מכור. הרבה לפני משחק הירידה זה היה מכור. היה להם שוער (אושרי לוי נדמה לי) שבאחד המשחקים האחרונים של אותה עונה, פשוט דחף לשער כדורים שבעטו אליו.Totti כתב:איך אפשר לדלג בהקשר של טביב, ישירות לתקופתו בהפועל תל אביב, מבלי להתעכב על כפס.
את וידוא ההריגה שהאיש הזה עשה למועדון הירוק, יצטרכו ללמד ביחידה לפשעים כלכלים;
אקורד הסיום היה הצורם מכולם...השלד המרכזי של כפר סבא לוקח אליפות בהפועל וכפר סבא יורדת ליגה בנסיבות תמוהות למדי-
ידין, דה סילבה, יבואה.
למי שרוצה להזכר ולעכל, מצרף את ההרכב של כפר סבא שירד ליגה. הרכב שנלחם היום על פליאוף עליון בקלות
הרכב הפועל כפר סבא: אוהד לויטה; אוהד לויטה, עופר טלקר (אבי כנפו, 51), דגלאס דה סילבה, לירון זרקו, אורי אוזן, אבובקרי יעוזה, קובי מויאל, בן לוז (מאור מליקסון, 57), גיז'רמן ישראלביץ', ביל גונזאלס, סמואל יבואה.
עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
ידוע.izguy83 כתב: מכור. הרבה לפני משחק הירידה זה היה מכור. היה להם שוער (אושרי לוי נדמה לי) שבאחד המשחקים האחרונים של אותה עונה, פשוט דחף לשער כדורים שבעטו אליו.
מה חלקו של בעל הבית?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אחחחחח אושרי לוי הגדול, בחיים לא ראיתי מכירה יותר מצחיקה מהכדור שהוא הכניס לשער בקריית אליעזר, גורם לאג'ידה ומיקי עטיה להראות כמו מקצוענים.izguy83 כתב: מכור. הרבה לפני משחק הירידה זה היה מכור. היה להם שוער (אושרי לוי נדמה לי) שבאחד המשחקים האחרונים של אותה עונה, פשוט דחף לשער כדורים שבעטו אליו.
אין לי ספק שטביב מעורב בזה, אדם נקמן כמוהו בחיים לא היה שותק אם מתחת לאף היו עושים לו כזה סבוטאז' בקבוצה.
זה מחדל שהאיש הזה פעיל בכדורגל אחרי כל כך הרבה דברים מלוכלכים שהוא עשה, את רובם אפילו הוכיחו.
- ForeverRed
מה הוכיחו?South Boy כתב:
אחחחחח אושרי לוי הגדול, בחיים לא ראיתי מכירה יותר מצחיקה מהכדור שהוא הכניס לשער בקריית אליעזר, גורם לאג'ידה ומיקי עטיה להראות כמו מקצוענים.
אין לי ספק שטביב מעורב בזה, אדם נקמן כמוהו בחיים לא היה שותק אם מתחת לאף היו עושים לו כזה סבוטאז' בקבוצה.
זה מחדל שהאיש הזה פעיל בכדורגל אחרי כל כך הרבה דברים מלוכלכים שהוא עשה, את רובם אפילו הוכיחו.
שיבוש הליכי חקירה ותקיפה? הכנסת כספים מהקבוצה לכיס? פירוק והעברת כל הסגל של כפר סבא להפועל בלי דמי העברה שהיו נכנסים לקופה של כפר סבא ומעבר ישיר עם אותם שחקנים מבעלות על כפר סבא לבעלות על הפועל בלי תקופת צינון?ForeverRed כתב: מה הוכיחו?
מספיק כדי לבעוט אותו מהכדורגל או שהוא צריך גם לרצוח מישהו?
