פוליטיקה :: בחירות 2015

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: פוליטיקה :: בחירות 2015

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dor69 כתב: במחיר הנקוב של ה״פלסטינאים״ (במרכאות כי פשוט אין דבר כזה) אני מעדיף להמשיך את המצב הקיים
אז אל תתפלא אם המצב הקיים ימשיך ונמשיך להיות מאוימים ובסוף גם השלום עם ירדן יתמוסס שלא לדבר על מצרים.
יש לנו הזדמנות לעשות שלום עם הפלסטינים ועל הדרך לעשות שלום עם עוד הרבה מדינות מוסלמיות מתונות כגון סעודיה, ואז גם יהיה לנו ברית אמיתית נגד איראן ונגד דאע"ש...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב: כן אתה צודק, אין לנו שלום עם אף מדינה, למעשה אנחנו במלחמה תמידית נכון?
תעשו לי טובה שלום זה אפשרי.
התגובה שלך רק מוכיחה כמה אתה מנותק.
אני בכל מקרה אעדיף לעזוב את המדינה לפני שאתן לאחד הליצנים ממפלגות השמאל לנהל אותה.
שילכו לעשות חמוצים ולבלבל בביצים, בזה הם טובים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:גם שאני אהיה נשוי עם ילדים אני אאמין בשלום, אבל לפניי זה צריך לשפר את הכלכלה וזה בטח לא יהיה עם בנט שלוקח מיליארדים למתנחלים או עם ביבי והחרדים.
אם אתה תצביע לבנט אתה בעצם מצביע לביבי ולחרדים ולא שינית פה כלום.
יש שתי דרכים להפטר מביבי, האחת היא גדעון סער, והדרך השנייה ממשלה נורמלית ולא ימנית קיצונית וחרדית.
אני מציע לך להפסיק לקרוא פרשנויות של כל מיני פרשנים מלאי אינטרסים ולחשוב קצת לבד.
אגב,סער מקורב לחרדים הרבה יותר מביבי,סתם שתדע.
השמאל בארץ הוא חלש אלקטורלית,לכן כל הפנטזיות שלך חשבונית הם לא תופסות,וגם אם לצורך העניין הרצוג ייקח,אין לו עם מי להרכיב ממשלה.
רוב הציבור בארץ נוטה ימינה יותר ויותר,שבענו מהערבים הם לא מעניינים אותנו יותר,לא יהיה פלסטינים,יהיה חמאס,לא חמאס,אל קעידה,דעאש וכו וכו.
לכן שילוב של בנט וכחלון יכול להיות באמת מעניין.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום זקן כתב: אני מציע לך להפסיק לקרוא פרשנויות של כל מיני פרשנים מלאי אינטרסים ולחשוב קצת לבד.
אגב,סער מקורב לחרדים הרבה יותר מביבי,סתם שתדע.
השמאל בארץ הוא חלש אלקטורלית,לכן כל הפנטזיות שלך חשבונית הם לא תופסות,וגם אם לצורך העניין הרצוג ייקח,אין לו עם מי להרכיב ממשלה.
רוב הציבור בארץ נוטה ימינה יותר ויותר,שבענו מהערבים הם לא מעניינים אותנו יותר,לא יהיה פלסטינים,יהיה חמאס,לא חמאס,אל קעידה,דעאש וכו וכו.
לכן שילוב של בנט וכחלון יכול להיות באמת מעניין.
אני לא קורא פרשנויות, זאת נטו הדעה שלי.
וגדעון סער יותר בעד החרדים?

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

בראש ובראשונה ביבי צריך ללכת כי הדבר הראשון שהוא עשה כשנבחר בפעם האחרונה היה אסטרטגיה לבחירות הבאות (לשים את לפיד שר אוצר).
הבעיה היא שיתר החכים גם לא יושבים בכנסת כדי לדאוג לאינטרסים של "העם".
לצערנו היום אין בחירה טובה, יש את הכי פחות גרועה. הרע במיעוטו לכל אחד מאיתנו הוא אחר ולכן אין טעם במסע השיכנועים הזה שאתם מבצעים כרגע.
הממשלה הבאה ולא משנה ממי היא תורכב תעשה את אותו כלום שקודמתה וזו שלפניה עשו, ועולם כמנהגו נוהג.
בהצלחה לכולנו...
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

