בחירות 2019
Re: בחירות 2019
ראנר אחי.
כשאני קורא את מה שאתה כותב.
מנקודת מבט שלי לא אכפת לך מהדמוקרטיה.
כל מה שקורה כאן בין פרקליטות/בית משפט לא דמוקרטי בעליל (ולא כי אני נגד החלטה כזו או אחרת)
כי אין בעיה או מניעה לקיום בית משפט עליון מאוזן עם דעות מגוונות
כל בעלי עניין והשפעה במדינה הזו משתינים עלינו מהמקפצה.
חייבים גוף מפקח שייצר איזון.
איך אתה מסביר שכל מקבלי ההחלטות האמיתיות (לא פוליטיקאים) בעלי אותה אג’נדה?
אתה רוצה להגיד לי שאנשים הימין הם אנשים לא חכמים ורפי שכל? הם לא חושבים נכון כמו אנשים השמאל?
פשוט הזיה שאותם אנשי שמאל לא יודעים שנאה לערבים שרוצים להשמיד אותם.
אבל מפתחים שנאת מוות למנהיג שגרם למדינה להמריא למקומות שאף יהודי לא חלם לפני קצת יותר מ70 שנה!!!
כל מה שקורה כאן בין פרקליטות/בית משפט לא דמוקרטי בעליל (ולא כי אני נגד החלטה כזו או אחרת)
אתה רוצה להגיד לי שאנשים הימין הם אנשים לא חכמים ורפי שכל? הם לא חושבים נכון כמו אנשים השמאל?
אבל מפתחים שנאת מוות למנהיג שגרם למדינה להמריא למקומות שאף יהודי לא חלם לפני קצת יותר מ70 שנה!!!
תשמע, כל מה שאני יכול להגיד זה שבניגוד למה שאתה חושב עלי מסתבר,אלדר כתב:ראנר אחי.
אני חושב שאתה כן מאמין בדברים שאתה אומר.
כל עוד לא ידוע לי אחרת, אני לא מתכוון לחפש בכח למה אתה שקרן,
אבל אם זה הסגנון שלך ושל יתר הביביסטים פה, תמשיכו לנסות. אני מכיר גם ימנים אחרים.
ולטענות כרימון, הבאת 5-6 משפטים, לא כולם קשורים, שאין באף לא אחד מהם עובדה כלשהי
שניתן להתייחס אליה. רק הכללות ותחושות שלך ברמת הפייסבוק, שמתאימות לקמפיין בחירות.
למשל "כל מקבלי ההחלטות האמיתיות (לא פוליטיקאים) בעלי אותה אג’נדה?",
על סמך מה אתה אומר את זה? הם פרסמו אג'נדה? מי זה בכלל הם? אתה מכיר את ההם אישית?
בכל מקרה, אני לא אחראי על כל תחלואי המדינה שאותה מנהל הימין כבר מעל 40 שנה כמעט ברצף.
החוק מעל הכל, אין צורך לסלף את מה שכתבתי.oranu כתב: אז כשמדובר בביבי החוק מעל הכל והסיגרים זה פשע ואיך הוא לא דיווח וזאת סכנה לדמוקרטיה אבל כשמדובר בהדלפות נגד ביבי החוק כבר לא מעל הכל, אנתה שמם עליו ז** כי הוא לא מתאים כבר לאג'ינדה ומי שעבר על החוק עשה מעשה מוסרי כי אתה חושב שזה מה שנכון לעשות.
I rest my case
זה נכון לימנים ולשמאלנים ולא תמצא אותי אומר אחרת.
זה שאני חושב שהדלפות טובות דמוקרטיה, לא קשור לשום אג'נדה כמו שהתברר אתמול בהדלפות אשכנזי, ובכל מקרה זו דעה שלי שאינה מכשירה עבירות פליליות.
