מעלילות מליקסון: עובר לולנסיאן בצרפת
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: מעלילות מאור מליקסון בקראקוב
המחצית השניה נפתחת בסערה.
דקה 48 שיוויון 1-1 ודקה לאחר מכן היתרון חוזר לויסלה = 2-1.
דקה 48 שיוויון 1-1 ודקה לאחר מכן היתרון חוזר לויסלה = 2-1.
ושוב כמעט כובש ושוב מבשל לגולים.
בקצב הזה בתום העונה הוא לא יהיה שם .
בקצב הזה בתום העונה הוא לא יהיה שם .
גווווווווווול למליקסווווווווווווון!
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מאוווווווווררררר כבש!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מאוררררררררררררררררררררררררר
ועכשיו יש מחזה לא פחות ממרגש כשהכרוז מקריא "מאווווור" וכל הקהל עונה "מליקסון"
משחק טוב מאוד של מליקסון במיוחד במחצית השניה, עם החלוצים היו יותר מרוכזים יכל גם לבשל אפילו כמה..
איזה שחקן!!!
יאללה אני מת כבר לראות אותו מככב בנבחרת ישראל
יאללה אני מת כבר לראות אותו מככב בנבחרת ישראל
אספתי בשבילכם מעט תגובות מאתר האוהדים הפולני של ויסלה קרקוב:
*מליקסון- הוא האליל החדש שלי, שחקן באמת ברמה, לא קונבנציונלי אבל הכי חשוב- מדויק. משחק של פנטזיה. ציונו : 10.
*מאור מליקסון- ציון: 8. שוב פעם השחקן הטוב ביותר על המגרש, מגיעות לו מחיאות כפיים גדולות על המשחק הזה!
*כמובן שבמשחק הזה מאוד אהבתי איך שמאור מליקסון שיחק, יש לו יכולות התקפיות אדירות, אין לי מושג מה הוא עושה בליגה הפולנית, אבל אני שמח שהוא אצלנו.
*בנוגע לבחירת השחקן המצטיין במשחק- מבחינתי, רק מליקסון!
אגב, באתר ספורט המקביל לוואן בפולין מתבקשים הגולשים לדרג את השחקן הטוב במשחק, מליקסון קיבל 60% מקולות הגולשים, המקום השני קיבל 40%.
*מליקסון- הוא האליל החדש שלי, שחקן באמת ברמה, לא קונבנציונלי אבל הכי חשוב- מדויק. משחק של פנטזיה. ציונו : 10.
*מאור מליקסון- ציון: 8. שוב פעם השחקן הטוב ביותר על המגרש, מגיעות לו מחיאות כפיים גדולות על המשחק הזה!
*כמובן שבמשחק הזה מאוד אהבתי איך שמאור מליקסון שיחק, יש לו יכולות התקפיות אדירות, אין לי מושג מה הוא עושה בליגה הפולנית, אבל אני שמח שהוא אצלנו.
אגב, באתר ספורט המקביל לוואן בפולין מתבקשים הגולשים לדרג את השחקן הטוב במשחק, מליקסון קיבל 60% מקולות הגולשים, המקום השני קיבל 40%.
מליקסון הבקיע שער בליגה.
שימו לב במהלך של הגול לעקב המדהים שלו.
כמה שהתגעגעתי לזה...
https://www.youtube.com/watch?v=3aXqdMj ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
כמה שהתגעגעתי לזה...
https://www.youtube.com/watch?v=3aXqdMj ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
אתה תותח ....... מה הכתובת של האתר ניב?ניב כתב:אספתי בשבילכם מעט תגובות מאתר האוהדים הפולני של ויסלה קרקוב:
איזה כיף, אני כל כך שמח בשבילו.
- The red one
ראיתי 2 משחקי ליגה, ואומנם הם היו נגד קבוצות תחתית, אבל אי אפשר להתעלם מהרמה הגרועה בפולין. ההגנות כל כך מצחיקות, מליקסון לא מתאמץ ומצליח לעבור בלי בעיות. כמו כאן.
השאלה היא אם זה הטוב שההגנות הפולניות יכולות לעשות, או שכמו בארץ צריך לתת לו תקופת התאקלמות שכולם יכירו אותו ואז יתחילו לשמור עליו ולהגביל לו לגמריי את חופש הפעולה.
אומנם מוקדם לקבוע, וצריך לראות משחקים נגד קבוצות צמרת, אבל כמו שמישהו כתב שם "אין לי מושג מה הוא עושה בליגה הפולנית" .. כי גם לי אין, ועם כל הכבוד לכל המסביב בליגה הזאת, התכל'ס (שהוא הכדורגל) דיי רע ..
השאלה היא אם זה הטוב שההגנות הפולניות יכולות לעשות, או שכמו בארץ צריך לתת לו תקופת התאקלמות שכולם יכירו אותו ואז יתחילו לשמור עליו ולהגביל לו לגמריי את חופש הפעולה.
אומנם מוקדם לקבוע, וצריך לראות משחקים נגד קבוצות צמרת, אבל כמו שמישהו כתב שם "אין לי מושג מה הוא עושה בליגה הפולנית" .. כי גם לי אין, ועם כל הכבוד לכל המסביב בליגה הזאת, התכל'ס (שהוא הכדורגל) דיי רע ..
עושם רושם שמליקסון מתאקלם שם נהדר, לא מפתיע אותנו עם היכולות שהציג פה, בקשר לרמה שם, אמהם היא לא נראת משהו אבל יותר טוב מהארץ זה בטוח.
- The red one
שוב, ראינו 2 משחקים מול קבוצות תחתית ובבטחון אני יכול להגיד לך שאנחנו יכולים להסתדר עם הקבוצות האלה בכיף. וגם ויסלה לא משחקת כלל כך טוב.דניב כתב:עושם רושם שמליקסון מתאקלם שם נהדר, לא מפתיע אותנו עם היכולות שהציג פה, בקשר לרמה שם, אמהם היא לא נראת משהו אבל יותר טוב מהארץ זה בטוח.
יש נטייה בארץ תמיד להוריד את הרמה ולהגיד שבכל מקום יותר טוב. אז נכון מבחינת האצטדיונים התקשורת וכמובן הקהל אנחנו לא מתקרבים לשם, אבל מבחינת כדורגל? לא הייתי ממהר להסיק שהליגה הפולנית שמה אותנו בכיס הקטן.