חחחחחח.. לחץ על שאיפט מוקדם מידי כהכנה לפלוס?Noam98 כתב: מה הקטע של אנשים עם הR?
תקשורת ספורט
Re: תקשורת ספורט
חחחחח הגיוניyakar כתב: חחחחחח.. לחץ על שאיפט מוקדם מידי כהכנה לפלוס?
- The red one
בדיוק. זה קורה הרבה. שכותבים בית"R זה בכלל ניכR.yakar כתב: חחחחחח.. לחץ על שאיפט מוקדם מידי כהכנה לפלוס?
די עם זה כבRThe red one כתב: בדיוק. זה קורה הרבה. שכותבים בית"R זה בכלל ניכR.
אצל מוטי חביב זה בכלל להיט אRRRRRRRבע אפס...
אחי היקר, מי שמקשיב להם אז מגיע לו. אין להם קשר לענף. זוהי תכנית לקידום אינטרסים שמתובלת בוולגריות, רכילות מרושעת וחוסר מודעות עצמית.סניור כתב:אצל השבורה והערסים ברדיו דרום לא היה יותר טוב... חמש דקות בטלפון עם ברמן מהאוטובוס שמוביל מהמטוס לטרמינל, רוב רובה של השיחה על האם בוזגלו הושפל, שאר הזמן מבקשים שיביא לטלפון את בכר. תת רמה תהיה מחמאה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מסכים לחלוטין. לפעמים בדרך הביתה מהעבודה כשהמצב ברדיו קטטוני, אני מוצא את עצמי נופל לשם.גדי כתב:
אחי היקר, מי שמקשיב להם אז מגיע לו. אין להם קשר לענף. זוהי תכנית לקידום אינטרסים שמתובלת בוולגריות, רכילות מרושעת וחוסר מודעות עצמית.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גדי כתב:
אחי היקר, מי שמקשיב להם אז מגיע לו. אין להם קשר לענף. זוהי תכנית לקידום אינטרסים שמתובלת בוולגריות, רכילות מרושעת וחוסר מודעות עצמית.
!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אגב חוסר מודעות עצמית.גדי כתב:
לא זוכר בדיוק מילה במילה אבל זה בערך מה שברקו אמר.
"המינוי של חסארמה למאמן אחת ממחלקות הנוער של הנבחרת לא ראוי בכלל. הוא בקושי אימן בליגת העל ואין לו מושג איך מתעסקים עם נוער. אין לזה שום קשר לזה שאני לא מכיר את הבחור.
-אז מי כן ראוי לדעתך?
רונן חרזי למשל."
אני שם 103.סניור כתב:
מסכים לחלוטין. לפעמים בדרך הביתה מהעבודה כשהמצב ברדיו קטטוני, אני מוצא את עצמי נופל לשם.
זה רחוק מלהיות מושלם אבל אין מה להשוות. יש שם את הללי אבל כולם מזלזלים בו.
שומע דרך האינטרנט
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
כנראה שזה גם אינטרס.Noam98 כתב: אגב חוסר מודעות עצמית.
"המינוי של חסארמה למאמן אחת ממחלקות הנוער של הנבחרת לא ראוי בכלל. הוא בקושי אימן בליגת העל ואין לו מושג איך מתעסקים עם נוער. אין לזה שום קשר לזה שאני לא מכיר את הבחור.
-אז מי כן ראוי לדעתך?
רונן חרזי למשל."
- ForeverRed
קודם כל אנחנו לא יודעים מה חרזי עושה בימים אלה, אבל אם כבר נגעת בנקודה אז המינוי של חסארמה באמת לא ראוי.Noam98 כתב: אגב חוסר מודעות עצמית.
-אז מי כן ראוי לדעתך?
רונן חרזי למשל."
אם הוא לא ערבי/חבר של איזי הוא בחיים לא מקבל את הג'וב הזה.
הצליח לא רע הנוער של ק"שForeverRed כתב: קודם כל אנחנו לא יודעים מה חרזי עושה בימים אלה, אבל אם כבר נגעת בנקודה אז המינוי של חסארמה באמת לא ראוי.
אם הוא לא ערבי/חבר של איזי הוא בחיים לא מקבל את הג'וב הזה.
ושחקן עבר בליגת העל שגם לקח אליפות.
הישגיו כשחקן עוזרים לו כמאמן כדורגל עוזרים לו כמו שלתפוס זובאט עוזר לי כמאמן פוקימונים.yakar כתב: הצליח לא רע הנוער של ק"ש
ושחקן עבר בליגת העל שגם לקח אליפות.
אבל הוא בהחלט הצליח בנוער ולדעתי זה מספיק בשביל לאמן בנבחרות הצעירות. ביחס להיצע כמובן.
לא בדיוק.Noam98 כתב: הישגיו כשחקן עוזרים לו כמאמן כדורגל עוזרים לו כמו שלתפוס זובאט עוזר לי כמאמן פוקימונים.
אבל הוא בהחלט הצליח בנוער ולדעתי זה מספיק בשביל לאמן בנבחרות הצעירות. ביחס להיצע כמובן.
לא סתם הרבה מאוד מאמנים היו שחקנים בעברם.