ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
Re: ליגת העל ושאר הכדורגל בכלל
מעניין כמה מנויים יהיו להם בעונה הבאה..אם לא יבנו שם סגל אטרקטיבי במיוחד סמי עופר יראה הרבה קרחות..
- The red one
לגמריי. מתלהבים מהקהל שלהם עכשיו אבל אם זה נשאר ככה אין להם יותר מ10,000 מנויים.CrazyRed7 כתב:מעניין כמה מנויים יהיו להם בעונה הבאה..אם לא יבנו שם סגל אטרקטיבי במיוחד סמי עופר יראה הרבה קרחות..
רק אותי מרגיזה מערכת ההגברה של הקהל? מרגיש כמו הצחוק המזוייף בתוכנית של דביר בנדק ביום שישיאדום בלב בנשמהההה כתב: לגמריי. מתלהבים מהקהל שלהם עכשיו אבל אם זה נשאר ככה אין להם יותר מ10,000 מנויים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
לא רואה את המשחק, למה אתה מתכוון? הקהל שלהם נשמע בבירור בדרך כלל כי הוא מעודד כל הזמןTotti כתב:
רק אותי מרגיזה מערכת ההגברה של הקהל? מרגיש כמו הצחוק המזוייף בתוכנית של דביר בנדק ביום שישי
לאיש גדר שם יש מיקרופון שמחובר לכל הרמקולים של האיצטדיון זה חתיכת בושה. נציין שכבר שנים הקהל שלהם משתמש במיקרופונים להגביר את העידוד
לא יודע אם זה האיש גדר שלהם קרוב לוודאי שזה הכרוז.dor69 כתב:לאיש גדר שם יש מיקרופון שמחובר לכל הרמקולים של האיצטדיון זה חתיכת בושה. נציין שכבר שנים הקהל שלהם משתמש במיקרופונים להגביר את העידוד
אני יודע שאצלנו אסור לחבר למערכת ההגברה ואסור להביא מגאפון בגלל שהמשטרה לא מאשרת מהסיבה שבשעת חירום צריך שהם יהיו האחראים הבלעדיים ועל כן אני מאמין שזה הוראות לכל האצטדיונים בארץ.
מדובר על האיש גדר שלהם.RedHell כתב: לא יודע אם זה האיש גדר שלהם קרוב לוודאי שזה הכרוז.
אני יודע שאצלנו אסור לחבר למערכת ההגברה ואסור להביא מגאפון בגלל שהמשטרה לא מאשרת מהסיבה שבשעת חירום צריך שהם יהיו האחראים הבלעדיים ועל כן אני מאמין שזה הוראות לכל האצטדיונים בארץ.
במכבי כמו במכבי, בכו על כך שלהם לא אישרו אבל הסיבה נעוצה באיצטדיון בסמי עופר ובשליטה במערכות כריזה שלו על ידי כוחות הביטחון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ברק בכר מפסיד את המשחק הזה.
חחח 3-1 הגנה פח של חיפה.
המקום השלישי של שלושת המובילות מובטח, השאלה מי תסיים שנייה ומי ראשונה.
המקום השלישי של שלושת המובילות מובטח, השאלה מי תסיים שנייה ומי ראשונה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
איזה מזל שמכבי תל אביב הביאו את יובל שפונגין שעכשיו מתייבש אצלם מחוץ לסגל ובזכות זה הרווחנו את בן ביטון ושחקן כלבו כמו דור מלול, תודה לכם מכבי תל אביב!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- OMERREMO33
וכמובן תודה למויאל שהתעקש על מכבי חיפה ואנחנו מתענגים מאוגו והובאן..דר אדום בנשמה כתב:איזה מזל שמכבי תל אביב הביאו את יובל שפונגין שעכשיו מתייבש אצלם מחוץ לסגל ובזכות זה הרווחנו את בן ביטון ושחקן כלבו כמו דור מלול, תודה לכם מכבי תל אביב!
https://sports.walla.co.il/item/2808355" onclick="window.open(this.href);return false;
??
??
כבר שבוע שעבר שמעתי על הדבר מחברים אוהדי מכבי
כבר עונה קודמת קרוייף רצה אותו
כבר עונה קודמת קרוייף רצה אותו
יש סיכוי שביתר מוציאה היום משהו?