עונת 2019-2020- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2019-2020- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
אגב, שאפו לחדרה. באמת ה-תוצאה של העונה עד עכשיו.
אני אגיד כאן משהו שאולי יפתיע אבל אני חושש יותר ממכבי חיפה.
יש משהו במכבי תא שמקרין העונה לחץ בלתי רגיל שמתחיל במאמן ומחלחל לשחקנים ולמגרש.
מכבי חיפה בעיניי מסוכנת יותר הן ברמת הסגל והן ברמת הרעב ובעובדה שהקהל שלהם עכשיו בשיא עוצמתו מאחוריהם זה בוסט לא קטן לקבוצה שרצה לתואר.
מכבי חיפה בעיניי מסוכנת יותר הן ברמת הסגל והן ברמת הרעב ובעובדה שהקהל שלהם עכשיו בשיא עוצמתו מאחוריהם זה בוסט לא קטן לקבוצה שרצה לתואר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כל עוד מרקו בלבול מאמן אותם אני פחות מודאג.אדום זקן כתב:אני אגיד כאן משהו שאולי יפתיע אבל אני חושש יותר ממכבי חיפה.
אבל ככל הנראה העונה זה יהיה מאבק משולש.
אולי מרובע במידה ובית"ר ינצלו את הכישרון שלהם אבל עד כה זה לא נראה בכיוון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ראית את מכבי חיפה מול מכבי תל אביב?נראו כמו קבוצת נוער.אדום זקן כתב:אני אגיד כאן משהו שאולי יפתיע אבל אני חושש יותר ממכבי חיפה.
מכבי בהילוך שני. לאט לאט תברח גם לנו וגם לחיפה. היא תהיה אלופה גם העונה.
אני מבין שמה שאתה אומר מגיע מענייני עין הרע,מכבי השנה יהיה קשה מאוד לשמור על התואר.CrazyRed7 כתב: ראית את מכבי חיפה מול מכבי תל אביב?נראו כמו קבוצת נוער.
מכבי בהילוך שני. לאט לאט תברח גם לנו וגם לחיפה. היא תהיה אלופה גם העונה.
חיפה מאז המשחק מול מכבי הולכת ומשתפרת וצוברת בטחון.
האמת שלא קשור לעין הרע.אדום זקן כתב: אני מבין שמה שאתה אומר מגיע מענייני עין הרע,מכבי השנה יהיה קשה מאוד לשמור על התואר.
חיפה מאז המשחק מול מכבי הולכת ומשתפרת וצוברת בטחון.
אני חושב שמכבי תעשה עונה בסגנון של 17/18 שלנו. תקרטע אבל בסופו של דבר האיכות תכריע(או יותר נכון איכות יחסית ליריבות).
לא הייתי מסיק יותר מדי מהמשחק בבלומפילד.
חיפה עלו שם בהרכב הזוי, לא היה אחד שראה את ההרכב וראה משהו חוץ מניצחון של מכבי. וגם אז לא הרשימה יותר מדי.
חיפה עלו שם בהרכב הזוי, לא היה אחד שראה את ההרכב וראה משהו חוץ מניצחון של מכבי. וגם אז לא הרשימה יותר מדי.
ההרכב של מכבי היה לא פחות הזוי.yossi כתב:לא הייתי מסיק יותר מדי מהמשחק בבלומפילד.
מזכיר גם שלא מעט שחקנים משמעותיים חוזרים מפציעות.
נר4ה שהקהל של מכבי חיפה בטירוף. הם מרגישים שהעונה יש להם וייב טוב.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
9 עונות שחונות עושות את שלהן מבחינת הרעב...שמעון א כתב:נר4ה שהקהל של מכבי חיפה בטירוף. הם מרגישים שהעונה יש להם וייב טוב.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חושב שהרכב הגיוני.CrazyRed7 כתב: ההרכב של מכבי היה לא פחות הזוי.
מזכיר גם שלא מעט שחקנים משמעותיים חוזרים מפציעות.
