נבחרת ישראל נושא מתעדכן

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: נבחרת מכבי

שליחה על ידי The red one »

simply-red כתב: נו, ודור פרץ שחקן רוטציה במכבי תל אביב.. ושוב אני שואל, אם פרץ היה שחקן של מכבי פתח תקווה האם הוא עדיין היה מוזמן לנבחרת?
ואם קניוק היה מפלס את דרכו "במכונה המשומנת" של מכבי תל אביב בטוח שהוא היה בנבחרת כי הוא במכבי.
ואני מוכן להתערב שאם דסה בביתר היום, לא בטוח שהוא פותח במשחק הערב.
אוסטריה וינה משחקת רק בליגה שלהם ולא באירופה ולכן ההשוואה לפרץ ומכבי ת"א לא תהיה נכונה.

אני עדיין לא מצליח להבין את ההתעסקות שלכם בזה. לא יודע מה היה קורה אם גדי קניוק היה במכבי, אבל רבאק, זה באמת מה שחשוב לכם? תמיד טוענים פה הבנחרת לא מצליחה ולא מתעלים והכל נכון, ובכל זאת - אנחנו היום 3 נקודות מפלייאוף יורו שאף אחד לא ממש האמין שנעלה, וכל מה שמעניין אתכם פה זה לצרוח 'נבחרת מכבי' ו'גוטמן צהוב'? רבאק..זאת הנבחרת וזה הפועל. אני בכלל מעדיף שלא אופיר ולא מליקסון ישחקו כי הם יותר חשובים לי למשחק נגד בית"ר מאשר שהם יעזרו להעפלה לפלייאוף יורו. בכלל הייתי מעדיף שלא יזומנו, שלא יקרעו חס וחלילה איזה שיר באימון ולא יעשו תנועה לא נכונה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אוסטריה וינה משחקת רק בליגה שלהם ולא באירופה ולכן ההשוואה לפרץ ומכבי ת"א לא תהיה נכונה.

אני עדיין לא מצליח להבין את ההתעסקות שלכם בזה. לא יודע מה היה קורה אם גדי קניוק היה במכבי, אבל רבאק, זה באמת מה שחשוב לכם? תמיד טוענים פה הבנחרת לא מצליחה ולא מתעלים והכל נכון, ובכל זאת - אנחנו היום 3 נקודות מפלייאוף יורו שאף אחד לא ממש האמין שנעלה, וכל מה שמעניין אתכם פה זה לצרוח 'נבחרת מכבי' ו'גוטמן צהוב'? רבאק..זאת הנבחרת וזה הפועל. אני בכלל מעדיף שלא אופיר ולא מליקסון ישחקו כי הם יותר חשובים לי למשחק נגד בית"ר מאשר שהם יעזרו להעפלה לפלייאוף יורו. בכלל הייתי מעדיף שלא יזומנו, שלא יקרעו חס וחלילה איזה שיר באימון ולא יעשו תנועה לא נכונה.
דווקא לי זכור שכולם היו מבסוטים מההגרלה, במיוחד גוטמן שנתן חיוך רחב מאוד בלייב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הפועלעולה כתב: דווקא לי זכור שכולם היו מבסוטים מההגרלה, במיוחד גוטמן שנתן חיוך רחב מאוד בלייב.
עד שהוא ראה את השם בלגיה וחטף פיק ברכיים ודווקא ווילס שבגללה ובגלל בוסניה הוא חייך עולים מהמקום הראשון ככל הנראה ובלגיה יעלו רק מהמקום השני.
לעבור את בוסניה זה אולי נשמע סקסי אבל אם היינו עולים ממקום שני זה היה סנציה אמיתית, עלייה להצלבה היא בגדר בסדר.
וכל עוד לא עלינו ליורו וגם אם נעלה להצלבה זה מבחינתי סוג של נכשל, ולא בגלל הסיום אלא בגלל כל הדרך של גוטמן בנבחרת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

הפועלעולה כתב: דווקא לי זכור שכולם היו מבסוטים מההגרלה, במיוחד גוטמן שנתן חיוך רחב מאוד בלייב.
התמונה הזו סתם הוצאה מהקשרה לדעתי.

וגם אם לא - מי ישמע אנחנו כל קמפיין עולים ממקום 3 שאנחנו צריכים לקחת העפלה כזו כ-מובן מאליו.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אל תגזים, סיימנו מקום שלישי במוקדמות מונדיאל 2014 ויורו 2012. השנה אנחנו מקבלים פרס על זה. והאמת, זה לא כזה הישג כי אנחנו יותר מעפילים בגלל שבוסניה גרועים ולא כי אנחנו טובים. הקמפיין, למעט המשחק נגד בוסניה, היה חלש מאוד ולא התעלינו באמת באף משחק.

סמל אישי של משתמש
The red one

הפועלעולה כתב:אל תגזים, סיימנו מקום שלישי במוקדמות מונדיאל 2014 ויורו 2012. השנה אנחנו מקבלים פרס על זה. והאמת, זה לא כזה הישג כי אנחנו יותר מעפילים בגלל שבוסניה גרועים ולא כי אנחנו טובים. הקמפיין, למעט המשחק נגד בוסניה, היה חלש מאוד ולא התעלינו באמת באף משחק.
צודק לגבי קמום 3 הכוונה הייתה שאנחנו בדר"כ לא חוצים את שלב הבתים.