זה המהות של ספין, לקחת אירוע פלילי חמור של ראש ממשלה, ולהעביר את נושא השיחה לתופעת הלוואי של הדלפות של מישהו לא ידוע.
התחלת לפני כמה דפים, כאחד שמתיימר להיות עינייני ומכבד דעות של כולם, ומסתבר שבסוף זה רק עוד ביביסט.
נערך לאחרונה על ידי gooner ב 07 מרץ 2019, 01:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
חכו, נכנס שופט בגצ שחושב קצת אחרת (אלכס שטיין) והעיז להגיד שבגצ עמור לשפוט ולא לחוקק. מזמין אתכם לראות את התגובות
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הצחקת אותי.אלדר כתב:פשוט הזיה שאותם אנשי שמאל לא יודעים שנאה לערבים שרוצים להשמיד אותם.
בניגוד לימין שבהכללה גסה שונא ערבים מעצם הסכסוך הלאומי איתם, השמאל הלבן שונא ערבים מעצם מהותם. בעיניהם הם עדר ניאדטרליים שרוקד בפראות עם כבשים, וכל ההומניות המזוייפת שלו מקורה בהתנשאות פטרונית קולניאלית. הם בעד להחזיר את עזה ויו''ש וירושלים על מגש כסף, אבל דבר איתם שסכנה קיומית תרחף מעל ההתנחלות בשייח מוניס... יוציאו את הגרעינים מדימונה בלי למצמץ.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אח שלי היקר, כשמצד אחד אתה אומר שסיגרים ושמפניות זה אסור וצריך להיענש על זה כי כך החוק קובע ומצד שני אתה מנמיך את משמעות העבירה על החוק שנקראת הדלפות מחקירות משטרה מגיעה מסקנה ברורה לכל קורא פשוט -gooner כתב: החוק מעל הכל, אין צורך לסלף את מה שכתבתי.
זה נכון לימנים ולשמאלנים ולא תמצא אותי אומר אחרת.
זה שאני חושב שהדלפות טובות דמוקרטיה, לא קשור לשום אג'נדה כמו שהתברר אתמול בהדלפות אשכנזי, ובכל מקרה זו דעה שלי שאינה מכשירה עבירות פליליות.
זה המהות של ספין, לקחת אירוע פלילי חמור של ראש ממשלה, ולהעביר את נושא השיחה לתופעת הלוואי של הדלפות של מישהו לא ידוע.
התחלת לפני כמה דפים, כאחד שמתיימר להיות עינייני ומכבד דעות של כולם, ומסתבר שבסוף זה רק עוד ביביסט.
אתה מתאים את הדאגה שלך לחוק לפי האג'ינדה.
השימוש באשכנזי דמגוגי כי על ההדלפה הזאת אפילו אחוז אחד מהציבור לא יודע ובעיני גם היא אסורה ובעייתית בדיוק כמו ההדלפה של ביבי רק שההבדלים במשמעות ובפרסום לציבור הוא שמיים וארץ.
אצל ביבי זה מודלף כבר שנתיים רצוף וכל המדינה יודעת כי הכל כל הזמן בכותרת ראשית בעיתונים, באינטרנט ובטלוויזיה.
אתה חייב להבין שמי שאומר שהחוק מעל הכל צריך לשמור על קו אחיד ולא לזגזג, לא משנה אם החוק הוא לטעמו או לא, לא משנה אם מדובר בראש ממשלה שקיבל סיגרים או בחוקר במשטרת ישראל שהדליף חומרים מחקירה ולא
בשני המקרים מדובר בעבירה על החוק ולא משנה מה יותר חמור בעיניך.
לא יכול להיות שההתייחסות שלך כל כך שונה לשני המקרים ולכן אמרתי שהחוק מעל הכל רק כשזה מתאים לאג'ינדה.
אני לא סילפתי כלום, אתה זה שמזגזג.
לגבי זה שמדובר בספין? לגמרי מסכים.
