עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
- red ultras
Re: עונת 2016/17 :: העל, לאומית ושאר ירקות
14/15 בכל המסגרות, היום זה היה נראה שהם לקראת שפיכת מנוע.. מתי זה ייעצר? דרך אגב איך אלברמן וטיבי יצאו מהמשחק הזה בלי צהוב?
אני זוכר דווקא כמה משחקים של קבוצות שניצחו עם אפס בעיטות למסגרת אבל בכוונה ציינתי את עניין הטוענת לכתר כי זה בדרך כלל משהו ששייך לקבוצות תחתית ומועמדות לירידה.The red one כתב: גם ללא קשר לטוענת לכתר, זה לא נראה לי משהו שקורה כל שני וחמישי שקבוצה כלשהי מנצחת עם 0 בעיטות למסגרת.
- ForeverRed
יש רק הבדל קטן, עכשיו זה המאני טיים של העונה. ההבנה הזאת לא תיתן להם ליפול. זאת סיטואציה שונה מזאת שהביאה לירידה שלנו.South Boy כתב:בסוף הסטטיסטיקה הזאת מתיישרת קל וחומר עם איך שהם נראים. הם לא ינצחו לנצח כמו שאנחנו לא ניצחנו אחרי הרצף הפסיכי בסיבוב הראשון, מנטלית הם נשחקים. כל עוד המצב תלוי בנו אני רגוע ועם איך שהם נראים אני אהיה מאוד מאוכזב אם ניתן להם את עמדת היתרון כי לטוב ולרע אנחנו אלה שנכריע את גורל האלופה.
מישהו זוכר ניצחון של באר שבע עם אפס בעיטות למסגרת? זה משהו חסר תקדים לדעתי שטוענת לכתר מנצחת עם אפס בעיטות למסגרת.
מסכים שהם על אדי דלק, אבל איבוד נקודות שלנו בשבועות הקרובים יכול להיות הרסני.
חייבים לקחת את כל הנקודות.
וואלה מצב הזוי. אחרי 14/15 אתה אמור להרגיש פחד, חשש, לחץ אבל אני לא מרגיש כלום מזה. מכבי פשוט בינוניים, מאבק האליפות הזה מרגיש לי פיקציה כמו מאבקי העלאק עם אלישע. אם נפסיד את האליפות אנחנו טיפשים, אין הגדרה אחרת. צריך לסיים את הבלוף הזה בטרנר (וכמובן לנצח עד אז).
- The red one
אתה מגזים.הפועלעולה כתב:וואלה מצב הזוי. אחרי 14/15 אתה אמור להרגיש פחד, חשש, לחץ אבל אני לא מרגיש כלום מזה. מכבי פשוט בינוניים, מאבק האליפות הזה מרגיש לי פיקציה כמו מאבקי העלאק עם אלישע. אם נפסיד את האליפות אנחנו טיפשים, אין הגדרה אחרת. צריך לסיים את הבלוף הזה בטרנר (וכמובן לנצח עד אז).
מהרגע שהתחלף להם המאמן הם קבוצה אחרת. אז נכון, המשחק היום הזכיר את שוטא. אבל זה היום. ונכון, הם לא בדיוק דפקו טיקי טאקה בכמה שמחקים אחרונים שוידיגאל מאמן, אבל בכל זאת, נתנו כדורגל.
אנחנו כבר סיבוב שלם בקושי משחקים. אז כשהתחיל כדור השלג להתגלגל אצנלו אמרתי אולי זו פיקציה. היום? אני בטוח שלא. וזה נטו בגללנו. כי אנחנו לא חוזרים לעצמנו, ואנחנו לא משחקים כמו בסיבוב הראשון.
- yanivnew91
אני זוכר ששבוע שעבר כמה פה רשמו שדן ביטון ויתר לנו לקראת הסוף.. מצחיק אותי לחשוב כמה אתם נאיבים, במיוחד אחרי הסיומת הנהדרת של דור פרץ היום
אין מה לעשות
אף אחד לא יתן לנו את הצלחת. נצטרך לקחת אותה בכוחות עצמנו.
אף אחד לא יתן לנו את הצלחת. נצטרך לקחת אותה בכוחות עצמנו.
ראיתי עכשיו את השער של דור פרץ...אחד המביכים... שער של חלוץ
מתי הם נתנו משחקים טובים?The red one כתב: אתה מגזים.
מהרגע שהתחלף להם המאמן הם קבוצה אחרת. אז נכון, המשחק היום הזכיר את שוטא. אבל זה היום. ונכון, הם לא בדיוק דפקו טיקי טאקה בכמה שמחקים אחרונים שוידיגאל מאמן, אבל בכל זאת, נתנו כדורגל.
אנחנו כבר סיבוב שלם בקושי משחקים. אז כשהתחיל כדור השלג להתגלגל אצנלו אמרתי אולי זו פיקציה. היום? אני בטוח שלא. וזה נטו בגללנו. כי אנחנו לא חוזרים לעצמנו, ואנחנו לא משחקים כמו בסיבוב הראשון.
מחצית מעולה נגד סכנין ורעננה. חוץ מזה חושך.
אין לי בעיה להודות כשהם באמת משחקים טובים. עונה שעברה לדוגמה אחרי ינואר הם היו מפחידים ולמזלנו דעכו בהמשך. העונה זה לאל זה.
כמובן שזה תלוי בנו. אם נמשיך להראות ככה אנחנו נאכל אותה. אם נראה 50% יכולת מלפני כמה חודשים, אין לי ספק שזה שלנו - זה יספיק. מאמין שזה מה שיקרה.
עוד מחצית מעולה נגדנו שבמזל לא הסתיימה ב- 2:0. איפה זה ואיפה אלישע שהזכרת שהיה מעיף כדורים לברדההפועלעולה כתב: מתי הם נתנו משחקים טובים?
מחצית מעולה נגד סכנין ורעננה. חוץ מזה חושך.
אגב העוזר מאמן של ג'ורדי וידגאל הזה לא נראה להיט עד עכשיו.
בד"כ כשמגיע מאמן חדש מרגישים איזשהו שינוי ותחתיו השינוי שלילי.
שמח גם שקבוצות התחילו ללמוד את התנועה של קיארטנסון.
הוא נראה אובד עצות כששומרים אותו נכון ובלעדיו ההתקפה של מכבי בבעיה.
בד"כ כשמגיע מאמן חדש מרגישים איזשהו שינוי ותחתיו השינוי שלילי.
שמח גם שקבוצות התחילו ללמוד את התנועה של קיארטנסון.
הוא נראה אובד עצות כששומרים אותו נכון ובלעדיו ההתקפה של מכבי בבעיה.
לא חושב שיש מישהו שחושב שהם מפחידים.
הפחד הוא מאיך שאנחנו נראים.
אם לא נהיה אלופים, זה אך ורק בגללנו.
ברור שהבעיה הגדולה היא היכולת שלנו, אבל אם היה נחמד אם הם לא היו מנצחים כל הזמןizguy83 כתב:לא חושב שיש מישהו שחושב שהם מפחידים.
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
אף אחד לא מדבר על המכירה של דור פרץ?
זה ברק לוי בנתניה של שנה שעברה, אול אובר אגיין
- The red one
Re: אף אחד לא מדבר על המכירה של דור פרץ?
דיי, דיי להיות פתאט