עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
באסה
אבל אני אשם שהאמנתי בכלל
אבל אני אשם שהאמנתי בכלל
חחחחחחחחחח משיח שופט רחבה רק עכשיו שמתי לב! קומדיה! כמה טוב שבאת הביתה.
הם היו מנצחים גם בלי הגול הזה, אבל מעניין מה יהיה להם להגיד, עדיין כולם נגדם?
הם היו מנצחים גם בלי הגול הזה, אבל מעניין מה יהיה להם להגיד, עדיין כולם נגדם?
די להיות מביכים,טעויות שיפוט בסוף מתקזזות.
מכבי פ"ת בקושי עוברים את החצי.
שיפוט מביש ומכור, בן חיים היה חייב לצאת באדום והגול עם היד זאת קריקטורה שמתאימה אך ורק לאיש והאגדה מנשה משיח.
מעניין מתי מאיר לוי יפסול אותו ממשחקים שלהם (או בכללי מליגת העל כי הוא חרא של שופט).
אבל לא באמת בניתי על פ"ת, חיפה או סכנין. אולי אולי בית"ר יוציאו משהו. גם הם לא בטוח.
צריך לסמוך רק על עצמנו כמו שעשינו עד עכשיו.
מעניין מתי מאיר לוי יפסול אותו ממשחקים שלהם (או בכללי מליגת העל כי הוא חרא של שופט).
אבל לא באמת בניתי על פ"ת, חיפה או סכנין. אולי אולי בית"ר יוציאו משהו. גם הם לא בטוח.
צריך לסמוך רק על עצמנו כמו שעשינו עד עכשיו.
- The red one
זאת טעות שגומרת משחק. פ"ת בקושי עוברים את החצי אבל יכלו לעקוץ בגול אחד, זה 1-1 ומשם לך תדע.אדום זקן כתב:די להיות מביכים,טעויות שיפוט בסוף מתקזזות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ב1-0 גם אני עוד האמנתי.שמעון א כתב:באסה
אבל אני אשם שהאמנתי בכלל
אבל לצערי שיש משיח בסביבה למכבי יש שערים מסריחים.
בני ז****...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה שמשיח בכלל נמצא על אותו מגרש שהם משחקים בו זה בזיון.
שופט רקוב
שופט רקוב
ללא ספק, פ"ת חלשים מאוד ולא עושים שום כלום.אדום זקן כתב:די להיות מביכים,טעויות שיפוט בסוף מתקזזות.
אבל הגול הזה גמר את הסיפור והגול הזה, ביחד עם האדום שלא יצא לבן חיים, הוא חתיכת גניבה של צוות השיפוט המביך.
עזוב שטויות,בלחץ שהם עשו עליהם הגול היה מגיע ככה או אחרת.The red one כתב: זאת טעות שגומרת משחק. פ"ת בקושי עוברים את החצי אבל יכלו לעקוץ בגול אחד, זה 1-1 ומשם לך תדע.
מכבי פת נראית כמו קבוצת ילדים מפוחדת.
- ForeverRed
איך אף אוהד/דף אוהדים שלנו עוד לא לקח יוזמה והכין סרטון שמרכז את "טעויות" השיפוט של משיח לטובתם?
זה כבר מזמן עבר את גבולות הסביר.
זה כבר מזמן עבר את גבולות הסביר.
אתם מפספסים את העיקר, להתעסק בטעויות שיפוט בלי להבין שזאת סטטיסטיקה שמתאזנת מעצמה זה כל כך בכייני וכל כך מכביסטי, ומעבר לכל זה מחזק את הדעה שלהם שהמשחק מולנו הוא בגדר טעות שיפוט, מה שכולם יודעים שהוא לא נכון.
אותי מעניין אחרי הגול הזה מה יש לקבוצה של המדינה, לאימפריה הכי גדולה עלי אדמות בעיקר בעיני עצמם להגיד אחרי שרק לפני שבועיים הם אמרו שכולם נגדם?
סמרטוטים, בכיינים, צבועים, גם אחרי הגול הזה הם יטמנו את הראש בחול וימשיכו לבכות שכולם נגדם כי את מה שבא לטובתם הם לא זוכרים.
אותי מעניין אחרי הגול הזה מה יש לקבוצה של המדינה, לאימפריה הכי גדולה עלי אדמות בעיקר בעיני עצמם להגיד אחרי שרק לפני שבועיים הם אמרו שכולם נגדם?
סמרטוטים, בכיינים, צבועים, גם אחרי הגול הזה הם יטמנו את הראש בחול וימשיכו לבכות שכולם נגדם כי את מה שבא לטובתם הם לא זוכרים.
*לא על סמך המשחק הזה*
אלו זה רמה מתחת לבן ביטון. לפחות.
על סמך המשחק הזה, אלו משחק עם קרע במיניסקוס וצריך לעבור ניתוח, אתה לא חושב שזה קצת, ממש קצת משפיע?CrazyRed7 כתב:*לא על סמך המשחק הזה*
אנשים לא מעריכים את העבודה שהוא עושה.CrazyRed7 כתב:*לא על סמך המשחק הזה*
טל בן חיים עושה היום מה שבא לו,נגד ביטון זה כאילו הם משחקים עם 10 שחקנים.
- ForeverRed
טעויות שיפוט מתקזזות, עד שזה מגיע למשיח.South Boy כתב:אתם מפספסים את העיקר, להתעסק בטעויות שיפוט בלי להבין שזאת סטטיסטיקה שמתאזנת מעצמה זה כל כך בכייני וכל כך מכביסטי, ומעבר לכל זה מחזק את הדעה שלהם שהמשחק מולנו הוא בגדר טעות שיפוט, מה שכולם יודעים שהוא לא נכון.
מה שקורה עם האפס הזה עבר כבר מזמן את הגבול. אין מצב שזה מקרי.
לגבי אלו, אותי מדאיג שהוא בקושי משחק כמגן העונה. קשה לדעת איך הוא ישתלב ברביעייה הגנתית.