אופיר דוידזאדה
Re: אופיר דוידזאדה
בהזדמנות הזו נאחל לו מזל טוב
מתחתן היום
מתחתן היום
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הפסקנות הזו די מטריפה, בפרט שהיא מגיעה מאנשים בוגרים ואינטלגנטים, אלא אם כן אתה מקורב שיודע מעבר. אבל השורה הראשונה שלך מלמדת שאתה לא...ForeverRed כתב: יש שמועה כזו שרצה, אני לא בטוח עד כמה היא נכונה.
כסף זה לא האישיו. אצילי רוצה מכבי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- ForeverRed
זה בסדר להיטרף מדי פעם.אורי אדום בנשמה כתב:
הפסקנות הזו די מטריפה, בפרט שהיא מגיעה מאנשים בוגרים ואינטלגנטים, אלא אם כן אתה מקורב שיודע מעבר. אבל השורה הראשונה שלך מלמדת שאתה לא...
וברצינות, אני עושה הצלבות מידע. יש לי את המקורות שלי ויש את הפרסומים בתקשורת. מהחיבור של הכל זאת המסקנה.
ואגב, ממשפט כמו "אני לא בטוח" אתה יכול להסיק שמדובר בדעה בלבד.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אל תשכחו שבנוגע לאצילי הסכמנו לשלם לא מעט כסף עבור כרטיס השחקן שלו, אבל כמו בהעברות הקודמות, לא היינו מוכנים לשלם את הסכומים שמכבי תל אביב מציעים לו (השמועות מדברות שיקבל במכבי תל אביב 450 אלף יורו).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
החיים בעידן הפייק ניוז לימדו אותי שהסקת מסקנות על סמך דיווחים תקשורתיים כמוה כהימור בקזינו. ואם בכל זאת החלטת "להסיק", מן הראוי שתציין שזו תחושתך הסובייקטיבית ותו לא. לא כזה עניין אקוטי אמנם, אבל בכל זאת...ForeverRed כתב:זה בסדר להיטרף מדי פעם.
וברצינות, אני עושה הצלבות מידע. יש לי את המקורות שלי ויש את הפרסומים בתקשורת. מהחיבור של הכל זאת המסקנה.
אל תפעיל מסך עשן...המשפט הזה התייחס למה שמשה אמר, אני דיברתי על השורה השניה אצלך בה דיברת סו קולד מידיעה.ForeverRed כתב:ואגב, ממשפט כמו "אני לא בטוח" אתה יכול להסיק שמדובר בדעה בלבד
- ForeverRed
אורי, תעשה טובה. לא צריך להיות גאון כדי להבין איפה נמצא הלב של אצילי ומי האנשים שהוא הולך אחריהם. אתה מוזמן לחזור מספר חודשים אחורה ולראות שטענתי את זה כבר אז.אורי אדום בנשמה כתב:
החיים בעידן הפייק ניוז לימדו אותי שהסקת מסקנות על סמך דיווחים תקשורתיים כמוה כהימור בקזינו. ואם בכל זאת החלטת "להסיק", מן הראוי שתציין שזו תחושתך הסובייקטיבית ותו לא. לא כזה עניין אקוטי אמנם, אבל בכל זאת...
אל תפעיל מסך עשן...המשפט הזה התייחס למה שמשה אמר, אני דיברתי על השורה השניה אצלך בה דיברת סו קולד מידיעה.
וכן, במקרה הזה אני מדבר גם מידיעה (נכון ללפני מספר ימים). ספק אם משהו השתנה בזמן הזה.
נסגרה עסקת דוידזאדה עפ"י וואלה.
סתם מעניין אותי לדעת איך יתקבל כאן.
- The red one
איך יתקבל? "בוגד" "שילך לחפש" "יורק לבאר שממנה הוא שותה" ושריקות בוז צורמות בטרנר בכל נגיעה בכדור (אם בכלל ישחק)אדום זקן כתב:נסגרה עסקת דוידזאדה עפ"י וואלה.
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
איזה חתיכת *** פח אשפה הלוואי ויגמור את הקריירה
הוכחה שגם היום שחקני בית כבר כמעט ולא קיימים
הוכחה שגם היום שחקני בית כבר כמעט ולא קיימים
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
טוכמן כותב שדוידזאדה ״יוסיף מימד של בישולים״ שהיה חסר למכבי ת״א. 3 בישולים ב-194 משחקים בבאר-שבע. מימד של בישולים לא פחות!אדום זקן כתב:נסגרה עסקת דוידזאדה עפ"י וואלה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מימד של חוסר בבישולים.אסי, דגים כתב:
טוכמן כותב שדוידזאדה ״יוסיף מימד של בישולים״ שהיה חסר למכבי ת״א. 3 בישולים ב-194 משחקים בבאר-שבע. מימד של בישולים לא פחות!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
יכול לתת ערך מוסף בבישולים אולי עם אורז פרסיאסי, דגים כתב:
טוכמן כותב שדוידזאדה ״יוסיף מימד של בישולים״ שהיה חסר למכבי ת״א. 3 בישולים ב-194 משחקים בבאר-שבע. מימד של בישולים לא פחות!
- אורי אדום בנשמה
די משעשעים כל נסיונות הניחומים העצמיים פה...
ונער הייתי וגם זקנתי, ודי ברור לי שבמוקדם או במאוחר אופיר עוד יחזור לפה...
- ForeverRed
אל תהיה בטוח, ממספר סיבות:אורי אדום בנשמה כתב:די משעשעים כל נסיונות הניחומים העצמיים פה...
1. אלונה היא לא אישה שסולחת כל כך מהר.
2. בשביל להגיע לפה הוא צריך להיכשל במכבי. אם זה יקרה ההתרסקות תהיה מהירה ואף אחד לא יחשוב להחזיר אותו.
3. ספק אם הקהל יקבל אותו בחזרה.
בקיצור כמו שכבר אמרתי, להגלות מהעיר. מוקצה.
נותן לאוהדים של מכבי עד נובמבר להגיד שהם מתגעגעים לבן הרוש.
חלש, רגליים עקומות, אפס אינטלגנציה ותרומה התקפית אפסית. שחקן בלתי נסבל. כמו במקרה אלישע והנבחרת, גם כאן הבלוף יתגלה מהר מאוד.
אמרתם שאתם רוצים רכש? זה כמו רכש בשבילנו.
חלש, רגליים עקומות, אפס אינטלגנציה ותרומה התקפית אפסית. שחקן בלתי נסבל. כמו במקרה אלישע והנבחרת, גם כאן הבלוף יתגלה מהר מאוד.
אמרתם שאתם רוצים רכש? זה כמו רכש בשבילנו.