הספין הזה הוא חוקי וזכותו של נאשם להתלונן על הדלפות מחקירותיו, זכותו לדרוש משפט הוגן ולא מוטה וחקירה יסודית ומקצועית בהתאם להוראות החוק, שנינו יודעים את זה ואתה בוחר להתעלם מהעניין הזה שוב ושוב ושוב.
לא יקרה כלום אם תגיד -
"וואלה אתה צודק, ההדלפות הן חמורות מאוד וצריך לבדוק מי עומד מאחוריהן ולהעמיד אותו לדין על כך, יחד עם זאת זה לא משנה במאומה את זכאותו/אשמתו של ראש הממשלה וההליך המשפטי נגדו צריך להימשך כי הוא חשוב מאוד וההאשמות בעניינו חמורות מאוד גם כן"
אם היית עונה כך הייתי מסכים עם כל מילה והיינו יכולים להתקדם בדיון, לך תידע לאיזה עוד הסכמות היינו מגיעים.
ודבר אחד אחרון -
המשפט האחרון שלך מוציא אותך רע, מזלזל, מתנשא ויהיר.
הגבתי לך כי אני חושב שעדיין יש סיכוי ויכולת לשני אנשים בוגרים לנהל דיון פוליטי מכבד גם אם הם משני הצדדים השונים במפה.
בפעם הבאה שתשתמש בביטוי "ביביסט" שמתפרש כביטוי גנאי בעיניך הדיון בינינו יגמר באותו הרגע.
אני גם יכול לקרוא לך שמאלני עוכר ישראל, אני לא עושה זאת כי אני לא חושב שאתה כזה וכי אני לא חושב ששמאלנים הם עוכרי ישראל, יש כאלה בכל צד והם הקיצון ואיתם אני לא דן בפורום על נושאים פוליטיים, איתך כן אז בוא נישאר בסקלה של הנורמטיבים והמכילים ולא נהפוך להיות הקיצוניים שלא יכולים לדבר וביטויים כאלה מביאים אותנו בדיוק לשם.
אני אשמח להתייחס לטענותך, אם אפשר לייצר פה דיון סביר וענייני, וגם אפרט מדוע לדעתי הוא לא היה ענייני עד עכשיו,oranu כתב: אח שלי היקר, כשמצד אחד אתה אומר שסיגרים ושמפניות זה אסור וצריך להיענש על זה כי כך החוק קובע ומצד שני אתה מנמיך את משמעות העבירה על החוק שנקראת הדלפות מחקירות משטרה מגיעה מסקנה ברורה לכל קורא פשוט -
אתה מתאים את הדאגה שלך לחוק לפי האג'ינדה.
השימוש באשכנזי דמגוגי כי על ההדלפה הזאת אפילו אחוז אחד מהציבור לא יודע ובעיני גם היא אסורה ובעייתית בדיוק כמו ההדלפה של ביבי רק שההבדלים במשמעות ובפרסום לציבור הוא שמיים וארץ.
אצל ביבי זה מודלף כבר שנתיים רצוף וכל המדינה יודעת כי הכל כל הזמן בכותרת ראשית בעיתונים, באינטרנט ובטלוויזיה.
אתה חייב להבין שמי שאומר שהחוק מעל הכל צריך לשמור על קו אחיד ולא לזגזג, לא משנה אם החוק הוא לטעמו או לא, לא משנה אם מדובר בראש ממשלה שקיבל סיגרים או בחוקר במשטרת ישראל שהדליף חומרים מחקירה ולא
בשני המקרים מדובר בעבירה על החוק ולא משנה מה יותר חמור בעיניך.
לא יכול להיות שההתייחסות שלך כל כך שונה לשני המקרים ולכן אמרתי שהחוק מעל הכל רק כשזה מתאים לאג'ינדה.
אני לא סילפתי כלום, אתה זה שמזגזג.
לגבי זה שמדובר בספין? לגמרי מסכים.
