ציטוטים 2016/17
Re: ציטוטים 2016/17
הכי מצחיק בעולם שאחרי כל הפסד פותח איזה מטומטם את הנושא "תודה לך מכבי".
תודה על מה?
150 מליון שקל תקציב שקבוצה בחצי ממנו עושה לכם בי"ס כבר שנתיים.
אתם אמורים לשייט לכל התארים האפשריים מבלי להתאמץ בכלל.
תודה על מה?
150 מליון שקל תקציב שקבוצה בחצי ממנו עושה לכם בי"ס כבר שנתיים.
אתם אמורים לשייט לכל התארים האפשריים מבלי להתאמץ בכלל.
עוד עוד עוד עוד
לא צחוק חברים
יש שם הסתה לרצח של ריינשרייבר:
"נכון. אני נמצא במקום בחיים שלי שאני לא יכול לאבד הכל. אז אני מוגבל, אני לא יכול לעשות לך כלום.
אבל אני זה רק אני.. אני אולי לא מכיר אותו או לא יודע שזה הוא.. אבל יש איפשהו בארץ אוהד מכבי תא שישים לזה סוף. והוא יתפוס אותך ברחוב כשלא תיהיה מוכן והוא יסיים את החיים שלך. וזה ככ יגיע לך."
"נכון. אני נמצא במקום בחיים שלי שאני לא יכול לאבד הכל. אז אני מוגבל, אני לא יכול לעשות לך כלום.
אבל אני זה רק אני.. אני אולי לא מכיר אותו או לא יודע שזה הוא.. אבל יש איפשהו בארץ אוהד מכבי תא שישים לזה סוף. והוא יתפוס אותך ברחוב כשלא תיהיה מוכן והוא יסיים את החיים שלך. וזה ככ יגיע לך."
העיקר הם מדברים על אוהדי הפועל...אני לא צריך לנחש מי כתב את זה נכון?
האמת שאני די אדיש לתגובות האלה, כל אחד גיבור גדול כשהוא לבד בחדר ויש לידו מקלדת.
דרך אגב, זה מצטרף לקריאות על סבא של ברדה אתמול (הם צעקו לו אתמול במחצית סבא מת נכון? אני לא מדמיין), מבין שיש שנאה לשחקן והשד הזה יוצא מכולנו כשמגיע מולנו שחקן שאנחנו שונאים, אבל זאת כבר תת רמה אפילו מעבר לשלוכיות של כולנו כאוהדי כדורגל.
האמת שאני די אדיש לתגובות האלה, כל אחד גיבור גדול כשהוא לבד בחדר ויש לידו מקלדת.
דרך אגב, זה מצטרף לקריאות על סבא של ברדה אתמול (הם צעקו לו אתמול במחצית סבא מת נכון? אני לא מדמיין), מבין שיש שנאה לשחקן והשד הזה יוצא מכולנו כשמגיע מולנו שחקן שאנחנו שונאים, אבל זאת כבר תת רמה אפילו מעבר לשלוכיות של כולנו כאוהדי כדורגל.
ככה אני מדמיין את האנשים שכותבים שם:adomi2 כתב:לא צחוק חברים
https://www.youtube.com/watch?v=miOWJ4rKb_g" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אתם כאן בוכים על ריבים בין משתמשים.
השפה שמשתמשים שם היא הסתה לרצח לכל דבר ועניין.
פורום של ילדים מאנייקים,פחדנים.
פשוט להזדעזע מהשפה,כמה נמוך אפשר לרדת?
אפילו האוהדים הכי פאשיסטיים בעולם לא מתבטאים ככה.
מה הם מוגנים ע"י החוק? אני לא מבין?
- The red one
וואלה מסכים איתך...אדום זקן כתב:אתם כאן בוכים על ריבים בין משתמשים.
נכנסתי כדי לראות את התגובה ששמו פה למעלה, וגיליתי שיש בכלל אשכול מתמשך עליו. וואו..איזה מילים..כאילו..מה נסגר? אצלנו בקושי בפייסבוק זה לא עובר. וזה עוד נחשב לפורום הרשמי שלהם...
