עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
לא מסכים איתכם, הייתי בכיף לוקח את פריירה להיות חלק מהסגל שלנו, את אצילי להרכב ואת חסוס רואדה גם כן הייתי לוקח, לא יודע אם להרכב אבל לסגל, וטל כחילה גם כן לסגל.
אהא ורואקביצה.
אהא ורואקביצה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כמה מפתיעדר אדום בנשמה כתב:לא מסכים איתכם, הייתי בכיף לוקח את פריירה להיות חלק מהסגל שלנו, את אצילי להרכב ואת חסוס רואדה גם כן הייתי לוקח, לא יודע אם להרכב אבל לסגל, וטל כחילה גם כן לסגל.
אהא ורואקביצה.
- The red one
כן, הא?CrazyRed7 כתב: כמה מפתיע
שהצליח מאוד תחת סוזה...הוא בתפקיד אחר מוובה והרבה יותר התקפי ויצירתי ממנו, ואם כבר הצערה אז הייתי לוקח אותו בכיף במקום גורדנה שאמור לחזורגיא חניה כתב: לא מחליף את גורש תמורת שום בוריס בעולם , אייבנדר ופריירה? כשיש לך קישור של אוגו , הובאן , ראדי ובראון , אין מקום לא לפריירה (שאני מחזיק ממנו דווקא) , ואייבנדר , אל תתנו לחממה של בית"ר להטעות אותכם , מדובר בקשר בינוני מאוד.
כרגע לא, מחליף ראשון בכיףCrazyRed7 כתב: ואצילי לא?
טל כחילה? אתה אמיתי? ורוקאביצה במקום מי? ברדה שהר או גאדירדר אדום בנשמה כתב:לא מסכים איתכם, הייתי בכיף לוקח את פריירה להיות חלק מהסגל שלנו, את אצילי להרכב ואת חסוס רואדה גם כן הייתי לוקח, לא יודע אם להרכב אבל לסגל, וטל כחילה גם כן לסגל.
אהא ורואקביצה.
ומה עם קלטיס
חברים, לרגע לא טענתי ששחקני ההרכב של בית"ר טובים משלנו, או שהייתי מחליף שחקנים שלנו בשלהם.
בסך הכל טענתי שרובם ברמה מספיק גבוהה על מנת להשתלב אצלנו או אצל מכבי. אנחנו לא צריכים אותם, אבל הם כן ב'לבל' הזה של שחקני רוטציה בקבוצה שרצה לאליפות בישראל.
בסך הכל טענתי שרובם ברמה מספיק גבוהה על מנת להשתלב אצלנו או אצל מכבי. אנחנו לא צריכים אותם, אבל הם כן ב'לבל' הזה של שחקני רוטציה בקבוצה שרצה לאליפות בישראל.
- דר אדום בנשמה
קלטינס כמחליף עונה הבאה ולבטל את החוזה עם שבתאי :pשיש כתב: טל כחילה? אתה אמיתי? ורוקאביצה במקום מי? ברדה שהר או גאדיר
ומה עם קלטיס
אבל זאת רק דעתי אתה לא חייב להסכים כמובן...
אצילי להרכב ?דר אדום בנשמה כתב:לא מסכים איתכם, הייתי בכיף לוקח את פריירה להיות חלק מהסגל שלנו, את אצילי להרכב ואת חסוס רואדה גם כן הייתי לוקח, לא יודע אם להרכב אבל לסגל, וטל כחילה גם כן לסגל.
אהא ורואקביצה.
במקום מי ? מליקסון ? טוני? בוזגלו?
בוא נחשוב ביחד.דר אדום בנשמה כתב:קלטינס כמחליף עונה הבאה ולבטל את החוזה עם שבתאי :p
אבל זאת רק דעתי אתה לא חייב להסכים כמובן...
קלנטיס - שחקן צעיר, בעל אזרחות אירופאית, בעונתו הראשונה בבוגרים הופך לשחקן הרכב בקבוצה שבמקום השלישי.
למה שיעבור לחמם ספסל בסגנית האלופה לעתיד?
קלנטיס שמנטליס.CrazyRed7 כתב: בוא נחשוב ביחד.
קלנטיס - שחקן צעיר, בעל אזרחות אירופאית, בעונתו הראשונה בבוגרים הופך לשחקן הרכב בקבוצה שבמקום השלישי.
עוד לא קרע שרוך,כבר עשה ממנו רוד חוליט.
- ForeverRed
אני מקווה מאוד שמימר לא מתכוון לשחק נגד מכבי כמו שהוא שיחק נגדנו.
הוא יקבל חמישייה.
הוא יקבל חמישייה.
שיקבל חמישייה מול מכבי בגביע...ForeverRed כתב:אני מקווה מאוד שמימר לא מתכוון לשחק נגד מכבי כמו שהוא שיחק נגדנו.
הוא יקבל חמישייה.
ובליגה שיתן להם מכה
- דר אדום בנשמה
אמרתי שהוא יגיע?CrazyRed7 כתב: בוא נחשוב ביחד.
שאלו מה לגביו אז אמרתי שהייתי רוצה אותו.
לפעמים יש רצוי ויש מצוי בדיוק כמו עם אצילי שגם לו יש אזרחות אירופאית.
לא מסכים.ForeverRed כתב:אני מקווה מאוד שמימר לא מתכוון לשחק נגד מכבי כמו שהוא שיחק נגדנו.
הוא יקבל חמישייה.
ההגנה שלנו הרבה יותר טובה. נגד מכבי עם המהירות הזו בכנפיים וביטון שמשחק את הפיבוט במרכז, מתכון להפתעה.