ציטוטים מפורום בת מצווש
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
Re: ציטוטים מפורום בת מצווש
הם מביכים ברמות שלא האמנתי שהם יגיעו אליהם
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
והנה שיא השיאים מבחינתם.
- קבצים מצורפים
-
- Screenshot_20160523-091213_360x640.jpg (59.77 KiB) נצפה 4009 פעמים
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מי שלא בוכה, לא גודל.דר אדום בנשמה כתב:הם ממשיכים לכתוב שסכנין מכרו לנו את המשחק בזמן שחיפה מכרו להם על אמת!
נכון יש גם את אלוף האלופים..דר אדום בנשמה כתב:והנה שיא השיאים מבחינתם.
עונה הבאה קווארדרופל?

כולם שם בטוחים שזה הצלחה חד פעמית . גם השפויים שם. אומרים שזה מוריד מגודל ההישג זה שזה חד פעמי. ובטוחים שעונה הבאה אנחנו אפילו לא ב3 הראשונות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עזוב את זה, הוא חושב שיש לנו 50 אוהדים, הוא לא יכול לקבל את זה שיש קבוצה בלי הרבה תארים שיש להם הרבה אוהדים גם אם חלק אוהדי הצלחות.dor69 כתב: נכון יש גם את אלוף האלופים..
עונה הבאה קווארדרופל?
כי הגרעין שלנו הוא 6,000 לפחות אם לא יותר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חברים, הם ילדים בני 11 שם. רובם לא היו במשחק אמיתי אף פעם. תיכנסו לשם פעם אחת בזמן שיש משחק בית של מכבי ותראו שכולם פעילים בפורום ואף אחד לא במשחק (תבדקו אותי, תנסו את זה בגמר גביע). זה כמו לריב עם ילד בכיתה ו׳.
אני מכיר המון אוהדים של מכבי ת״א, כל העבודה שלי אוהדים שלהם, ואף אחד אפילו לא חושב בכיוון הכללי של הציטוטים שרשמתם פה.
דפדפו...
אני מכיר המון אוהדים של מכבי ת״א, כל העבודה שלי אוהדים שלהם, ואף אחד אפילו לא חושב בכיוון הכללי של הציטוטים שרשמתם פה.
דפדפו...
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
האמת היא שגם אוהדי מכבי שאני מכיר מפרגנים כולם.אסי, דגים כתב: אני מכיר המון אוהדים של מכבי ת״א, כל העבודה שלי אוהדים שלהם, ואף אחד אפילו לא חושב בכיוון הכללי של הציטוטים שרשמתם פה.
הם באמת חושבים שהעאלק תואר הזה מעניין מישהו?
זה נחמד והכל, אבל תכלס זה שטויות.
- OMERREMO33
הוא כל כך מעניין אותך שהם איבדו אותו לק"ש (שכמעט ירדה..) אם בכלל יעשו את זה כי זה שנה כן 20 לא. הקבוצות שנפגשות די עסוקות בבניית סגל/משחקים ראשונים באירופה.Noam98 כתב:הם באמת חושבים שהעאלק תואר הזה מעניין מישהו?
נושא פופולרי שם זה שסכנין מכרו.
ברור שיש שלא מסכימים אבל מי שכן זה פשוט לא יאומן שיש אנשים כאלה שמדברים על סכנין אחרי מה שהיה עם מכבי חיפה.
ועוד אומרים שרק לגמל יש דבשת.
מודה שהם הכי פייבוריטים שלי בשירותים. יש כמה שמנסים לשמור על שפיות אבל השאר זה קאלט ברמה של רז זהבי.
ברור שיש שלא מסכימים אבל מי שכן זה פשוט לא יאומן שיש אנשים כאלה שמדברים על סכנין אחרי מה שהיה עם מכבי חיפה.
ועוד אומרים שרק לגמל יש דבשת.
מודה שהם הכי פייבוריטים שלי בשירותים. יש כמה שמנסים לשמור על שפיות אבל השאר זה קאלט ברמה של רז זהבי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
טוב ח'ברה,תנו קצת חומר.
צריך לישון כמו תינוק הלילה.
צריך לישון כמו תינוק הלילה.
- dardasmiley
יאללה הרשת חוגגת בשמחה לאיד, אבל אין כמו לצחוק מהמקור... תעלו לנו משו
ג׳ורדי על המוקד.