השגיאה הקטנה שלך גרמה לי לראות את זה ככה "... הופך לעגל".Totti כתב:אתמול כתבה בערוץ 22 עם רבש שהשיל 40!!! קילו ממשקלו והגרף עוד יורד.
שמח בשבילו, היה עצוב לראות שחקן גדול כמוהו הופך מושא ללעגל

השגיאה הקטנה שלך גרמה לי לראות את זה ככה "... הופך לעגל".Totti כתב:אתמול כתבה בערוץ 22 עם רבש שהשיל 40!!! קילו ממשקלו והגרף עוד יורד.
שמח בשבילו, היה עצוב לראות שחקן גדול כמוהו הופך מושא ללעגל
הוא עשה והוא גם אמר את זה בעצמו כשהתראיין במתחממים לפני כמה שבועותTotti כתב: הוא לא עשה קיצור קיבה!! לפחות לא על פי הנאמר בכתבה
בכל ערוץ שאני פותח אני רואה את ה7 הצהוב הזה חוגג לי מול הפניםאדום בלב בנשמהההה כתב:זה רק אני או שבזמן האחרון כל ערוץ שאני מדליק אני רואה/שומע את מוטי איווניר ?
לא שזה רע.
הוכח כבר שעלינו הסטטיסטיקות מדלגות,אז אל תפצח תקוות שווא.dor69 כתב:סוג של סטטיסטיקה- בפעמיים שקבוצה ישראלית עלתה לשלב הבתים בליגת האלופות הנמסיס שלה באותן שנים בליגה עשתה זאת קצת אחריה
מכבי חיפה ב2002/3 ואחריה מכבי תל אביב ב2004/5
מכבי חיפה ב2009/10 ואחריה הפועל תל אביב ב2010/11
לא מפתח כלום, שיתפתי סך הכל בנתוןאדום זקן כתב: הוכח כבר שעלינו הסטטיסטיקות מדלגות,אז אל תפצח תקוות שווא.
מכבי תל אביב 2015-2016 ואחריה איזי שירצקי ב2016-2017dor69 כתב:סוג של סטטיסטיקה- בפעמיים שקבוצה ישראלית עלתה לשלב הבתים בליגת האלופות הנמסיס שלה באותן שנים בליגה עשתה זאת קצת אחריה
מכבי חיפה ב2002/3 ואחריה מכבי תל אביב ב2004/5
מכבי חיפה ב2009/10 ואחריה הפועל תל אביב ב2010/11
מוזרהפועלעולה כתב:תגידו, מה עם דור מלול? לא שמעתי עליו כלום כל הקיץ. לא מועמד לשום מקום, לא במו"מ.. הזוי שקבוצות כמו הפועל חיפה, בני יהודה או אפילו חלשות יותר כמו עכו וכפ"ס לא הולכות עליו. מקווה שלא ירד ללאומית כי אין ספק שהוא שייך לליגת העל.
רק עוזר לו להמשיך ולטפח את בוגרי הפועלForeverRed כתב:אלברמן פורש בדיוק בזמן.
שנים שגוטמן מתעלם ממנו בצורה מחפירה.
עכשיו כשהוא בשיא ועל גג העולם, רגע לפני הזימון, הוא יוצא גדול ושולח את גוטמן לעשות חמוצים.
דור מלול מחפש קבוצה באירופה וזו הסיבה שהוא ללא קבוצה.
יש שחקנים שפשוט לא לומדים לקח.