צריך להגדיר בדיוק בדיוק מה הם משחקים רגישים, שלא נמצא את עצמנו (הכדורגל לא בש) עם קומבינת רדיןס חדשה לכל משחק עונה.אדום בלב בנשמהההה כתב:המנהלת מודיעה שמשחקים רגישים יערכו מעתה ללא קהל אורח. המשחק הראשון הוא סכנין-בית"ר.
השאלה אם הם חושבים שסכנין-בית"ר נפיץ כמו הדרבי התל אביבי ?
עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
- dardasmiley
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
- The red one
איך תגדיר? "משחק המהווה סכנה לשלום הציבור"?dardasmiley כתב:
צריך להגדיר בדיוק בדיוק מה הם משחקים רגישים, שלא נמצא את עצמנו (הכדורגל לא בש) עם קומבינת רדיןס חדשה לכל משחק עונה.
אפשר להגיד את זה על הרבה מאוד משחקים.
למרות שבמקרה הזה זה הגיע גם בדרישת הנהלות הקבוצה, דבר שאני בטוח שלא יקרה כאשר מדובר בדרבי תל אביבי לדוגמא.
עם כל הרעש והצלצולים, מתי בדיוק פעם אחרונה קרה משהו במשחק של בית"ר-סכנין?
אתה מתכוון חוץ מהגועל נפש הרגיל של גזענות, קריאות פלסטין וכו'?
לא זוכר מתי קרה, אבל שוב, זה בגלל אבטחה מטורפת עם עלויות מטורפות שפשוט לא שוות את זה.
החלטה ראויה.
לא זוכר מתי קרה, אבל שוב, זה בגלל אבטחה מטורפת עם עלויות מטורפות שפשוט לא שוות את זה.
החלטה ראויה.
זה מגיע בעיקר מבעלי הקבוצות שלא מוכנים לשלם את עלויות האבטחה במשחקים רגישים כאלה.yedidel כתב:עם כל הרעש והצלצולים, מתי בדיוק פעם אחרונה קרה משהו במשחק של בית"ר-סכנין?
פףףף איזה בושה.. אתם מבינים שלא יהיה לזה סוף נכון?אדום בלב בנשמהההה כתב:המנהלת מודיעה שמשחקים רגישים יערכו מעתה ללא קהל אורח. המשחק הראשון הוא סכנין-בית"ר.
השאלה אם הם חושבים שסכנין-בית"ר נפיץ כמו הדרבי התל אביבי ?
השאלה היא אם זה ייעצר בבית״ר סכנין, כי אם לא אנחנו בבעיה חמורההפועלעולה כתב:אתה מתכוון חוץ מהגועל נפש הרגיל של גזענות, קריאות פלסטין וכו'?
החלטה ראויה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
dor69 כתב: השאלה היא אם זה ייעצר בבית״ר סכנין, כי אם לא אנחנו בבעיה חמורה
אכן מדרון מאוד מאוד חלק....
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- dardasmiley
אדום בלב בנשמהההה כתב: איך תגדיר? "משחק המהווה סכנה לשלום הציבור"?
אפשר להגיד את זה על הרבה מאוד משחקים.
למרות שבמקרה הזה זה הגיע גם בדרישת הנהלות הקבוצה, דבר שאני בטוח שלא יקרה כאשר מדובר בדרבי תל אביבי לדוגמא.
זה בדיוק מה שאני אומר. שימצאו הגדרה. שלא תהיה נתונה לפרשמות ולא תהיה תלויה בהתאחדות.
- red and white
- Title: Almog
נדמה לי ששני בעלי הקבוצות צריכים לאשר את העניין הזה, כפי שעשו טביב ואבו יונס.
אין סיכוי שכבירי למשל יסכים לדבר כזה בדרבים.
לדעתי זה ייגמר רק עם המשחק הספציפי הזה, לא יתפשט למשחקים אחרים.
אין סיכוי שכבירי למשל יסכים לדבר כזה בדרבים.
לדעתי זה ייגמר רק עם המשחק הספציפי הזה, לא יתפשט למשחקים אחרים.
אני אומר משהו אחר, משטרה מקבלת כסף? שתעשה את העבודה שלה כמו שצריך. כולנו יודעים שאם המשטרה פה באמת רוצה אז לא יהיה סיכוי להתפרעויות אבל לעצלנים בכחול לא אכפת שהקהל ייפגעdardasmiley כתב:
זה בדיוק מה שאני אומר. שימצאו הגדרה. שלא תהיה נתונה לפרשמות ולא תהיה תלויה בהתאחדות.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
dor69 כתב: אני אומר משהו אחר, משטרה מקבלת כסף? שתעשה את העבודה שלה כמו שצריך. כולנו יודעים שאם המשטרה פה באמת רוצה אז לא יהיה סיכוי להתפרעויות אבל לעצלנים בכחול לא אכפת שהקהל ייפגע
אל תתבלבל - זו לא החלטה של המשטרה!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
פרסמתם כאן ידיעה חלקית וישר ריצה למסקנות, לא לעניין 
ההחלטה אומרת שזה יהיה רק במשחקים שבהם שתי הקבוצות יגישו בקשה בנושא למנהלת, הסיבה תהיה מצדקת וזה יאושר על ידי ההתאחדות (כיוון שמדובר בסטייה מהתקנון).

ההחלטה אומרת שזה יהיה רק במשחקים שבהם שתי הקבוצות יגישו בקשה בנושא למנהלת, הסיבה תהיה מצדקת וזה יאושר על ידי ההתאחדות (כיוון שמדובר בסטייה מהתקנון).
https://www.facebook.com/osidon.ason/vi ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
הזוי
הזוי
אפשר תקציר?