והכי מצחיק שהם בוכים עליו כל הזמן ובפועל, לפני אתמול, הוא שפט אותם חמש פעמים העונה והם ניצחו ארבעה משחקים..
העניין הוא שבא לי להגיד ״יאללה, סתם מדברים״, אבל ממש לא מזמן נדקר כאן אוהד שיצא ממשחק כדורעף.The red one כתב: וואלה מסכים איתך...
נכנסתי כדי לראות את התגובה ששמו פה למעלה, וגיליתי שיש בכלל אשכול מתמשך עליו. וואו..איזה מילים..כאילו..מה נסגר? אצלנו בקושי בפייסבוק זה לא עובר. וזה עוד נחשב לפורום הרשמי שלהם...
והכי מצחיק שהם בוכים עליו כל הזמן ובפועל, לפני אתמול, הוא שפט אותם חמש פעמים העונה והם ניצחו ארבעה משחקים..
וכן, אלה אותם אנשים.
מעניין אם גם בנושא הזה התקשורת ״נגדם״.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
אם זה בפורום של בית"ר זה מפורסם ישר בתקשורת, קל
מבית היוצר של סוייר:
"חייב למות:
רנשרייבר - מחדל שהוא עדיין חיי, באמת. הבן זונה יעשה הכל כדי לזיין אותנו, הכל. אלוהים, בבקשה. קח אותו מכאן. רק תקח.
ברדה - איפה סבא פליקס? בקרוב אצלך.
הובאן - *** אפס מסריח תמות כבר
אוגו - ממשיך עם הבושידו, ממשיך לא לקבל שריקות. אלוהים ישלם לו כבר.
בוני ועמיחי - בני זונות מסריחים, כמה אפשר להיות בעד ב"ש? תמותו!"
"חייב למות:
רנשרייבר - מחדל שהוא עדיין חיי, באמת. הבן זונה יעשה הכל כדי לזיין אותנו, הכל. אלוהים, בבקשה. קח אותו מכאן. רק תקח.
ברדה - איפה סבא פליקס? בקרוב אצלך.
הובאן - *** אפס מסריח תמות כבר
אוגו - ממשיך עם הבושידו, ממשיך לא לקבל שריקות. אלוהים ישלם לו כבר.
בוני ועמיחי - בני זונות מסריחים, כמה אפשר להיות בעד ב"ש? תמותו!"
רק אהבה תנצח...
אחד הגדולים, צחקתי בקול:
"חייב להוסיף עוד איחולים לכרוז המזדיין שלהם, מי ייתן ותגמור כמו אהובה עוזרי יא בן זונה."
"חייב להוסיף עוד איחולים לכרוז המזדיין שלהם, מי ייתן ותגמור כמו אהובה עוזרי יא בן זונה."
רק אהבה תנצח...
- The red one
דווקא בדרך כלל אלה שמדברים במחשב הם לא אותם חבר'ה ש"מדברים" במציאותcrazyred כתב: העניין הוא שבא לי להגיד ״יאללה, סתם מדברים״, אבל ממש לא מזמן נדקר כאן אוהד שיצא ממשחק כדורעף.
וכן, אלה אותם אנשים.
מעניין אם גם בנושא הזה התקשורת ״נגדם״.
וואו.. נוראי. זה אפילו כבר לא מצחיק.adomi2 כתב:לא צחוק חברים
מישהו חייב לשים לזה סוף, אנשים שם מאבדים את זה לגמרי.
איזה תת-רמה.
אולי גיבורי המקלדת שם (כל הסויירים למינהם) הם ילדי כאפות מהזן הנחות ביותר, אבל זה יכול להסית כמה חולי נפש שקוראים שם מבלי להגיב.
איפה הכתבים שנכנסים לפורום ומפרסמים ידיעות מפה? אם אתם קוראים את זה אז תרוצו מהר לפורום של מכבי ת"א ותפרסמו הסתה לרצח