הספין הזה הוא חוקי וזכותו של נאשם להתלונן על הדלפות מחקירותיו, זכותו לדרוש משפט הוגן ולא מוטה וחקירה יסודית ומקצועית בהתאם להוראות החוק, שנינו יודעים את זה ואתה בוחר להתעלם מהעניין הזה שוב ושוב ושוב.
לא יקרה כלום אם תגיד -
"וואלה אתה צודק, ההדלפות הן חמורות מאוד וצריך לבדוק מי עומד מאחוריהן ולהעמיד אותו לדין על כך, יחד עם זאת זה לא משנה במאומה את זכאותו/אשמתו של ראש הממשלה וההליך המשפטי נגדו צריך להימשך כי הוא חשוב מאוד וההאשמות בעניינו חמורות מאוד גם כן"
אם היית עונה כך הייתי מסכים עם כל מילה והיינו יכולים להתקדם בדיון, לך תידע לאיזה עוד הסכמות היינו מגיעים.
ודבר אחד אחרון -
המשפט האחרון שלך מוציא אותך רע, מזלזל, מתנשא ויהיר.
הגבתי לך כי אני חושב שעדיין יש סיכוי ויכולת לשני אנשים בוגרים לנהל דיון פוליטי מכבד גם אם הם משני הצדדים השונים במפה.
בפעם הבאה שתשתמש בביטוי "ביביסט" שמתפרש כביטוי גנאי בעיניך הדיון בינינו יגמר באותו הרגע.
אני גם יכול לקרוא לך שמאלני עוכר ישראל, אני לא עושה זאת כי אני לא חושב שאתה כזה וכי אני לא חושב ששמאלנים הם עוכרי ישראל, יש כאלה בכל צד והם הקיצון ואיתם אני לא דן בפורום על נושאים פוליטיים, איתך כן אז בוא נישאר בסקלה של הנורמטיבים והמכילים ולא נהפוך להיות הקיצוניים שלא יכולים לדבר וביטויים כאלה מביאים אותנו בדיוק לשם.
ואפילו להסתייג מהכינוי "ביביסט".
אך לפני זה כדאי לברר אם יש בכלל טעם לטרוח, וזאת בשל הפוסט שמעלייך:
בעוד שמצאת מן הראוי לשבח את אותו כותב על אי אילו הצלחות מדומות לתפוס אותי בכשל לוגי,
לא אתה ולא חבריך לא טרחתם להתייחס לפוסט הגזעני האחרון של אותו כותב, וזה קצת מעלה תהיות.
אם אכן אתה מסכים עם דבריו, הרי ברור שכל הטעונים בנושא שחיתות ויכולתיו המופלאות של נתניהו
הן רק מסך עשן, ומאחורי הדברים בעצם עומד רק אותו קיפוח מזרחי ישן וטוב.
ואם זו לא דעתך, איך זה שהיה לך חשוב יותר לנסות לתפוס שמאלני בצביעותו מאשר את הבחור הנ"ל בגזענותו?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שמעתי בזמנו את עו''ד שפטל מאבחן בחכמה ובנחרצות: ''שמאל ושקר ירדו כרוכים לעולם זה בזה''... ואיך כמוך כדי לאשש את הקביעה הזו. אחרי שנותרת ללא תשובות וניסית לנמק את שתיקתך בשל ''סגנון אלים'', השלב הבא כעת הוא האשמה דיבתית נוספת - ''גזענות''. אתה חביבי, דוגמא מאלפת לעובדה שהמילה 'שמאלן' כבר מזמן הפכה למטבע לשון עתיר משמעויות גנאי.gooner כתב: אני אשמח להתייחס לטענותך, אם אפשר לייצר פה דיון סביר וענייני, וגם אפרט מדוע לדעתי הוא לא היה ענייני עד עכשיו,
בעוד שמצאת מן הראוי לשבח את אותו כותב על אי אילו הצלחות מדומות לתפוס אותי בכשל לוגי,
לא אתה ולא חבריך לא טרחתם להתייחס לפוסט הגזעני האחרון של אותו כותב, וזה קצת מעלה תהיות.
