2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Melikson24 כתב:
30 דצמבר 2025, 22:23
חבל על הכסף שלך אחי.
בית"ר אחלה אבל מנטליות שכונה. אם הם יחזיקו מעמד בפלייאוף מאוד אופתע.

מכבי תתחזק וגם אנחנו נביא חיזוק. נראה.

בניגוד ליוסי לא הייתי שם את הכסף על בית''ר, אבל בא... הם לקחו 6 אליפויות ו-8 גביעים עם מנטליות שכונתית פי כמה מהיום (החבר'ה הבגירים עוד זוכרים את עידן חוזי המפיות של דדש)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

לבית״ר כרגע הכל נדבק, גם במשחק רע בסמי יהיה את הטמבל התורן שימסור להם מול שער ריק.
אני לא זוכר אלופה שלא חוותה משבר מסויים במהלך העונה ובית״ר עדיין לא חוותה את זה העונה, כשהם יגיעו לתקופה הזאת נראה איך יתמודדו עם הקהל, לרוב משברים שם מפרקים אותם.

מאז התבוסה מול מכבי הם מתמודדים על מלא עם ציפיות ועם הגדרה רשמית כמועמדת, זו עוד התמודדות מנטלית שנראה עם הזמן איך יתמודדו, בינתיים הם מנצחים כבר 3 משחקים בשיניים, קל להיסחף אחרי התקשורת ולהסתכל על זה כווינריות אבל עם שערים כאלה במתנה מהיריבות זה יותר תחת בעיניי.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

אורי אדום בנשמה כתב:
30 דצמבר 2025, 22:29
בניגוד ליוסי לא הייתי שם את הכסף על בית''ר, אבל בא... הם לקחו 6 אליפויות ו-8 גביעים עם מנטליות שכונתית פי כמה מהיום (החבר'ה הבגירים עוד זוכרים את עידן חוזי המפיות של דדש)
בסדר מאז הכדורגל שלנו הלך קצת קדימה.
אני רואה איך הם מתנהלים ולטעמי אליפות זה המון מנטלי.
זאת התחושה שלי. אולי אטעה בגדול והם יקחו, היו כבר דברים הזויים יותר בכדורגל, אבל הם לא פייבוריטים.

מה גם שהלחץ שהיה עליהם עד עכשיו הוא כלום לעומת הלחץ שיחכה להם מעתה ובהמשך, במיוחד בפלייאוף.

שלח תגובה