איביץ' בצדק חשש מההתקפה של חיפה, יודע שאין לו חלק התקפי איכותי והבין שהכדורגל פה כזה נחות שאת השער שלו הוא כנראה ישיג מטעות כלשהי. מבחינתו לא לספוג קודם לכל.
גם בטדי נהג בדיוק באותה מחשבה, בשני המשחקים ההנחה שהיריב יפשל בקטנות הוכיחה את עצמה וכבש מנייח.
לא מחזיק מאיביץ' כמאמן יצירתי, מנהל משחק מרשים או אחד שיודע להעמיד קבוצה אימתנית. הקבוצה שלו מאורגנת, ממושמעת מאוד ועומדת טוב. מי שקצת מזייף מיד מקבל בראש.
בעיקר בגלל זה הוא עדיין עם 0 שערי חובה. זה גם חרב פיפיות כי אתה מקבל ממכבי קבוצה שהיא די מסורסת וחסרת הברקות משמעותיות. לא זוכר משחק אחד שלהם שאמרתי, וואלה שאפו, כיף לראות. אצל סוזה, גרסיה בוס ובטח שאנחנו אצל בכר הצגנו מגוון של משחקים כאלה.
התקפית זה לא זה. התבנית שהייתה עובדת עם דסה נפלה, עכשיו הם נשענים בעיקר על מיכה, נייחים והפיזיות של צ'יקו ובלקמן. הראשון בסדר, מהשני אני רחוק מלהחזיק.
מחכה ליום שתגיע קבוצה בליגה שתאתגר אותו ולא תחרבן מולם במכנסיים עוד לפני השריקה.
מקווה שבכר יעשה את זה, זה ממש מעבר לפינה.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 05 אוקטובר 2019, 22:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ForeverRed
אצילי יכול לעשות שם הבדל משמעותי.
אני עדיין חושב שהעונה תסתיים בפער דו ספרתי לטובת הצהובים.
אני עדיין חושב שהעונה תסתיים בפער דו ספרתי לטובת הצהובים.
עובר עם הקפה של הבוקר על כלל הציוצים, פוסטים וכתבות הבכי על איך חדרה הורסים את הכדורגל, ואיך מעיזים להחמיא לגוטמן ג'וניור.
זה פשוט תענוג, מקווה שיבכו כל השבועיים רצוף.
זה פשוט תענוג, מקווה שיבכו כל השבועיים רצוף.
הכל נכון.
מכבי מתנהגת בלחץ כמו קבוצה במשבר, יש הרבה רעשי רקע, בלומפילד פח, סגל אפור מאוד (בעיניי)...
ועדיין הם עם אותן נק' כמונו, ללא הפסד וללא ספיגה.
אם הדברים ילכו יותר בדרך שלהם הם עלולים להיראות מפחיד.
למרות זאת, אמרתי בתחילת העונה שלדעתי העונה הם היו זחוחים בפגרה והסגל שלהם לא מספיק טוב ולכן יתרסקו,
כנראה שהם כבר לא יתרסקו, אבל הנק' שציינתי למעלה יכולות באותה מידה גם להחמיר ופתאום הם יפסידו יותר ויותר נק'.
לו יהי
מכבי מתנהגת בלחץ כמו קבוצה במשבר, יש הרבה רעשי רקע, בלומפילד פח, סגל אפור מאוד (בעיניי)...
ועדיין הם עם אותן נק' כמונו, ללא הפסד וללא ספיגה.
אם הדברים ילכו יותר בדרך שלהם הם עלולים להיראות מפחיד.
למרות זאת, אמרתי בתחילת העונה שלדעתי העונה הם היו זחוחים בפגרה והסגל שלהם לא מספיק טוב ולכן יתרסקו,
כנראה שהם כבר לא יתרסקו, אבל הנק' שציינתי למעלה יכולות באותה מידה גם להחמיר ופתאום הם יפסידו יותר ויותר נק'.
לו יהי
רק אהבה תנצח...
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
המשחק בבלומפילד יהיה המבחן הגדול, לנו ולהם.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018