אם אכן אתה מסכים עם דבריו, הרי ברור שכל הטעונים בנושא שחיתות ויכולתיו המופלאות של נתניהו
ואם זו לא דעתך, איך זה שהיה לך חשוב יותר לנסות לתפוס שמאלני בצביעותו מאשר את הבחור הנ"ל בגזענותו?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בואנה יא מתנשא רד לקרקע רד.gooner כתב: אני אשמח להתייחס לטענותך, אם אפשר לייצר פה דיון סביר וענייני, וגם אפרט מדוע לדעתי הוא לא היה ענייני עד עכשיו,
הבן אדם כותב לך בצורה עניינית ואתה מדבר איתו מגבוה??
שב עם עצמך ותקרא שוב ושוב ושוב ושוב את מה שכתבת ובסוף אם ייפול לך האסימון למרות שקשה לי להאמין,אתה תבין למה כל המחנה שלך מ44 מנדטים בשיאו ירד ל7.
מנותקים מהעם.
- ForeverRed
לא מבין למה אתם מבזבזים אנרגיות, אני כבר הרמתי ידיים.
מדובר בשמאלני טיפוסי.
בכל פעם שדוחקים אותו לפינה עם עובדות וטיעונים ענייניים הוא עונה בצורה סלקטיבית במקרה הטוב או מתעלם במקרה הרע.
עשו לעצמכם טובה ופשוט דפדפו.
מדובר בשמאלני טיפוסי.
בכל פעם שדוחקים אותו לפינה עם עובדות וטיעונים ענייניים הוא עונה בצורה סלקטיבית במקרה הטוב או מתעלם במקרה הרע.
לא התכוונתי להתחמק משום טיעון, כמו שלא התחמקתי עד עכשיו,ForeverRed כתב:לא מבין למה אתם מבזבזים אנרגיות, אני כבר הרמתי ידיים.
מדובר בשמאלני טיפוסי.
אבל במקום שגידופים על שמאל לבן (אני מניח שלא לבן כמו ב"השף הלבן") מתקבלים בהבנה ובטבעיות,
וגם אחרי שפותחים את זה, יש אנשים שזה לא נראה להם שיש פה משהו לא בסדר,
אלא עצם התלונה היא הבעייתית, אין לי באמת מה להוסיף.
אין פה שום נסיון להתנשאות.אדום זקן כתב: בואנה יא מתנשא רד לקרקע רד.
הבן אדם כותב לך בצורה עניינית ואתה מדבר איתו מגבוה??
שב עם עצמך ותקרא שוב ושוב ושוב ושוב את מה שכתבת ובסוף אם ייפול לך האסימון למרות שקשה לי להאמין,אתה תבין למה כל המחנה שלך מ44 מנדטים בשיאו ירד ל7.
מנותקים מהעם.
יש פה אמירה ברורה לגבי איזה התבטאויות הן לא סבירות בדיון בין אנשים.
אם מישהו היה בשמי מתגזען על ימנים או על מזרחים הייתי עונה לו.
הסכמתי עם כל תשובה שלו לטיעונים ולכן רשמתי +1.gooner כתב: אני אשמח להתייחס לטענותך, אם אפשר לייצר פה דיון סביר וענייני, וגם אפרט מדוע לדעתי הוא לא היה ענייני עד עכשיו,
אם היית מגיב ומשכנע אותי אחרת היית מקבל גם +1, אני לא בכיס של אף אחד פה ואתה יכול לדפדף כמה עמודים אחורה לראות את הויכוח שיש לי איתו בנושא חוק הפונדקאות.
