עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
מה קרה אי אפשר לדבר אם אני לא אוהד בש?
הבידוד הזה במדבר עושה לכם רע..
- OMERREMO33
אחי אתה חייב עזרה.וואלה כתב:מה קרה אי אפשר לדבר אם אני לא אוהד בש?
לדבר מותר תמיד, לבוא להרשם רק כדאי לזיין במוח ולהעביר ביקורת ולהאדיר את הכלבלב זהבי, זה לא.
אי אפשר לדבר ככה, לא משנה את מי אתה אוהד.וואלה כתב:מה קרה אי אפשר לדבר אם אני לא אוהד בש?
כאן זה לא הפייסבוק, מוזמן לקחת את הדברים שלך וללכת להטריל במקום אחר. זו התגובה האחרונה שלי אלייך.
אין עם מי לדבר אתם פשוט עיוורים משנאה.
נתראה בעונה הבאה
נתראה בעונה הבאה
- dardasmiley
למרות שהבטחתי לעצמי לא להגיב לטרולים, אחרוג קצת.וואלה כתב:אין עם מי לדבר אתם פשוט עיוורים משנאה.
נתראה בעונה הבאה
בב"ש שונאים את מכבי ת"א, במיוחד אחרי העונה הזו.
השחצנות, היהירות, ההכל מגיע לי, ה'אני מכבי מי אתם בכלל', המחשבה שהשמש יוצאת מהמקום בו זהבה מתפנה, הגישה, הדיבורים הלא פוסקים של המאמן שלכם, החזיר ההולנדי שבטוח שזה שיש לו עניבה מאפשר לו לעשות בליגה הזו כבשלו, הבכי, והנהי כל אלה גורמים לנו לתעב אתכם.
בשבילנו זה לא אדום נגד צהוב, זה לא רק מכבי נגד הפועל.
בשבילנו זה מרכז נגד פריפריה, זה הלוחמה על ההכרה שאנחנו שווים, זה התחושה של 40 שנה שרואים את המדינה משקיעה במרכז ומתעלמת מהנגב.
אנחנו לא פחות משונאים אתכם, אתם מסמלים מבחינת תושבי הנגב ואוהדי בש את כל מה שמנסים להלחם בו משנות החמישים.
ניצחנו אתכם במגרש ש40 שנה היה שלכם, לא בחסד, בזכות!
אז שהקפטנית שלכם תמשיך לאנוס לאוהדים שלה את המוח, בבאר שבע רואים את המציאות כמו שהיא! ובמציאות למכבי אין כלום...
עכשיו לך תבדוק איך מכבים רימון אדום וזדיין לנו מהפורום!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מדבר מה?וואלה כתב:מה קרה אי אפשר לדבר אם אני לא אוהד בש?
השחצנות והיהירות שלכם נכנסה לכם למוח עד שאתם כבר לא יודעים שבאר שבע עיר יותר מפותחת ומתפתחת מתל אביב.
יש לנו את הקניון הכי גדול במדינה או השני הכי גדול, היום נפתח אצלנו יס פלאנט יש לנו מספר מרכזי קניות רבים יותר יפים ממה שיש אצלכם זה בטוח.
והכי חשוב יש לנו ראש עיר שדואג לספורט ולכל העיר.
אפילו אגם התחילו לבנות לנו.
ומה בונים לכם?
שיפוץ של בלומפילד.
מדבר אמרת?
נראה לי שבאר שבע זה אירופה לעומת תל אביב.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עכשיו במיוחד אחרי הראיון של זהבי, חלום שלי שדקל יגיע
פששש עשיתם פה קצת כיף אני רואה
אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי
0 תארים
0 תארים
לא אוהב את השמועות על אדגר דווידס למכבי תל אביב.
אחד האהובים עליי בכל הזמנים.
אחד האהובים עליי בכל הזמנים.
לdardasmile
קודם כל אני אגיד שלא באתי לעשות פה בלאגן, באתי נטו להגיד מה שאני חושב כי הפריע לי עיוות המציאות שלכם פה. אפשר לא לקבל את זה.
עכשיו אני אגיב למה שאמרת dardasmile, אתה טועה.
השנאה שלכם אלינו היא נטו, נטו ״שנאה״ בגלל שאנחנו היריבים היחידים שלכם לצמרת. אנחנו מנענו מכם להצליח ב3 השנים האחרונות בליגה, ועד שכבר חשבתם שהנה יש לכם תואר והגעתם לגמר גם שם דאגנו להוריד אתכם למטה.
