2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
- ForeverRed
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
לא התיישנו טוב ההודעות פה.
זה לא אתה שמדבר על פרשני תוצאה?
הוא העתק של רן בזה ששניהם מקובעים למוות והולכים בדרך שרק עושה להם רע וחבל כי הם יכולים הרבה יותר טוב מזה.shovalb9 כתב: ↑26 ינואר 2026, 23:00
הוא בחלקים מסוימים העתק של רן, ובחלקים מסוימים אנטיתזה שלו.
שניהם יודעים להעמיד קבוצה לעקרונות שלהם - רן והצוות מאוד מוכשרים בליצור קבוצה מאומנת התקפית. אליניב מאוד יודע להגיב להתכונן ולנטרל את היריבה. כל אחד והיתרונות והחסרונות שלו.
גם מבלי לרצות אותו בחזרה כמאמן אני שמח מאוד בשביל אליניב, כששואלים אותו האם זה הניצחון הכי גדול שלו כמאמן והוא בולע מילים , בעיניי זה עדיין סממנים של אגדת המועדון. בקיצור שמח בשבילו ובעיקר בשביל אוהדי הפועל היום. מגיע להם קצת נחת
אבל כמו שרשמתי כבר, לא משנה כמה רן יטמטם אותנו, עדיין אחשוב שביום הגרוע ביותר שלו הוא עדיין יותר טוב מברדה כמאמן.
די נו 2.
- ForeverRed
זורם איתך
אם הפועל ב״ש מציגה כדורגל כזה ולמאמן לא קוראים ברדה זה שמעליי היה הראשון להסביר לנו למה זה לא כדורגל וזה לא שיטה וזה פח.
יאללה שיר טנעש
יאללה שיר טנעש
נרדמתי על הספה, התעוררתי עם הודעה מבן דוד שלי, אוהד שרוף של הפועל ת"א:" חולה על ברדה".... כאן חשדתי!
איזה משחק זה כדורגל, מת עליו
איזה משחק זה כדורגל, מת עליו
אגב, מטורף הפנדל שניסו להמציא לצהובים בסוף המחצית הראשונה או בדיקת הואר הארוכה על הנבדל שלא היה.
כדי שהם ישלמו על הפשעים שלהם בעשור האחרון הם צריכים לחוות עוד 7 שנים רעות.
כדי שהם ישלמו על הפשעים שלהם בעשור האחרון הם צריכים לחוות עוד 7 שנים רעות.
ברדה בן אדם ענק. הוא נוגע בכל שחקן ויודע להוציא ממנו את המקסימום. הוא וינר אמיתי ואתה יכול להיות בטוח שהקבוצות שלו לא יעזבו משחק. ואחרי כל זה - הכדורגל שהקבוצות שלו מראות (כולל ב"ש) זה חומצה בעיניים. אני אישית לא מתגעגע לברדה המאמן
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לגבי הפועל ברור, לגבי סכנין זה לחלוטין מתקזז לאור אירועי אשתקד...
קשטן ז''ל מתהפך בקברו...
כתבתי סיני כדוגמת קיצון שהכי מייצגת, אתה רוצה משהו עדכני יותר? תרענן את הזיכרון מה הם עשו גם ללנדאו, פיגורה לא פחותה מסיני, גיא לוזון ועוד כמה שאינני זוכר. כנ''ל לגבי בעלים - החל משאול אייזנברג בכדורסל וכלה בטביב בכדורגל והם אינם היחידים. לפני מס' שנים ליוויתי את קבוצת הכדורסל שלנו במשחק מולם בדרייב אין, ניצחנו שם, וכל האולם רעד מקריאות ''תתפטר'' למאמנם דאז דני פרנקו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בסוף ניצחונות והפסדים כאלה הם הרבה יותר של השחקנים מאשר של המאמנים בעיניי.
ברור שבכל קהל יש אובר חשיבות לגבי תפקיד המאמן ברגעים קטנים, הפועל ניצחה אותנו כי אליאסי שגה ולא בגלל שברדה עשה איזה משהו גאוני יותר מקוזוך.
בגלל זה אני לא מתייחס בכלל למכבי, הסגל שם פינישד וזה הרבה יותר עמוק מלאזטיץ שהוא רחוק מלהיות איזה מאמן חסר מושג כושל כמו שעושים ממנו.
