עונת 2021/2022- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2021/2022- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
ברור שהוא יוסיף לכל קבוצה בליגה אבל לא יודע אם הוא החיזוק שאנחנו צריכים.
הבנו כבר שזה כנראה בלתי אפשרי להרכיב בקישור טריו איכותי כל עוד מיכה/ספורי בהרכב, לכן הייתי מעדיף קשר קצת יותר אחורי לצד בריירו כדי לאזן את האמצע.
כל עוד רוני לוי נותן לבריירו חופש התקפי כמו בשני המשחקים האחרונים אז אפשר להביא קשר אחורי מבלי שזה יבוא על חשבונו.
הבנו כבר שזה כנראה בלתי אפשרי להרכיב בקישור טריו איכותי כל עוד מיכה/ספורי בהרכב, לכן הייתי מעדיף קשר קצת יותר אחורי לצד בריירו כדי לאזן את האמצע.
כל עוד רוני לוי נותן לבריירו חופש התקפי כמו בשני המשחקים האחרונים אז אפשר להביא קשר אחורי מבלי שזה יבוא על חשבונו.
- ForeverRed
מה לבריירו ולחופש התקפי?הפועלעולה כתב: ↑23 אוקטובר 2021, 23:51ברור שהוא יוסיף לכל קבוצה בליגה אבל לא יודע אם הוא החיזוק שאנחנו צריכים.
שהמספרים לא יבלבלו אותך, זה שחקן של אחורה ולרוחב.
פס אין לו וגם לא יהיה לו. אבל הוא יודע להצטרף מצוין לרחבה ובמשחקים האחרונים הוא לוחץ גבוה בצורה איכותית.ForeverRed כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 00:24מה לבריירו ולחופש התקפי?
שהמספרים לא יבלבלו אותך, זה שחקן של אחורה ולרוחב.
אם יש מצב שספורי או אחד המגנים עם הכדור באגף ומוכנים לתת קרוס, אז הייתי רוצה שבריירו יהיה ברחבה באותו רגע. בשביל לאפשר את זה נצטרך קשר אמצע-אחורי יותר מכיאל.
- ForeverRed
יש הרבה יותר מה להפסיד מהצבה שכזאת.הפועלעולה כתב: ↑24 אוקטובר 2021, 00:37פס אין לו וגם לא יהיה לו. אבל הוא יודע להצטרף מצוין לרחבה ובמשחקים האחרונים הוא לוחץ גבוה בצורה איכותית.
אם יש מצב שספורי או אחד המגנים עם הכדור באגף ומוכנים לתת קרוס, אז הייתי רוצה שבריירו יהיה ברחבה באותו רגע. בשביל לאפשר את זה נצטרך קשר אמצע-אחורי יותר מכיאל.
עדיף שם שחקן שבאמת מתאים לעמדה, ושבריירו יחזור למקומו הטבעי.
אוי פוקסמן. שופט עלוב
בנוסף ללביא שישב כמה שבועות בחוץ גם ארד מצטרף וייעדר חודש עקב קרע, כל עוד יימשך חוסר האמון של בכר בדהן ויימשכו האלתורים עם גולדברג כבלם לצד פלאניץ' שמשחק בתדירות גבוהה חיפה תמשיך להיות פגיעה בחלק האחורי, מקווה שנתניה והקבוצות שישחקו נגד חיפה בשבועות הקרובים לא יעלו על חיתולים עוד לפני שריקת הפתיחה, אם טורשהאבן שמו להם גול כל קבוצה יכולה.
זה רק בגלל שבאיי פארו לא קולטים את רדיו חיפה.Itay כתב: ↑25 אוקטובר 2021, 10:46בנוסף ללביא שישב כמה שבועות בחוץ גם ארד מצטרף וייעדר חודש עקב קרע, כל עוד יימשך חוסר האמון של בכר בדהן ויימשכו האלתורים עם גולדברג כבלם לצד פלאניץ' שמשחק בתדירות גבוהה חיפה תמשיך להיות פגיעה בחלק האחורי, מקווה שנתניה והקבוצות שישחקו נגד חיפה בשבועות הקרובים לא יעלו על חיתולים עוד לפני שריקת הפתיחה, אם טורשהאבן שמו להם גול כל קבוצה יכולה.
ןאם הוא יאמין בדהן, זה ישפר משהו?
אפשר לחשוב מי זה דהן.
לשים מיליון ומשהו יורו על בלם, ובסוף להעדיף על פניו את גולדברג. בחיי שזה מצחיק.
אפשר לחשוב מי זה דהן.
לשים מיליון ומשהו יורו על בלם, ובסוף להעדיף על פניו את גולדברג. בחיי שזה מצחיק.
לא התכוונתי לכך שבכר צריך להאמין בדהן (לא ראיתי כמו כולנו באיזה כושר הוא, סביר להניח שבכר יודע מה הוא עושה) יותר דיברתי על החוסרים שיש לחיפה ועל כך שיריבותיה צריכות לנצל את זה.
בקונפליקט מה טוב לנו יותר במפגש של חיפה ונתניה.
נצחון של נתניה והם באים נגדנו בשבת עם רוח גבית חזקה מאוד. נראה לי תיקו עדיף לנו, מה דעתכם?
ברור שעדיף שטריפולי תנצח.
במציאות 3:0 לחיפה.
במציאות 3:0 לחיפה.
כמובן שלהתרחק מחיפה ככל הניתן, בפועל לדעתי נתניה תגיע היום כשהם חושבים שהשמש זורחת להם מה... מאמין שהיום יצאו עם מינימום 2-3 חתיכות, ההגנה של נתניה מול אצילי,שרי וחזיזה זה מתכון למשחק עם תוצאה חד צדדית.