- ForeverRed
הוכיחו שהוא הרביץ לילד חרא שירד לו לחיים וניסה לטשטש את זה. לא משהו שלא יכול לקרות גם לאנשים ישרים ממנו.South Boy כתב:
שיבוש הליכי חקירה ותקיפה? הכנסת כספים מהקבוצה לכיס? פירוק והעברת כל הסגל של כפר סבא להפועל בלי דמי העברה שהיו נכנסים לקופה של כפר סבא ומעבר ישיר עם אותם שחקנים מבעלות על כפר סבא לבעלות על הפועל בלי תקופת צינון?
מספיק כדי לבעוט אותו מהכדורגל או שהוא צריך גם לרצוח מישהו?
כל היתר בגדר חשדות לא מאומתים.
שורה תחתונה הוא עבריין מורשע. שזה כבר סעיף בתקנון ההתאחדות שאמור למנוע ממנו בעלות על קבוצת כדורגלForeverRed כתב: הוכיחו שהוא הרביץ לילד חרא שירד לו לחיים וניסה לטשטש את זה. לא משהו שלא יכול לקרות גם לאנשים ישרים ממנו.
כל היתר בגדר חשדות לא מאומתים.
- ForeverRed
לא מתחבר לשטות הזאת.bs war כתב:
שורה תחתונה הוא עבריין מורשע. שזה כבר סעיף בתקנון ההתאחדות שאמור למנוע ממנו בעלות על קבוצת כדורגל
יש עבריין ויש עבריין.
עם כל הכבוד הוא לא אנס ולא רצח, לפחות ממה שידוע והוכח בבית משפט.
"טביב הורשע בבתי משפט, בביצוע עברות שונות: התחזות לאדם אחר במטרה להונות, שימוש במסמך מזויף, זיוף וקבלת דבר במרמה והפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו עבירות בגינן נגזר דינו לשישה חודשי מאסר על תנאי. במסגרת המחאות של אוהדי הפועל תל אביב מול ביתו הואשם טביב כי הכה נער בן 17 שהפגין בלילה מול ביתו וקילל אותו וביוני 2014 הורשע בפציעה בנסיבות מחמירות, השמדת ראייה ושיבוש מהלכי משפט[16], ונידון לשישה חודשי עבודות שירות[17]"ForeverRed כתב: לא מתחבר לשטות הזאת.
יש עבריין ויש עבריין.
עם כל הכבוד הוא לא אנס ולא רצח, לפחות ממה שידוע והוכח בבית משפט.
אין ספק, האיש ראוי לנהל קבוצת כדורגל.
- ForeverRed
זו גניבת דעת.bs war כתב:
"טביב הורשע בבתי משפט, בביצוע עברות שונות: התחזות לאדם אחר במטרה להונות, שימוש במסמך מזויף, זיוף וקבלת דבר במרמה והפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו עבירות בגינן נגזר דינו לשישה חודשי מאסר על תנאי. במסגרת המחאות של אוהדי הפועל תל אביב מול ביתו הואשם טביב כי הכה נער בן 17 שהפגין בלילה מול ביתו וקילל אותו וביוני 2014 הורשע בפציעה בנסיבות מחמירות, השמדת ראייה ושיבוש מהלכי משפט[16], ונידון לשישה חודשי עבודות שירות[17]"
על כל חצי עבירה שאדם עובר אפשר לדחוף 5 סעיפים מפוצצים.
בשורה התחתונה הוא הורשע בעבירות קלות. לא חושב שיש על מה לפסול אותו מלנהל קבוצת כדורגל.
אם אני בעל קבוצה וכל יום באים סמרטוטי רצפה "למחות" מחוץ לבית ולעבודה של אשתי, הייתי עושה מהם קציצות.bs war כתב:
"טביב הורשע בבתי משפט, בביצוע עברות שונות: התחזות לאדם אחר במטרה להונות, שימוש במסמך מזויף, זיוף וקבלת דבר במרמה והפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו עבירות בגינן נגזר דינו לשישה חודשי מאסר על תנאי. במסגרת המחאות של אוהדי הפועל תל אביב מול ביתו הואשם טביב כי הכה נער בן 17 שהפגין בלילה מול ביתו וקילל אותו וביוני 2014 הורשע בפציעה בנסיבות מחמירות, השמדת ראייה ושיבוש מהלכי משפט[16], ונידון לשישה חודשי עבודות שירות[17]"
מחאות תעשו במגרש.
