לכו תדברו עם המאמן, יש לו אנגלית טובה".
ואו מתForeverRed כתב:קרויף: "תדברו עם המאמן, יש לו אנגלית טובה".
חחחחחחחחחחחחח

הייתי מתבייש אם זה היה המנהל המקצועי של הקבוצה שלי
מוכיח שוב כמה הוא תת רמה
מוכיח שוב כמה הוא תת רמה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
adomi2 כתב:הייתי מתבייש אם זה היה המנהל המקצועי של הקבוצה שלי
עוד בריחה...

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מצחיק אותי הזלזול פה במיכה, לא יודע אם אני בכלל מעדיף את אצילי עליו
השמש בטירונות לא עושה לך טובNoam98 כתב:מצחיק אותי הזלזול פה במיכה, לא יודע אם אני בכלל מעדיף את אצילי עליו

וברצינות, מה מיכה עשה עד כה שסותר את תדמית המוכשר והפרווה שהכל בא לו בקלות עז לא צריך להתאמץ?
3 אליפויות, מלך הבישולים העונה. לא מספיק בשביל להחשב יותר טוב מאצילי?סניור כתב: השמש בטירונות לא עושה לך טוב
וברצינות, מה מיכה עשה עד כה שסותר את תדמית המוכשר והפרווה שהכל בא לו בקלות עז לא צריך להתאמץ?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מדהים איך מחזיקים כאן ממיכה, אפילו אוהדי מכבי שיש להם את כל הסיבות להתמוגג ממנו לא הכי תופסים ממנו.
גם מדהים כאן איך הפכו שחקן שלא משחק עונה שלמה ללאונל מסי הבא עם משכורת של כריסטיאנו רונאלדו.הפועלעולה כתב:מדהים איך מחזיקים כאן ממיכה, אפילו אוהדי מכבי שיש להם את כל הסיבות להתמוגג ממנו לא הכי תופסים ממנו.
דור מיכה,אם היה אפשרי,מחר בבוקר הייתי מביא אותו לכאן.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =630006206" onclick="window.open(this.href);return false;
ההתאחדות ורכבת ישראל בגדולתן.
מתפלל ליום שארגוני האוהדים בארץ יתעלו לרגע מעל היריבויות ויתאחדו בשביל למנוע ביזיונות כאלה.
ההתאחדות ורכבת ישראל בגדולתן.
מתפלל ליום שארגוני האוהדים בארץ יתעלו לרגע מעל היריבויות ויתאחדו בשביל למנוע ביזיונות כאלה.
אני לא מאלו ששותפים להתלהבות ההיסטרית מאצילי כך שאל תכלול אותי בזה.אדום זקן כתב: גם מדהים כאן איך הפכו שחקן שלא משחק עונה שלמה ללאונל מסי הבא עם משכורת של כריסטיאנו רונאלדו.
דור מיכה,אם היה אפשרי,מחר בבוקר הייתי מביא אותו לכאן.
אבל אם יעלו שחקן כמו מיכה על הפרק, אז אעדיף כבר פרוספקט כמו אינברום שיכול להתפתח לקצת יותר מהבינוניות התמידית שמיכה תקוע בה מהרגע הראשון שעלה לבוגרים.