nitsande כתב:בראש ובראשונה ביבי צריך ללכת כי הדבר הראשון שהוא עשה כשנבחר בפעם האחרונה היה אסטרטגיה לבחירות הבאות (לשים את לפיד שר אוצר).
מה אסטרטגיה בזה? לפיד התנה את ההצטרפות לקואליציה בקבלת תיקים שבראשם האוצר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dor69 כתב: מה אסטרטגיה בזה? לפיד התנה את ההצטרפות לקואליציה בקבלת תיקים שבראשם האוצר
יש לך טעות הוא רצה בכלל את משרד הפנים או את תיק החוץ ולא קיבל שום דבר ונשאר לו רק האוצר כי ביבי חילק סוכריות לאנשים בליכוד...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב: יש לך טעות הוא רצה בכלל את משרד הפנים או את תיק החוץ ולא קיבל שום דבר ונשאר לו רק האוצר כי ביבי חילק סוכריות לאנשים בליכוד...
אני פחות מבין בזה אבל נראה לי שלפיד הוא זה שהתנה לביבי. סך הכל בלי לפיד לא הייתה קואליציה והבא בתור לנסות לבנות ממשלה הייתה שלי יחימוביץ׳ שמן הסתם גם הייתה צריכה את לפיד.
הבנתי נכון את המצב?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dor69 כתב: אני פחות מבין בזה אבל נראה לי שלפיד הוא זה שהתנה לביבי. סך הכל בלי לפיד לא הייתה קואליציה והבא בתור לנסות לבנות ממשלה הייתה שלי יחימוביץ׳ שמן הסתם גם הייתה צריכה את לפיד.
הבנתי נכון את המצב?
שלי אמרה מראש שהיא לא תצטרף לקואלציה עם ביבי ומראש לפניי לפיד ביבי פנה אלייה והבאים בתור היו החרדים אבל העניין הוא שלפיד התנה את הצטרפותו עם בנט כי הם כרתו ביניהם ברית אחריי הבחירות...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:שלי אמרה מראש שהיא לא תצטרף לקואלציה עם ביבי ומראש לפניי לפיד ביבי פנה אלייה והבאים בתור היו החרדים אבל העניין הוא שלפיד התנה את הצטרפותו עם בנט כי הם כרתו ביניהם ברית אחריי הבחירות...
אני מתאר את המצב אחרי ששלי הודיעה שהעבודה לא תשב עם ביבי כמובן

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

האיחוד ב"שמאל" הוא הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות לימין. בהנחה שלא יהיו שום איחודים נוספים(למעט מופז וקדימה שיחברו לעבודה) הבחירות האלה יהיו בין הימין לבין השמאל, בדיוק כמו פעם, ואין לי ספק שהימין ינצח.
אם העם האידיוט שלנו יבחר בחנון המושחת ובז*נה הפוליטית אני מצטרף לדאע"ש ל4 שנים. הם עדיפים.

אגב, התקשורת בארץ כבר בשיא הקמפיין למען השמאל ונגד נתניהו. מה שהלך בימים האחרונים בערוץ 2, YNET ועיתון ידיעות זה שיא השיאים. העיקר עשו הכל כדי לסגור את ישראל היום בגלל שהוא לצד נתניהו. מושחתים.

סמל אישי של משתמש
amichai
Title: ליברפול באנגליה ב״ש בישרא

שליחה על ידי amichai »

כל אלה שחושבים שאם נגרש את המתיישבים מיהודה ושומרון יהיה לנו שקט כלכלי
חשבתם פעם כמה עולה לגרש יותר מ400,000 אנשים להרוס מפעלים ושטחים חקלאיים ולפצות כל משפחה ועסק במיליוני שקלים? וזה עוד בלי לדבר על הלחץ המטורף על הדירות בשאר הארץ שיגרמו לעליות מחירים מטורפות
אז עזבו תדיון אם הסכם שלום יביא שלום או לא... שקט כלכלי זה בטוח לא יביא
ודרך אגב עד היום חלק גדול ממגורשי גוש קטיף גרים בקרוואנים בגלל שהמדינה עוד לא השלימה את הטיפול ב10,000 המגורשים שגירושם עלה רק כמה עשרות מיליארדי שקלים,אבל היי לפחות יש שלום ושקט מעזה ;)

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

לא מצליח איך דווקא אתם, באר שבעים ואנשים שאני משער שיש להם משפחות בדימונה/ירוחם וכו', הולכים להצביע ביבי.
צריך שינוי במדינה. רק לא ביבי.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

הפועלעולה כתב:לא מצליח איך דווקא אתם, באר שבעים ואנשים שאני משער שיש להם משפחות בדימונה/ירוחם וכו', הולכים להצביע ביבי.
צריך שינוי במדינה. רק לא ביבי.
מי ישמע עם בוז'י וציפי המדינה תשגשג, יחלקו קרקעות בחינם והשלום יגיע.
זה שאתה וחבריך אוכלים את הלוקשים שלהם ושל התקשורת, זו בעיה שלך.
ביוקר המחייה ובבעיית הדיור לא מטפלים ביום אחד. זה דבר שיקח קצת זמן.

אגב, תשאל את רוביק ו/או ראש עיריית דימונה/ירוחם מה הוא חושב על הממשלה וכמה היא השקיעה בפריפריה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

CrazyRed7 כתב: מי ישמע עם בוז'י וציפי המדינה תשגשג, יחלקו קרקעות בחינם והשלום יגיע.
זה שאתה וחבריך אוכלים את הלוקשים שלהם ושל התקשורת, זו בעיה שלך.
ביוקר המחייה ובבעיית הדיור לא מטפלים ביום אחד. זה דבר שיקח קצת זמן.

אגב, תשאל את רוביק ו/או ראש עיריית דימונה/ירוחם מה הוא חושב על הממשלה וכמה היא השקיעה בפריפריה.
תעשה לי טובה, השקעה בבאר שבע זה לא השקעה בפריפריה, אין התיישבות אמיתית בנגב ועיקר ההשקעה של בניית דירות זה באזור יהודה ושומרון מעבר לקו הירוק, 10 מיליארד התבזבזו על זה.
אתה אחד מהאנשים החביבים עליי בפורום בכל הנוגע לקבוצה אבל באמת תחשוב קצת מה ביבי תרם לכלכלת המדינה מאז שהוא נהיה ראש ממשלה ב1996 ואחריי זה שהוא היה שר אוצר וב6 השנים האחרונות?
הכלכלה תחתיו רק נהייתה גרועה יותר...

שלח תגובה