מה זה הקרקס הזה סביב בן שימול?
הבנאדם גנב כדור שברח לשחקן הגנה לא מרוכז, לא חלף אפילו על שחקן אחד.
אני מפספס משהו?
2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
רק אני חושב שההייפ סביב קרבאלי מוגזם לחלוטין?
מרגיש לי די מגושם ולדעתי יעשה עוד פאדיחות.
נתן אתמול משחק טוב אבל בגול שהם חטפו שבר את הנבדל.
מרגיש לי די מגושם ולדעתי יעשה עוד פאדיחות.
נתן אתמול משחק טוב אבל בגול שהם חטפו שבר את הנבדל.
Re: 2024/2025 ליגת העל ושאר ירקות
אתם צריכים להפסיק להתייחס לכל מה שקורה בבית"ר, התקשורת מרימה אותם לשמיים כי זה מביא טראפיק ואחרי זה גם הנפילה תהיה כואבת וקשה כי גם זה יביא טראפיק.
ליטרלי שחקן (פול אדגר) נתן פס אחד טוב שם לפני כמה שנים ומדברים עליו עדיין עשור קדימה. זאת הרמה.
קרבאלי מצוין בלעשות הגנה ולנקות מה שקורה מסביבו, בשאר הדברים הוא מגושם בצורה יוצאת דופן. ממש לא הייתי רוצה בלם כזה.
בסוף לבית"ר יש שחקני ליגה מצוינים כמו שועה, יונה/מיכה/ירין לוי (שלושתם לא יציבים, אחד מהם בדרך כלל תופס יום) ואצילי. קאלו והגאורגי שדרגו. השאר בינוני.
בעשור האחרון בכל פעם שלבית"ר הייתה עונה טובה הם צהלו בדצמבר ובכו במרץ-מאי. הם יצטרכו ינואר מדויק כדי שהפעם זה יהיה שונה. חובת ההוכחה עליהם ועל אברמוב. עד שזה לא קורה, מה יש לדבר עליהם? נמשיך להסתכל על הפער מתל אביב.
ליטרלי שחקן (פול אדגר) נתן פס אחד טוב שם לפני כמה שנים ומדברים עליו עדיין עשור קדימה. זאת הרמה.
קרבאלי מצוין בלעשות הגנה ולנקות מה שקורה מסביבו, בשאר הדברים הוא מגושם בצורה יוצאת דופן. ממש לא הייתי רוצה בלם כזה.
בסוף לבית"ר יש שחקני ליגה מצוינים כמו שועה, יונה/מיכה/ירין לוי (שלושתם לא יציבים, אחד מהם בדרך כלל תופס יום) ואצילי. קאלו והגאורגי שדרגו. השאר בינוני.
בעשור האחרון בכל פעם שלבית"ר הייתה עונה טובה הם צהלו בדצמבר ובכו במרץ-מאי. הם יצטרכו ינואר מדויק כדי שהפעם זה יהיה שונה. חובת ההוכחה עליהם ועל אברמוב. עד שזה לא קורה, מה יש לדבר עליהם? נמשיך להסתכל על הפער מתל אביב.