אני בכלל לא חושב שהשנאה הזו נובעת מזה שמחשיבים את העיר תא ליותר טובה. למה אין אוהדי בש שגרים בתא? אין אוהדי מכבי שגרים בבש? הרי למה שתשנא אותנו אם נניח היינו כמו הפועל אי שם בתחתית? אתה מדבר על יהירות ושחצנות של המאמן, רק מזכיר לך שהמאמן הראשון שהתחיל בעקיצות זה בכר עם האנגלית. שבוע אחרי זה עלינו למקום ראשון וניסו להוציא מבוס גם עקיצה והוא בחר שלא להמשיך את השטות הזו. מכבי מייצגת את המועדון החזק ביותר בישראל לאורך כל ההסטוריה, עם הכי הרבה תארים בארון ועם הכי הרבה כסף. זו הסיבה היחידה שכולם שונאים את מכבי, הרי זה משעמם שכל עונה יש אותה זוכה לא? אנשים אוהבים דרמות וריגושים ושמכבי זוכה אז זה צפוי.
בכל מקרה לרגע לא הורדתי מהערך של האליפות שלכם, ציינתי כבר נראלי שבניגוד להרבה שאומרים שמכבי הפסידה ולא בש לקחה, אני לא חושב שזה נכון והגיע לכם לקחת את האליפות (באותה מידה שלנו היה מגיע, 2 הקבוצות בעונות ענקיות).
קודם כל אני אגיד שלא באתי לעשות פה בלאגן, באתי נטו להגיד מה שאני חושב כי הפריע לי עיוות המציאות שלכם פה. אפשר לא לקבל את זה.
עכשיו אני אגיב למה שאמרת dardasmile, אתה טועה.
השנאה שלכם אלינו היא נטו, נטו ״שנאה״ בגלל שאנחנו היריבים היחידים שלכם לצמרת. אנחנו מנענו מכם להצליח ב3 השנים האחרונות בליגה, ועד שכבר חשבתם שהנה יש לכם תואר והגעתם לגמר גם שם דאגנו להוריד אתכם למטה.
אני בכלל לא חושב שהשנאה הזו נובעת מזה שמחשיבים את העיר תא ליותר טובה. למה אין אוהדי בש שגרים בתא? אין אוהדי מכבי שגרים בבש? הרי למה שתשנא אותנו אם נניח היינו כמו הפועל אי שם בתחתית? אתה מדבר על יהירות ושחצנות של המאמן, רק מזכיר לך שהמאמן הראשון שהתחיל בעקיצות זה בכר עם האנגלית. שבוע אחרי זה עלינו למקום ראשון וניסו להוציא מבוס גם עקיצה והוא בחר שלא להמשיך את השטות הזו. מכבי מייצגת את המועדון החזק ביותר בישראל לאורך כל ההסטוריה, עם הכי הרבה תארים בארון ועם הכי הרבה כסף. זו הסיבה היחידה שכולם שונאים את מכבי, הרי זה משעמם שכל עונה יש אותה זוכה לא? אנשים אוהבים דרמות וריגושים ושמכבי זוכה אז זה צפוי.
בכל מקרה לרגע לא הורדתי מהערך של האליפות שלכם, ציינתי כבר נראלי שבניגוד להרבה שאומרים שמכבי הפסידה ולא בש לקחה, אני לא חושב שזה נכון והגיע לכם לקחת את האליפות (באותה מידה שלנו היה מגיע, 2 הקבוצות בעונות ענקיות).
מדבר על עיוות מציאות ואומר שבכר והמשפט באנגלית הוא זה שהתחיל בעקיצות ליריבה. חח
ואיזה מזל שלא הורדת ערך מהאליפות שלנו. מה היינו עושים בלי זה?איזה ערך היה לאליפות שלנו בלי הערכה של אוהדי מכבי תל אביב?
יאללה שחרר אותנו יא עונש. תחזור לפורום המביך שלך.
ואיזה מזל שלא הורדת ערך מהאליפות שלנו. מה היינו עושים בלי זה?איזה ערך היה לאליפות שלנו בלי הערכה של אוהדי מכבי תל אביב?
יאללה שחרר אותנו יא עונש. תחזור לפורום המביך שלך.
קרייזירד איזה ילד גדול אתה.
עוד מעט תוכל להוציא רשיון על גמל
- ForeverRed
אחד מעיוותי המציאות הכי גדולים שנתקלתי בהם בזמן האחרון.
וואו.
וואו.
עדיף רישיון על גמל מאשר להירשם לפורום של היריבה ולחפור לכולם.וואלה כתב:קרייזירד איזה ילד גדול אתה.
תמצא חיים