הוא פשוט ענה לכל טיעון בצורה חותכת וחדה ושכנע אותי ולא ראיתי שמישהו ניסה להגיב לו עניינית לטיעונים, לגבי ההתגזענות שלו אני באמת לא יודע על מה אתה מדבר אשמח אם תצטט.
אני קראתי את כל התשובות שלו לציטוטים של יוזרים שונים ולא ראיתי התגזענות אלא העלאת טענות ענייניות עם רציונל שסתרו טיעונים ובזה אחר זה.
אגב אם קראת את הויכוח שלי ושל אורי אז שם קרה בדיוק הפוך, הוא לא שכנע אותי וכתבתי לו מדוע הוא לא משכנע אותי ומדוע הטיעונים שלו לא מספיק חזקים בעיני.
אני שופט כל מקרה לגופו בצורה הכי אובייקטיבית שאני יכול, עצם כך שחשבת שראיתי פה התגזענות והתעלמתי בכוונה תחילה רק בגלל אג'ינדה מאכזבת אותי מאוד, אתה לא מכיר אותי.
אני תמיד אומר את שעל ליבי, כאחד שהקים את הארגון אוהדים אני לא מהסס לבקר אותם כשמגיע, כנ"ל לגבי המועדון ואלונה ואסי ספציפית שהם אנשים יקרים לליבי ויצא לי לעבוד איתם המון.
מיותר לציין שאני גם לא מהסס לפרגן ובענק לאותם אסי, אלונה, ארגון כי לגמרי מגיע להם ובהרבה יותר מהביקורות.
שורה תחתונה -
אתה לא מכיר אותי, אז גם אם אתה חושב שאתה יודע משהו פשוט תשאל אותי אחי אני אענה לך בצורה הכי כנה אין לי מה להסתיר.
אני חושש שדברי האחרונים לא הובנו כראוי: אין לי שום בעיה עם ה +1 שרשמת וגם לא עם של אחרים.oranu כתב:
הסכמתי עם כל תשובה שלו לטיעונים ולכן רשמתי +1.
אם היית מגיב ומשכנע אותי אחרת היית מקבל גם +1, אני לא בכיס של אף אחד פה ואתה יכול לדפדף כמה עמודים אחורה לראות את הויכוח שיש לי איתו בנושא חוק הפונדקאות.
הוא פשוט ענה לכל טיעון בצורה חותכת וחדה ושכנע אותי ולא ראיתי שמישהו ניסה להגיב לו עניינית לטיעונים, לגבי ההתגזענות שלו אני באמת לא יודע על מה אתה מדבר אשמח אם תצטט.
אני קראתי את כל התשובות שלו לציטוטים של יוזרים שונים ולא ראיתי התגזענות אלא העלאת טענות ענייניות עם רציונל שסתרו טיעונים ובזה אחר זה.
אגב אם קראת את הויכוח שלי ושל אורי אז שם קרה בדיוק הפוך, הוא לא שכנע אותי וכתבתי לו מדוע הוא לא משכנע אותי ומדוע הטיעונים שלו לא מספיק חזקים בעיני.
אני שופט כל מקרה לגופו בצורה הכי אובייקטיבית שאני יכול, עצם כך שחשבת שראיתי פה התגזענות והתעלמתי בכוונה תחילה רק בגלל אג'ינדה מאכזבת אותי מאוד, אתה לא מכיר אותי.
אני תמיד אומר את שעל ליבי, כאחד שהקים את הארגון אוהדים אני לא מהסס לבקר אותם כשמגיע, כנ"ל לגבי המועדון ואלונה ואסי ספציפית שהם אנשים יקרים לליבי ויצא לי לעבוד איתם המון.
מיותר לציין שאני גם לא מהסס לפרגן ובענק לאותם אסי, אלונה, ארגון כי לגמרי מגיע להם ובהרבה יותר מהביקורות.