אתם לא מבינים שהפועל ת"א זו הקבוצה החזקה בארץ תקשורתית. הרבה הרבה יותר ממכבי.
הם הצליחו להבריח כל דבר טוב מהקבוצה הזו.
ואגב, לכל דבר בחיים יש תג מחיר. אז מה, כל מי שמורשע בבית משפט נגמרו לו החיים?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
להתחזות לאדם זה לדעתך בסדר?ForeverRed כתב: זו גניבת דעת.
על כל חצי עבירה שאדם עובר אפשר לדחוף 5 סעיפים מפוצצים.
בשורה התחתונה הוא הורשע בעבירות קלות. לא חושב שיש על מה לפסול אותו מלנהל קבוצת כדורגל.
הבנאדם לא ראוי לנהל קבוצת כדורגל.
מצד שני הוא גם לא כזה גרוע בזה, הבעיה היא שהוא עובר ממקום למקום ומחליף קבוצות כמו שמחליפים סמרטפונים, פעם בכמה שנים זורק ומחליף לאחד חדש...
אם הוא היה נשאר בכפר סבא ולא עוזב כמו אידיוט הם היו היום לדעתי קבוצת צמרת לגיטימית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
אוהדי הפועל תל אביב יצאו פראיירים והם קהל דיי דבילי לפעמים, אבל זה לא שטביב הוא מלאך, לאן נעלמו לעזאזל ההכנסות מליגת האלופות?izguy83 כתב: אם אני בעל קבוצה וכל יום באים סמרטוטי רצפה "למחות" מחוץ לבית ולעבודה של אשתי, הייתי עושה מהם קציצות.
מחאות תעשו במגרש.
איך הכנסות של 60 מיליון שקל נעלמו להם?
- דר אדום בנשמה
הוכח מעל לכל ספק שאושרי לוי זכאי, זה בניגוד לאג'ידה שמכר אותנו ב6-2 ההוא, עונה שלמה הוא דופק הצגות של שוער ברמה של נבחרת ואז במשחק שהכי צריכים אותו הוא נראה כמו הצל של עצמו...South Boy כתב:
אחחחחח אושרי לוי הגדול, בחיים לא ראיתי מכירה יותר מצחיקה מהכדור שהוא הכניס לשער בקריית אליעזר, גורם לאג'ידה ומיקי עטיה להראות כמו מקצוענים.
ומה הקשר למיקי עטיה?
לא נגמרו לו החיים, אבל יש תפקידים שראוי שלא ימלא.izguy83 כתב: אם אני בעל קבוצה וכל יום באים סמרטוטי רצפה "למחות" מחוץ לבית ולעבודה של אשתי, הייתי עושה מהם קציצות.
מחאות תעשו במגרש.
טביב הורשע יותר מפעם אחת ובמספר עבירות. כמו שאני מצפה שאולמרט לא ימלא תפקיד ציבורי גם אחרי שישוחרר מהכלא, כך גם במקרה טביב. שופט בית משפט קבע שהוא לא כשיר לנהל קבוצת כדורגל, יותר מזה?!
חוץ מזה, יש תקנון התאחדות, שלא אני כתבתי אותו, והוא קובע שאדם שהורשע בפלילים לא יכול לנהל קבוצת כדורגל.
"מחאות תעשו במגרש"... אהבתי. ב- 2006 איפה הפגנת? בוסרמיל?
גם הפועל כפ"ס חזקה תקשורתית? גם שם האוהדים מבריחים כל דבר טוב? גם שם טביב הועזב בגלל גזענות?
במקרה בכל מועדון שהוא מגיע אליו האוהדים מתהפכים נגדו?
אני את שלי אמרתי. בוא נראה איפה בית"ר תהיה עוד כמה שנים, זו תהיה התשובה הכי טובה.