עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
על מה שחיפה עשתה מגיע לה להפסיד אבל....לאוהדים שלה( חברים שלי) שכל השנה היו בעדנו
אני רוצה שינצחו. לא יכול לראות את הצהובים חוגגים.
אני רוצה שינצחו. לא יכול לראות את הצהובים חוגגים.
- dardasmiley
חושב בדיוק כמוך.izguy83 כתב:רציתי שחיפה יפסידו אחרי החרפה בשבת, עד שראיתי מה בוס אמר היום - לא נעים לחזור לחיפה עם תבוסה כזו.
בן אלף, כל הזמן מתעסק ביריבות שלו במקום בעצמו. לרגע שכחתי כמה אני שונא את ה***ים האלה.
פתאום זה הכה בי, לא רוצה שבוס יצא מהעונה הזו עם כלום. גם אם זה אומר שסמרטוטי חיפה יקבלו את זה.
החלאה לא הפסיק לדבר עלינו, נהג בכל הטקטיקות הכי מלוכלכות ולא בחל באמצעים, כל כך אשמח לראות אותו ואת החזיר הצהוב מסיימים בלי כלום ביד. למרות שאני מעריך שזה לא יקרה, בעיניי, חיפה תרד עם לפחות שלישיה ברשת.
מה אמר הפעם?!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא אמר שהוא מרחם על חיפה ושלא נעים לחזור אחריי תבוסה כזאת וכרגיל הוא מושך את האש כלפיי הקבוצה היריבה.סניור כתב:מה אמר הפעם?!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ד"א אני רוצה שמכבי ובוס יפסידו בפנדלים ככה שייצא שהוא יהיה המאמן הראשון והאחרון (?) שלא מפסיד אף משחק ולא זוכה בשום תואר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גדול!!!דר אדום בנשמה כתב:ד"א אני רוצה שמכבי ובוס יפסידו בפנדלים ככה שייצא שהוא יהיה המאמן הראשון והאחרון (?) שלא מפסיד אף משחק ולא זוכה בשום תואר.
גם לדעתי. אין סיכוי לקבוצה שמפסידה 6-0 בשבת לנצח את אותה היריבה ביום שלישי.dardasmiley כתב:
חושב בדיוק כמוך.
פתאום זה הכה בי, לא רוצה שבוס יצא מהעונה הזו עם כלום. גם אם זה אומר שסמרטוטי חיפה יקבלו את זה.
החלאה לא הפסיק לדבר עלינו, נהג בכל הטקטיקות הכי מלוכלכות ולא בחל באמצעים, כל כך אשמח לראות אותו ואת החזיר הצהוב מסיימים בלי כלום ביד. למרות שאני מעריך שזה לא יקרה, בעיניי, חיפה תרד עם לפחות שלישיה ברשת.
גדול דרדר אדום בנשמה כתב:ד"א אני רוצה שמכבי ובוס יפסידו בפנדלים ככה שייצא שהוא יהיה המאמן הראשון והאחרון (?) שלא מפסיד אף משחק ולא זוכה בשום תואר.

4-1 קליל למכבי על סמרטוטי חיפה.
!!!dardasmiley כתב:
חושב בדיוק כמוך.
הימור שלי , חיפה לוקחת את הגביע למרות שזה נראה הזוי
ההימור שלי זה שרוני לוי יהיה מאמן מכבי ת"א עונה הבאה
לא מצליח לראות דבר כזה קורה. זו לא תהיה חזרה לאחור, אלא נפילה כואבת לאחור מבחינת מכבי. מדליפן, תככן, מנוגד למה שבונים שם בשנים האחרונות. או במילה אחת- הלוואי!שמעון א כתב:ההימור שלי זה שרוני לוי יהיה מאמן מכבי ת"א עונה הבאה
בוס הודיע רשמית שעוזב לאייאקס.
בניון לא מכחיש שסגר במכבי תל אביב.
חלום.CrazyRed7 כתב:בוס הודיע רשמית שעוזב לאייאקס.