וגם לגבי היכולת אתה צודק, למרות שנפלנו בעבר במשחקי חוץ מול קבוצות בלב של קפריסין ואנדורה ולפני המשחק מול וולס רק הימרו כאן כמה בייל לבד יכניס לו שלא לדבר על כל וולס ובסוף שם ושם ניצחנו ומהם הצלחנו לגרד תיקו מסריח. כולנו פה אוהדי כדורגל. זה ידוע שמה שמשנה בסוף הוא מאזן הנקודות. אם נעשה את הבלתי ייאומן ונעפיל ליורו בפלייאוף, אתה תהיה מבואס כי לא התעלינו בשום משחק?

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אתם שוכחים דבר אחד

עד היום השחקנים שלנו הוכיחו שכשהם מגיעים למשחק גדול הם עושים במכנסים

לעומת שחקני מכבי שבדיוק הוכיחו ההפך

בטוח שיש לזה השפעה כשגוטמן בא לבחור הרכב, בטח לפני משחק ככ גורלי

מי שמקבל שישיה בגמר גביע,שלא יבוא להתלונן אח״כ למה הוא לא בהרכב

מי שלא מסוגל לעבור שלב באירופה מול קבוצה בינונית שלא יבוא לבכות למה הוא לא מזומן לנבחרת

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ns75 כתב:אתם שוכחים דבר אחד

עד היום השחקנים שלנו הוכיחו שכשהם מגיעים למשחק גדול הם עושים במכנסים

לעומת שחקני מכבי שבדיוק הוכיחו ההפך

בטוח שיש לזה השפעה כשגוטמן בא לבחור הרכב, בטח לפני משחק ככ גורלי

מי שמקבל שישיה בגמר גביע,שלא יבוא להתלונן אח״כ למה הוא לא בהרכב

מי שלא מסוגל לעבור שלב באירופה מול קבוצה בינונית שלא יבוא לבכות למה הוא לא מזומן לנבחרת
סבבה, מה עם רפאלוב? מה עם רמי גרשון? איפה תומר חמד? קהת? למה משומר ובן הרוש העדפה ראשונה? למה ורמוט באנקר? למה הייתה תקופה מאוד ארוכה ששכטר לא כבר ועדיין זומן (ברוך שפטרנו מעונשו של זה)?
האמת שלגבי השחקנים שלנו באמת גרמת לי לחשוב קצת ולהסתכל על זה מזווית אחרת אבל מאלה שהוזכרו פה למעלה אין תשובה הגיונית.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

dor69 כתב: סבבה, מה עם רפאלוב? מה עם רמי גרשון? איפה תומר חמד? קהת? למה משומר ובן הרוש העדפה ראשונה? למה ורמוט באנקר? למה הייתה תקופה מאוד ארוכה ששכטר לא כבר ועדיין זומן (ברוך שפטרנו מעונשו של זה)?
האמת שלגבי השחקנים שלנו באמת גרמת לי לחשוב קצת ולהסתכל על זה מזווית אחרת אבל מאלה שהוזכרו פה למעלה אין תשובה הגיונית.
מסכים לגבי ורמוט, לגוטמן יש חולשה לא ברורה אליו, משהו כמו המשיכה האירוטית הלא ברורה בין טוטי לדר

אבל כל השאר הם יחסית הרכב הגיוני

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אנשים מתעסקים פה בזימונים כאלו ואחרים ולא מבינים שזו רק חלק מהבעיה.
כל הדרך של גוטמן בנבחרת היא לא לטעמי. החל בזימונים וכלה בסגנון, בהתבטאויות וביכולת על הדשא.
מאחל לו להפסיד כל משחק בנבחרת עד שניפטר ממנו.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

ForeverRed כתב:אנשים מתעסקים פה בזימונים כאלו ואחרים ולא מבינים שזו רק חלק מהבעיה.
כל הדרך של גוטמן בנבחרת היא לא לטעמי. החל בזימונים וכלה בסגנון, בהתבטאויות וביכולת על הדשא.
מאחל לו להפסיד כל משחק בנבחרת עד שניפטר ממנו.

אתה מגזים, הוא לא כזה גרוע

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

ns75 כתב:

הוא מאמן טוב כשהוא עובד בקבוצה ויש לו סגל קבוע שהוא יכול להתאים אליו שיטה אבל מהנבחרת הוא צריך לעוף

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ns75 כתב:

אם הוא הצליח להביא אותי לרמת תיעוב כזאת כלפי הנבחרת אז כנראה שהוא כן.

סמל אישי של משתמש
The red one

Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן

דור פרץ לא פותח לבסוף, כיאל ובן הרוש כן.

אל אל ישראל !

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: נבחרת ישראל נושא מתעדכן

שליחה על ידי CrazyRed7 »

בן הרוש..נו באמת
דוידזאדה וריקן(על הספסל היום) עדיפים עליו בהרבה.

שלח תגובה