הלוואי שיחשבו שם שהוא בלבד הבעיה.
מכבי ממזמן לא במרוץ, וזה ביתר ואנחנו.
זה חייב להיות וזה גם יהיה שלנו. אנחנו פשוט טובים יותר.
ויש לי לא מעט ביקורת על רן, אבל עצם זה שאנחנו במעמד הזה שגם אם אני לא הכי אוהב את ההרכבים והקבעון, רק חוסר מזל מטורף (ומכירות של קבוצות בפליאוף ואיגוד מוטה) יגרום לנו לא לקחת זה בעיקר בזכותו.
ברור שבכל קהל יש אובר חשיבות לגבי תפקיד המאמן ברגעים קטנים, הפועל ניצחה אותנו כי אליאסי שגה ולא בגלל שברדה עשה איזה משהו גאוני יותר מקוזוך.
בגלל זה אני לא מתייחס בכלל למכבי, הסגל שם פינישד וזה הרבה יותר עמוק מלאזטיץ שהוא רחוק מלהיות איזה מאמן חסר מושג כושל כמו שעושים ממנו.
הלוואי שיחשבו שם שהוא בלבד הבעיה.
מכבי ממזמן לא במרוץ, וזה ביתר ואנחנו.
זה חייב להיות וזה גם יהיה שלנו. אנחנו פשוט טובים יותר.
ויש לי לא מעט ביקורת על רן, אבל עצם זה שאנחנו במעמד הזה שגם אם אני לא הכי אוהב את ההרכבים והקבעון, רק חוסר מזל מטורף (ומכירות של קבוצות בפליאוף ואיגוד מוטה) יגרום לנו לא לקחת זה בעיקר בזכותו.
זה פשוט לא נכון.
הוא אימן פה שנתיים וחצי.
העונה וחצי הראשונות היו נהדרות. אחלה כדורגל ואחלה הישגים.
העונה האחרונה הייתה חלשה מאוד.
עשה טעויות גדולות, וזה בסדר. מותר לטעות. ככה לומדים.
אבל לא ניכנס לזה(תמיד אני נגרר, מודה). אמת שאין כבר כוח.
שיהיו לו ולנו בהצלחה, בע"ה.
- ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Title: תומאס פאוקינג שלבי
יפטרו את אליניב ברדה? באיזה כוכב אתם חיים. כניראה אתם לא מבינים מה זה בשביל הפועל תל אביב לנצח דרבי, ועוד אחרי 12 שנה, ועוד אחרי הטראומה בגביע, ועוד כשהם עושים מהפך בתוספת הזמן כשמכבי מארחת.
הם כרגע מתלבטים אם לתת לו את מפתחות העיר או לבנות לו פסל.
הם כרגע מתלבטים אם לתת לו את מפתחות העיר או לבנות לו פסל.
דיברנו על מאמנים ולא על בעלים.אורי אדום בנשמה כתב: ↑26 ינואר 2026, 23:35כתבתי סיני כדוגמת קיצון שהכי מייצגת, אתה רוצה משהו עדכני יותר? תרענן את הזיכרון מה הם עשו גם ללנדאו, פיגורה לא פחותה מסיני, גיא לוזון ועוד כמה שאינני זוכר. כנ''ל לגבי בעלים - החל משאול אייזנברג בכדורסל וכלה בטביב בכדורגל והם אינם היחידים. לפני מס' שנים ליוויתי את קבוצת הכדורסל שלנו במשחק מולם בדרייב אין, ניצחנו שם, וכל האולם רעד מקריאות ''תתפטר'' למאמנם דאז דני פרנקו.
למעט מקרה גיא לוזון שמלכתחילה הם לא רצו אותו,אוהדי הפועל ת״א(שאני ממש לא מתומכיהם) ידעו להפריד בין המגרש לבין מגרש האימונים בוולפסון.
ושוב כרגע אחרי הנצחון זה לא רלוונטי אבל אף בעלים ששם ארגז של כסף לא יסכים להמשיך ולראות כדורגל כזה.
מאחל לו שיצליח כי מגיע לו(לא על חשבוננו) אבל זה לא כדורגל זה כמו שאמרו כאן חומצה בעיניים.