הבוזגלוס- פתאום כבר לא כועס
Re: הבוזגלוס- פתאום כבר לא כועס
זהו, אספו מספיק חומרים לפרק, עכשיו אפשר להוריד פרופיל. בפרק הבא של הבוזגלוס: אסי ממרר בבכי לאחר שגילה ששוב פעם חני קנתה את הקורנפלקס האהוב על מאור
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבנאדם שקרן פתולוגי.
העיקר הוא רצה שמאור יעזוב כי הוא לא קיבל מספיק דקות.
אבל הוא היה כינור ראשון...
העיקר הוא רצה שמאור יעזוב כי הוא לא קיבל מספיק דקות.
אבל הוא היה כינור ראשון...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מי בכלל רואה את הסדרה הזאת?
בעיקר חסרי חיים
בעיקר חסרי חיים
סתם שתדעו.
זה נהיה להיט בכל הארץ.
חחחחחח
"בוקר טוב יעקב"
ואני רציני לגמרי.
זה נהיה להיט בכל הארץ.
חחחחחח
"בוקר טוב יעקב"
ואני רציני לגמרי.
באחת התגובות הראו ראיון שלו מלפני שנה שהוא קיבל חוזה מבש וזה.. והוא הגיב שלא היה חוזה מלפני חודש ינואר. ומה שאחרי ינואר לא נחשב חח
בוקר טוב יעקב בוקר טוב
נראה לי שיש מנצחת ברורה בקרב הקללות.
יעקב=בלעם.
ובכל זאת עצוב לי על מאור.
טרגדיה יוונית היחס בין הבנים לאב.
ובכל זאת עצוב לי על מאור.
טרגדיה יוונית היחס בין הבנים לאב.
עברו שעתיים בלי ראיון של בוזגלו...ואז הוא הופיע
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חץ בעין לכל בנות היענה שממשיכים להפריד את האפס הזה מאבא שלו.Totti כתב:עברו שעתיים בלי ראיון של בוזגלו...ואז הוא הופיע
הסוכן אישר לו להתראייןTotti כתב:עברו שעתיים בלי ראיון של בוזגלו...ואז הוא הופיע
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
בדיוק.Cameo כתב:
חץ בעין לכל בנות היענה שממשיכים להפריד את האפס הזה מאבא שלו.
שמח שהוא היה מספיק טיפש בשביל לעשות את זה.
סוף סוף נפסיק לשמוע את הקשקוש ש-"כן, אבל זה אבא שלו". זה לא. זה הילד חרא האפס *** שאין לו מספיק ביצים כדי להגיד את מה שהוא חושב מול התקשורת אז הוא שולח את אבא שלו כמו ילד בן 4.
עוד יותר שמח שאלונה מספיק חכמה לא להגיב להם. שימשיכו לבכות, שימשיכו להתלהם, שימשיכו לייבב. ההצלחה שלנו שורפת להם את הנשמה. תשתחוו יא בני זונות
אומרים החכמים שכשאדם מדבר עליך כל הזמן ומצהיר קבל עם ועדה כמה הוא שונא אותך ומאוכזב ממך זה בדיוק ההיפך ממה שהוא חושב באמת.
מאור בוזגלו אוכל לעצמו היום את הכבד שהוא רואה את החברים שלו לוקחים אליפות שלישית והופכים להיות חלק משושלת גדולה בכדורגל הישראלי.
הוא אכל לעצמו את הכבד שלא קיבל הצעה להמשיך,הוא המשיך לאכול אותו שאבא שלו בירבר בלי סוף והוא ימשיך לחיות עם הםספוס הזה של להיות חלק ממשהו ענק כל חייו.
אבל בחיים לכל מעשה יש תוצאה ובוזגלו היה צריך להבין את זה שהתחיל במסע היוהרה שלו בתחילת העונה שעברה.
מאור בוזגלו אוכל לעצמו היום את הכבד שהוא רואה את החברים שלו לוקחים אליפות שלישית והופכים להיות חלק משושלת גדולה בכדורגל הישראלי.
הוא אכל לעצמו את הכבד שלא קיבל הצעה להמשיך,הוא המשיך לאכול אותו שאבא שלו בירבר בלי סוף והוא ימשיך לחיות עם הםספוס הזה של להיות חלק ממשהו ענק כל חייו.
אבל בחיים לכל מעשה יש תוצאה ובוזגלו היה צריך להבין את זה שהתחיל במסע היוהרה שלו בתחילת העונה שעברה.
צופה עכשיו פעם נוספת בסדרה "שובר שורות" בפרק בו זבוב קטן מטריף את הייזנברג.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה