ציטוטים מפורום בת מצווש
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: ציטוטים מפורום בת מצווש
הנה ציטוט חם:
"אני מרגיש שאני בתוך סיוט.
גם בגמר גביע זה היה אשכרה משחק בית של חיפה עם החלוקת יציעים, מכבי מפסידה גביע לחיפה ובניון פתאום שחקן של מכבי?
מה הולך פה?"
גם בגמר גביע זה היה אשכרה משחק בית של חיפה עם החלוקת יציעים, מכבי מפסידה גביע לחיפה ובניון פתאום שחקן של מכבי?
מה הולך פה?"
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תן איזה משהו אל תהיה בונקרCrazyRed7 כתב:ג׳ורדי על המוקד.
גם בפייס שוחטים אותו
לא מצליח להעתיק דרך הפלאפוןאדום זקן כתב: תן איזה משהו אל תהיה בונקר
ממליץ לכם להיכנס לפורום של הפועל ת״א. פיפי.
- red and white
- Title: Almog
מדליף שיטתי, בעל סכסוכים חוזרים מול שחקנים ומאמנים. מה יש בעד?!
בעל סוכנות שחקנים? יפצע באימונים?
SHEVCHENKO, on 24 May 2016 - 23:28, said:
אם זה באמת נכון גורדי צריך לשים את המפתחות
זה השחקן הכי גרוע כרגע בליגה הכי איטי בליגה הכי מאוס בליגה הכי חלש פיזית בליגה הכי חלש מנטלית בליגה והכי הומו בליגה.
liron1006, on 24 May 2016 - 23:30, said:
לפי הראיון שלו עכשיו עושה רושם שהוא מבין את מקומו במכבי.
ועל כך אני שמח שהוא יגיע .
וולקאם יוסי!
מה אמר
תמונותYoniC
היום, 23:37
זה שקול לכך שחיפה היו לוקחים את נמני להיות מנג'ר אחרי שמיץ' פיטר אותו - פשוט להחליש אותנו ולחזק את היריבה. אני לא מאלה ששולחים הביתה את יורדי, אבל דחיל רבאק - יש גבול.
תמונותקובי החולוני
אני מקווה שזה יתפוצץ והוא יסגור בבש בסוף
תמונותקמחי
היום, 23:38
היום הזה מתנהל ברמת הזייה שלא חוויתי בפראג אמסטרדם וברלין יחד.
שמישהו יעיר אותי מהחרא הזה.
תמונותenrique
היום, 23:39
אני מקווה ששוטה ארבלדזה יאמן (או כל מאמן קשוח)
יאכל אותו לארוחת בוקר אם יעשה בעיות
בעל סוכנות שחקנים? יפצע באימונים?
SHEVCHENKO, on 24 May 2016 - 23:28, said:
אם זה באמת נכון גורדי צריך לשים את המפתחות
זה השחקן הכי גרוע כרגע בליגה הכי איטי בליגה הכי מאוס בליגה הכי חלש פיזית בליגה הכי חלש מנטלית בליגה והכי הומו בליגה.
liron1006, on 24 May 2016 - 23:30, said:
לפי הראיון שלו עכשיו עושה רושם שהוא מבין את מקומו במכבי.
ועל כך אני שמח שהוא יגיע .
וולקאם יוסי!
מה אמר
תמונותYoniC
זה שקול לכך שחיפה היו לוקחים את נמני להיות מנג'ר אחרי שמיץ' פיטר אותו - פשוט להחליש אותנו ולחזק את היריבה. אני לא מאלה ששולחים הביתה את יורדי, אבל דחיל רבאק - יש גבול.
תמונותקובי החולוני
אני מקווה שזה יתפוצץ והוא יסגור בבש בסוף
תמונותקמחי
היום, 23:38
היום הזה מתנהל ברמת הזייה שלא חוויתי בפראג אמסטרדם וברלין יחד.
שמישהו יעיר אותי מהחרא הזה.
תמונותenrique
היום, 23:39
אני מקווה ששוטה ארבלדזה יאמן (או כל מאמן קשוח)
יאכל אותו לארוחת בוקר אם יעשה בעיות
היציע הדרומי מכיל 12000(בגלל זה זה היה נראה שנתנו לחיפה יותר מקומות), ואוהדי מכבי חיפה די השתלטו על היציעים המעורבים.דר אדום בנשמה כתב:הנה ציטוט חם:
מה הולך פה?"
העיקר שאנחנו בכיינים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שיא השיאים מבחינתם, ממשיכים לטעון שכל העולם נגדם...
https://forum.12p.co.il/index.php?showtopic=166235" onclick="window.open(this.href);return false;
https://forum.12p.co.il/index.php?showtopic=166235" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- red and white
זה מה שאומר שם מישהו אחד:
"אמנם נושא של 15/16, אבל קופמן בתגובה לידיעה שהמאמן הגיאורגי שמועמד למכבי צוטט כמי שאמר "אני לא מקבל כסף מהיהודים" אמר: "בגבעתיים, עיירת הולדתי, מכבי כונו 'הגרמנים'. אז מתאים להם מאמן אנטישמי"".
מישהו פה ראה את זה?
"אמנם נושא של 15/16, אבל קופמן בתגובה לידיעה שהמאמן הגיאורגי שמועמד למכבי צוטט כמי שאמר "אני לא מקבל כסף מהיהודים" אמר: "בגבעתיים, עיירת הולדתי, מכבי כונו 'הגרמנים'. אז מתאים להם מאמן אנטישמי"".
מישהו פה ראה את זה?
שמעתי את זה. האמת שהפה שלו מטונף ללא הבחנה מלבד ההגנה שלו על אוחנה ואיזה שרצקי.red and white כתב:זה מה שאומר שם מישהו אחד:
מישהו פה ראה את זה?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
קופמן הוא אדם מגעיל,מתנשא שחוטא במה שהוא מאשים אחרים..
חוץ מזה שהוא אנטי לכל דבר שהוא ישראלי ולא כדוריד, מוריד את החשק מהכל
חוץ מזה שהוא אנטי לכל דבר שהוא ישראלי ולא כדוריד, מוריד את החשק מהכל
- ForeverRed
איך אנחנו לא מקבלים פה קצת ציטוטים?
יש כבר תכנון להתאבדות המונית?
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
תיהנה:ForeverRed כתב:איך אנחנו לא מקבלים פה קצת ציטוטים?
כואב הלב
אני מאוהב
אם הוא רצה לעזוב, נותן לו את ברכת הדרך, ודאי שבסכום הזה.
רק דבר אחד, מחתים אותו שכשהוא חוזר לארץ זה רק למכבי. לדעתי תוך שנתיים הוא פה חזרה.
אני יודע שאין מישהו שבאמת יכול להחליף אותו
אבל מקווה שישתמשו בכל שקל ושקל מהמכירה הזאת להבאת השחקנים הטובים ביותר שאפשר
שזה כולל דמארי,גולאסה,קהת,יניי וכל השאר
נבלה במכרז טבלה עכשיו? איזה יאוש.
נשבע שהוא שווה יותר מזה
0
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- red and white
https://d2rzrj43xu3sj9.cloudfront.net/w ... AC_640.mp4" onclick="window.open(this.href);return false;
תקציר של המשחק אימון שלהם.
וואו איזה שמן ברק יצחקי ,צריך להחליף את השירונים ששרו לערן לוי אליו.
תקציר של המשחק אימון שלהם.
וואו איזה שמן ברק יצחקי ,צריך להחליף את השירונים ששרו לערן לוי אליו.
איך עדיין לא פירסמו כאן את המכתב לזהבי?
קלאסיקה
קלאסיקה
- red and white
אם כבר אמרתהפועלעולה כתב:איך עדיין לא פירסמו כאן את המכתב לזהבי?
קלאסיקה
"היי ערן,
אני מבין את הדילמה שלך. יש כאן המון כסף על השולחן. ואתה יודע מה? בניגוד לקהלים אחרים, לא נאיים עליך שתימחק, או שתקבל קללות. לא. נתת לנו המון, ונזכור אותך לנצח. כך או כך, תהיה חרוט בליבנו לעד.
אבל קשה לנו לקבל את העזיבה האפשרית שלך. נכון, אנחנו לא אובייקטיביים. אנחנו לא אובייקטיביים כי רוצים שחקנים טובים. אבל לא רק. ערן, אתה יודע מה אתה. אתה סמל של מכבי תל-אביב. אתה יודע שגם אם לא תפגע במשחקים, עדיין תהיה אהוב הקהל על כל מה שנתת. אתה יודע שמעבר לגולים, שהם כמובן העיקר, סיפקת לנו המון רגעי אושר אחרים. אתה יודע שאנחנו לא אוהדי הפועל שצעקו לך "מוכר בורקסים" ואז בדיעבד נזכרו שאתה "סמל". אצלנו אתה באמת סמל. אתה מסמל את כל מה שמכבי תל-אביב אי פעם סימלה. אתה עושה את האוהדים שלנו גאים.
אתה שחקן מהסוג שכבר אין היום. שחקן שאומר מה שחושב בראיונות, למשל על דקל קינן. שחקן שלא מתבייש להגיד שחושב שהכי טוב. שחקן שעומד תמיד לצד חבריו לקבוצה ויגן עליהם בכל מצב. שחקן שגם כשישבור את שיא ההבקעות, יבקש בריאיון לדבר על השחקנים לקבוצה שבישלו לו.
השיר "ריקדי" שבשבילך, הקריאות "פיו פיו" בסופו ואחרי גולים, שלט הפריסה לאחר הדרבי ההוא, התמיכה האדירה שקיבלת מאיתנו אחרי שאוהד הפועל שיכור החליט לתקוף אותך - אנחנו לא אוהדי הפועל, שקראו לך "מכביסט" בזמן אמת, ואז בדיעבד נזכרו שאתה אדיר. לא, אנחנו... ובכן, גם אנחנו קוראים לך "מכביסט" בזמן אמת. עוד לפני ששברת את השיאים. תמיד היה ברור - אתה מכביסט. לכאן אתה שייך. וכמה כיף וכמה טוב שרוי כבר נולד לתוך מכבי תל-אביב. תיקון היסטורי. משפחת זהבי היא משפחה צהובה-כחולה.
ערן, אם אתה תעזוב, אני לא אשקר - אאחל לך כישלון. אם תצליח, אשמח. אם יהיה לך טוב, אחייך. אבל אני מקווה שלא ישלמו לך, או שלא תשתלב. כי אני באמת מאמין שהכי טוב לך לחזור למכבי. כנראה כי לא אובייקטיבי. אבל ערן, כאן הבית שלך. כסף רב תרוויח גם במכבי, שלא לדבר על הצעות לפרסומות שתקבל בכל פעם שתשבור עוד שיא ישראלי נוסף. ערן, אתה השחקן הכי גדול בהיסטוריה של מכבי ת"א. תישאר כזה גם אם תעזוב לסין. אבל כבר אמרת שאתה לא רוצה לעזוב כי מאושר כאן. וערן... יכולתנו לעשות אותך מאושר מוגבלת. אין לנו את היכולת הכלכלית לשלם לך כמו בסין. אבל זה הכל? בעצמך אמרת שויתרת על כסף מפאלרמו כדי להגיע למכבי. וכולנו יודעים שיכולת להרוויח בחו"ל כבר בשנים קודמות. המשפחה מעל הכל, ואני לא אגיד שלא טוב למשפחה שלך להיות תקופה קצרה בסין, כי זה ניצול ציני, וברור לי שאתה מנסה להרוויח את הכסף הזה לטובתם. אבל עד עכשיו החלטת שטוב למשפחה להישאר בארץ. אתה לא רוצה שרוי יידע בבית ספר שאבא שלו השחקן הכי גדול בהיסטוריה של הליגה הישראלית? אתה לא מדמיין את התאומות כל כך מחוזרות עד שצריכות להדוף חנפנים ולמצוא מי אוהב אותן באמת - מיומנות שאבא שלהן רכש כשדחה את האהבה המזוייפת של שער 5 וקיבל את זאת של שער 11?
אף אחד לא יאהב אותך יותר מאיתנו, ערן. אף קהל בעולם לא יאהב שחקן כמו שאנחנו אוהבים אותך. כשאני בגיל 27 חושב שזה לגיטימי לתלות מעל המיטה תמונה שלך, זה אומר הכל.
בבקשה, תישאר פה. תעשה היסטוריה. אל תעזוב אותנו. כאן זה הבית שלך. מצאת אותו. במקרה? אולי. לא חסרים אנשים שמצאו את אהבת חייהם במקרה. אבל אתה שייך לכאן. אתה יודע את זה.
אם תרצה לעזוב, לא ניטור טינה. ותמיד הדלת תהיה פתוחה לשחקן הכי גדול בהיסטוריה של מכבי ת"א.
אבל בבקשה, אל תעזוב. בבקשה, תישאר אותנו. ומה שמטריד אותי זאת לא האפשרות לאבד אליפות. זאת האפשרות לאבד שחקן שגורם לי בגיל 27 להרגיש כמו ילד בן 8.
יש לך כאן משהו ערן. נכון שגם אם תיסע לא תאבד אותו לנצח. אבל בבקשה. תצא הגדול מכולם. תדחה את ההצעה מסין, ותקבע את מעמדך כמכביסט הגדול בהיסטוריה.
אנחנו אוהבים אותך כמו ששום קהל לא אהב שחקן אי פעם. כן, גם בגלל הגולים. אבל לא רק. ממש לא רק. ואתה יודע את זה. אתה יודע את זה טוב מאוד. אתה זוכר מי עמד מאחוריך עם הפיו פיו. אתה יודע מי אוהב את כל תגובה שיוצאת מהפה שלך. אתה יודע מי כאן תמיד מאחוריך. אתה יודע מי מספק לך את הסביבה שבה אתה יכול לזרוח, הסביבה שבה מעריצים אנשים כמוך, שיודעים מה הם שווים.
ערן, תישאר. אל תעשה לנו את זה. אל תלך. תישאר."
אמ;לק מסביר לזהבי למה הוא צריך להישאר במכבי