שורה תחתונה -
אתה לא מכיר אותי, אז גם אם אתה חושב שאתה יודע משהו פשוט תשאל אותי אחי אני אענה לך בצורה הכי כנה אין לי מה להסתיר.
בנוסף, אני מעריך שרוב האנשים באמת מאמינים למה שהם רושמים ולא פקפקתי ביושרה שלך,
גם אם אני לא מסכים לחלק מהדברים עצמם. על ארגון האוהדים לא ידעתי, שאפו.
הבעיה שלי הייתה רק עם העובדה שכשאנשים פה חושבים שהם רואים איזשהו אי דיוק שיכול לקדם את הדעה שלהם
הם ממהרים להגיב, אבל כשרואים פוסטים גזעניים או סתם פוגעניים יושבים בשקט ונתונים להם לעבור ללא התייחסות.
או כפי שניסח זאת איינשטיין: "דברים רעים קורים כשאנשים טובים שותקים".
למען הדיוק, גם עם אנשים גזעניים למדתי לחיות, יש הרבה כאלה לצערי, אבל פשוט אין טעם לנהל איתם דיונים
מהסוג הזה, כיוון שברור מה מניע אותם, ולכן הטענות שלהם גם תמיד חשודות בשל כך.
למקרה שפיספסת, הפוסט הגזעני שכיוונתי אליו ולא הגיבו אליו הוא:
"הצחקת אותי.
בניגוד לימין שבהכללה גסה שונא ערבים מעצם הסכסוך הלאומי איתם, השמאל הלבן שונא ערבים מעצם מהותם. בעיניהם הם עדר ניאדטרליים שרוקד בפראות עם כבשים, וכל ההומניות המזוייפת שלו מקורה בהתנשאות פטרונית קולניאלית. הם בעד להחזיר את עזה ויו''ש וירושלים על מגש כסף, אבל דבר איתם שסכנה קיומית תרחף מעל ההתנחלות בשייח מוניס... יוציאו את הגרעינים מדימונה בלי למצמץ."
ברגע שהדיון סוטה ל "שמאל לבן" מול כנראה "ימין שחור", אני לא ראיתי טעם להמשיך בטיעונים על
חשדות פליליים והדלפות, כיוון שזה נסיון להסתיר את הגזענות שמסתתרת מאחורי הדעות המושמעות.
לאחר מכן, אגב, נוספה פנינה נוספת ללא מענה, אתה מוזמן לבדוק.
למרות דברי המקהלה פה, יהיה מעניין מבחינתי לבחון את ההסכמות שלנו בנושאי הדלפות מחקירות.
טוב אז לגבי הציטוט, יכול להבין למה המושג שמאל לבן יכול להישמע גזעני בעיניך אבל בעיני הוא לא.gooner כתב: אני חושש שדברי האחרונים לא הובנו כראוי: אין לי שום בעיה עם ה +1 שרשמת וגם לא עם של אחרים.
בנוסף, אני מעריך שרוב האנשים באמת מאמינים למה שהם רושמים ולא פקפקתי ביושרה שלך,
גם אם אני לא מסכים לחלק מהדברים עצמם. על ארגון האוהדים לא ידעתי, שאפו.
הבעיה שלי הייתה רק עם העובדה שכשאנשים פה חושבים שהם רואים איזשהו אי דיוק שיכול לקדם את הדעה שלהם
הם ממהרים להגיב, אבל כשרואים פוסטים גזעניים או סתם פוגעניים יושבים בשקט ונתונים להם לעבור ללא התייחסות.
או כפי שניסח זאת איינשטיין: "דברים רעים קורים כשאנשים טובים שותקים".
למען הדיוק, גם עם אנשים גזעניים למדתי לחיות, יש הרבה כאלה לצערי, אבל פשוט אין טעם לנהל איתם דיונים
מהסוג הזה, כיוון שברור מה מניע אותם, ולכן הטענות שלהם גם תמיד חשודות בשל כך.
