הפועלעולה כתב:טוואטחה מגן חלש מאוד, וגם אם עזרא יעבור למכבי לא יהיו קסמים, בדיוק שלא היו קסמים כששחקנים בינוניים כמו ורמוט ועוז ראלי עברו אליהם.
בריאה לא בריאה עדיין טוואטחה מגן לא מספיק טוב לרמות האלו שחי על ההתחלה שלו שבה הוא באמת נראה מגן תותח.
הוא מתזמן את העליות שלו בצורה נוראית, לא יודע למסור, לא יודע להרים, בטח שלא יודע לבעוט, ילד ז רציני וחלש מאוד בהגנה. שילך למכבי בכיף, יהיה להם יואב זיו 2.
אתה חכם בדיעבד.
לא היית כל כך גיבור ביום שורמוט חתם במכבי, הכי קל ללבוא שנה אחר כך כשזה נכשל ולהגיד "בינוני".
Totti כתב:מכבי מערכת בריאה, אם יש לך כישרון ורצון הסיכויים להצליח שם גדולים מאוד.
שחקנים כמו עזרא וטוואטחה שהם נפלים גדולים בחיפה, עשויים לפרוח במכבי תל אביב ולהפוך לטובים ביותר בתפקידם.
בדיוק.
נראה אותכם משחקים שבוע אחרי שבוע בקבוצה עלובה, כשאלפי אוהדים מקללים ובעל הבית לא מוכן לשחרר לאירופה.
לא שופט אותו.
אני חושב שהוא מסוגל לתת הרבה יותר ממה שאנחנו רואים כרגע.
אביאל כתב:
הדעות היו דומות גם בנוגע לאלי דסה.
שהוא לא מגן מדהים ועוד.. אבל הוא פורח היום ובאמת מגן מצויין.
דסה באמת לא היה מגן מדהים כי הוא היה חסר אחריות ועושה הרבה שטויות. במכבי שיפרו אצלו את זה והיום הוא מעולה.
טוואטחה הוא לא זה ולא זה. לא סתם אוהדי חיפה שונאים אותו. אין בו כלום למעט ההייפ שהיה סביבו כשעלה מהנוער.
הלוואי ילכו עליו ולא על מגן זר שאשכרה יודע לעשות את התפקיד שלו. הלוואי.
יא אללה שלכם, זה כבר לא התעסקות במכבי, זו אבססיה.
מכבי, מכבי מכבי מכביייייייי. די, הם מביאים חיזוק, כי הם יכולים, כי יש להם כסף וכי הם מתמודדים על תארים. מה ציפיתם שאנחנו נחתים והם ישבו בשקט? שיתנו לנו פור אולי?
זה לא שמדובר על קבוצה עם 50% הצלחה, אז כל מי שהם יביאו יכול להיות משמעותי. אין יותר אחוזי הצלחה ממה שיש להם ולנו (עמה יעמיק) זה לא משנה מי הבלם או המגן או הלא-זהבי האחר. . . מעניין לי את אשך ימין אם מכבי תנצח את עכו 5-0 או 17-0!! הכל תלוי בנו, אם נעשה את העבודה שלנו שישימו גם אלף מגה הם לא יעקפו אותנו. אם אנחנו נפשל, מה זה משנה מה הם יעשו.
יאללה שחררו מהם...
dardasmiley כתב:יא אללה שלכם, זה כבר לא התעסקות במכבי, זו אבססיה.
מכבי, מכבי מכבי מכביייייייי. די, הם מביאים חיזוק, כי הם יכולים, כי יש להם כסף וכי הם מתמודדים על תארים. מה ציפיתם שאנחנו נחתים והם ישבו בשקט? שיתנו לנו פור אולי?
זה לא שמדובר על קבוצה עם 50% הצלחה, אז כל מי שהם יביאו יכול להיות משמעותי. אין יותר אחוזי הצלחה ממה שיש להם ולנו (עמה יעמיק) זה לא משנה מי הבלם או המגן או הלא-זהבי האחר. . . מעניין לי את אשך ימין אם מכבי תנצח את עכו 5-0 או 17-0!! הכל תלוי בנו, אם נעשה את העבודה שלנו שישימו גם אלף מגה הם לא יעקפו אותנו. אם אנחנו נפשל, מה זה משנה מה הם יעשו.
יאללה שחררו מהם...
איזו השוואה, רונאלדו לעומת טוואטחה, אם רונאלדו יבוא אליהם אני אהיה היסטרי כהרגלי בקודש, אבל טוואטחה, מגן שבגלל הפציעות הוא גג יכול לחזור למשחק התקפה סביר, אבל בהגנה הוא ימשיך להיות אחד מהפחות טובים בוודאות...
אם הוא יגיע למכבי שיהיה להם לבריאות, הדבר היחידי שיטריד אותי במעבר כזה זה שהם יזיזו את עומרי בן הרוש לעמדת הבלם מה שיהפוך את העמדה הזאת עבורם להרבה יותר מהירה והם יוכלו במקרה כזה לוותר על גארסיה ולהביא זר בעמדה אחרת...