מאיפה העובדות הלאה?ForeverRed כתב: העובדות אומרות שאצילי התקשר לאלונה והודיע שהוא סוגר במכבי, ושחיפה בדרך לסגור עם בן הרוש כי אופיר יקר מדי.
כל דבר אחר שנאמר לגבי מועד כזה או אחר הוא בגדר הערכה בלבד של גורמים בתקשורת.
אופיר דוידזאדה
- The red one
Re: אופיר דוידזאדה
אני באמת לא מבין מה אתם מסתבכים כל כך.
שחקן ששתי הקבוצות רוצות אותו ורוצה לחתום בבאר שבע חותם כבר אתמול, מקצועית באר שבע לא מעוניינת בשחקן שהיא לא יכולה להגיע איתו להבנות כספיות ואם הוא מעדיף לשחק אצלה אין שום סיבה שהוא לא יחתום כבר כי הרי כל הצוות המקצועי והסגל כבר רצים ביחד כמה שנים ואין צפי לשינויים בעונה הקרובה.
שחקן ששתי הקבוצות רוצות אותו ורוצה לחתום במכבי מחכה עד שהעניינים בקריית שלום יסתדרו ויכריזו על הצוות המקצועי החדש כי נהוג להכריז על זה קודם לפני שמחתימים שחקנים.
לא כזה קשה להבין לפי הפעולות של אצילי ודוידזאדה (שאנחנו בכלל לא רוצים אותו ואחרי מה שעשה לאלונה היא הפכה אותו לפרסונה נון גרטה כך שאני לא מבין מה אנחנו עושים בת'רד הזה בכלל) לאן פניהם מועדות, וגם לא קשה להבין שחוץ מאיתנו וממכבי אין להם שום עניין לשחק בשום מקום אחר.
אני מבין שהאופטימיות נוגסת לכם בהיגיון ואתם מנסים להיאחז בשאריות התקווה שלכם (למרות שאתם מביכים עם הציפייה המוגזמת שלכם, אצילי זה עדיין לא גארת' בייל), אבל כמה שתבינו את זה יותר מהר ככה תפסיקו לאמלל את עצמכם ואת שאר האנשים שנאלצים לקרוא את החלומות באספמיה שלכם.
שחקן ששתי הקבוצות רוצות אותו ורוצה לחתום בבאר שבע חותם כבר אתמול, מקצועית באר שבע לא מעוניינת בשחקן שהיא לא יכולה להגיע איתו להבנות כספיות ואם הוא מעדיף לשחק אצלה אין שום סיבה שהוא לא יחתום כבר כי הרי כל הצוות המקצועי והסגל כבר רצים ביחד כמה שנים ואין צפי לשינויים בעונה הקרובה.
שחקן ששתי הקבוצות רוצות אותו ורוצה לחתום במכבי מחכה עד שהעניינים בקריית שלום יסתדרו ויכריזו על הצוות המקצועי החדש כי נהוג להכריז על זה קודם לפני שמחתימים שחקנים.
לא כזה קשה להבין לפי הפעולות של אצילי ודוידזאדה (שאנחנו בכלל לא רוצים אותו ואחרי מה שעשה לאלונה היא הפכה אותו לפרסונה נון גרטה כך שאני לא מבין מה אנחנו עושים בת'רד הזה בכלל) לאן פניהם מועדות, וגם לא קשה להבין שחוץ מאיתנו וממכבי אין להם שום עניין לשחק בשום מקום אחר.
אני מבין שהאופטימיות נוגסת לכם בהיגיון ואתם מנסים להיאחז בשאריות התקווה שלכם (למרות שאתם מביכים עם הציפייה המוגזמת שלכם, אצילי זה עדיין לא גארת' בייל), אבל כמה שתבינו את זה יותר מהר ככה תפסיקו לאמלל את עצמכם ואת שאר האנשים שנאלצים לקרוא את החלומות באספמיה שלכם.
- ForeverRed
אל תיתמם.The red one כתב: מאיפה העובדות הלאה?
- The red one
אני ברצינות שואל , מאיפה?ForeverRed כתב: אל תיתמם.
לגבי אופיר לא יודעThe red one כתב: אני ברצינות שואל , מאיפה?
לגבי אצילי- העובדה היא שיש לו הצעה מאלונה ובמכבי יש כביכול אי ודאות . הוא לא חתם פה וזה בהחלט מסביר את השמועות שהוא מעדיף את מכבי ומה שחסר זה רק חתימה רשמית.
- ForeverRed
זה לא ברור לך?The red one כתב: אני ברצינות שואל , מאיפה?
השאלה מי יזרוק עליו עגבניות אנחנו או אוהדי מכבי , הימור מושכל גם וגםReDo כתב:ראיתי היום את אופיר בהולמס פלייס.
עוד חודש באותה סיטואציה זורקים עליו עגבניות (בהנחה שאכן יהיה במכבי).
אני אומר לך שבשיחה אישית עם אחד מהבכירים במועדון נאמר לי מפורשות שהילד החליט שפה הוא לא חותם, לא ששאני מחדש פה משהו אבל אם אתה באמת מתעקש על מקורות אז הנה מקור ראשון אומר לך מילה שלי בלי חרטהThe red one כתב: אני ברצינות שואל , מאיפה?
ילד קקה! מאחל לו כשלון מוחלטoranu כתב: אני אומר לך שבשיחה אישית עם אחד מהבכירים במועדון נאמר לי מפורשות שהילד החליט שפה הוא לא חותם, לא ששאני מחדש פה משהו אבל אם אתה באמת מתעקש על מקורות אז הנה מקור ראשון אומר לך מילה שלי בלי חרטה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מי זה הילד? אופיר או אצילי?oranu כתב: אני אומר לך שבשיחה אישית עם אחד מהבכירים במועדון נאמר לי מפורשות שהילד החליט שפה הוא לא חותם, לא ששאני מחדש פה משהו אבל אם אתה באמת מתעקש על מקורות אז הנה מקור ראשון אומר לך מילה שלי בלי חרטה
האחד בן 24, השני בן 26, ממש לא ילדים, ילד זה מנור סלומון...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אצילי.Sir Alex Ferguson כתב: מי זה הילד? אופיר או אצילי?
האחד בן 24, השני בן 26, ממש לא ילדים, ילד זה מנור סלומון...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זה ברור. הוא רוצה שאנחנו נשווה את ההצעה של מכבי תל אביב ואנחנו לא מוכנים.oranu כתב: אצילי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אם כך, הטרוניות כלפיו תמוהות.Sir Alex Ferguson כתב: זה ברור. הוא רוצה שאנחנו נשווה את ההצעה של מכבי תל אביב ואנחנו לא מוכנים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- ForeverRed
יש שמועה כזו שרצה, אני לא בטוח עד כמה היא נכונה.Sir Alex Ferguson כתב: זה ברור. הוא רוצה שאנחנו נשווה את ההצעה של מכבי תל אביב ואנחנו לא מוכנים.
כסף זה לא האישיו. אצילי רוצה מכבי.