למקרה שפיספסת, הפוסט הגזעני שכיוונתי אליו ולא הגיבו אליו הוא:
"הצחקת אותי.
בניגוד לימין שבהכללה גסה שונא ערבים מעצם הסכסוך הלאומי איתם, השמאל הלבן שונא ערבים מעצם מהותם. בעיניהם הם עדר ניאדטרליים שרוקד בפראות עם כבשים, וכל ההומניות המזוייפת שלו מקורה בהתנשאות פטרונית קולניאלית. הם בעד להחזיר את עזה ויו''ש וירושלים על מגש כסף, אבל דבר איתם שסכנה קיומית תרחף מעל ההתנחלות בשייח מוניס... יוציאו את הגרעינים מדימונה בלי למצמץ."
ברגע שהדיון סוטה ל "שמאל לבן" מול כנראה "ימין שחור", אני לא ראיתי טעם להמשיך בטיעונים על
חשדות פליליים והדלפות, כיוון שזה נסיון להסתיר את הגזענות שמסתתרת מאחורי הדעות המושמעות.
לאחר מכן, אגב, נוספה פנינה נוספת ללא מענה, אתה מוזמן לבדוק.
למרות דברי המקהלה פה, יהיה מעניין מבחינתי לבחון את ההסכמות שלנו בנושאי הדלפות מחקירות.
אורי רשם את דעתו, לדעתו הימין שונא ערבים בגלל הסכסוך ולא בגלל הגזע ו"השמאל הלבן" שונא ערבים ומזרחים כן בגלל הגזע, נעזוב בצד אם זה נכון או לא כי לטעמי להכליל זה אף פעם לא חכם.
לא כל ימני שונא ערבים רק בגלל הסכבוך ולא כל שמאלני לבן שונא ערבים בגלל הגזע.
גם אם יש נגע רע של גזענות/אלימות/פשע בחתך אוכלוסייה מסוים וזה מוכח מספרית, תמיד צריך לסייג ולא להכליל, בעניין הזה הוא טעה לטעמי.
לגבי המושג שמאל לבן?
כנכד לסבא וסבתא (עליהם השלום) שמאלנים לבנים או בהגדרה ההיסטורית שלהם - אחוסלי"ם (אשכנזים, חילונים, ותיקים, סוציאלים, לאומים) אני לא רואה בזה שום אמירה גזענית.
אולי המילה לבן הכניסה קונטציה של גזע אבל זה היה נטו כדי להגדיר קבוצה באוכלוסייה.
הוא יכול היה להגיד אחוסלי"ם, שמאל לבן, מפאיניקים או מצביעי עבודה ומרץ, לא באמת משנה.
העניין הוא שהוא הציג טענה בנוגע לקבוצה מסוימת באוכלוסייה וכולנו הבנו למי הוא התכוון.
אם תקרא למזרחים מזרחים או לערבים ערבים אתה תקרא להם בשמם.
אם תקרא למזרחים צפרוקאים או לאשכנזים מצביעי עבודה/מרץ שמאל לבן אין פה שום גזענות בעיני, אלא הגדרה של קבוצה.
הבעיה שלי היא עם ההכללה והנחרצות, אני אומר בוודאות שיש המון גזענים בקרב השמאל הלבן והמון גזענים בקרב הצפרוקאים, נולדתי וגדלתי עם אלו ואלו, שני הצדדים, בכל צד יש גזענות לאחר אבל לא תמיד ולא בכל מקום.
רוב האנשים הם אנשים טובים לכאן ולכאן והגזענות קיימת בעיקר בדור הישן שנולד בשנות ה 40-70.
אצלנו הנכדים זה כבר כמעט ולא מופיע במקיסמום בדיחות אחד על השני אבל שום גזענות.
בדורות הישנים זה לגמרי קיים אבל ככל שיעבור הזמן אני מאמין שזה ייעלם כי כולם כבר יהיו מעורבים.